Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yıllardır hep merak ederim icewind dale olsun, temple of elemental evil olsun bu oyunlarda 5-6 kişilik parti olur ama istersek 1 kişi bile başlayabiliriz. ne oluyor o zaman? oyun çok zor olmaz mı yoksa kolaylaşıyor mu? hepsini oynadım ama hiç oturup denemedim 1 kişi icewind dale oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İlerleyince ağzına burnuna vurdukları için gruba almak gerekiyor. Baldur's Gate'i Minsc ve o cüce tank yapmadan, arkadan heal basan olmadan, yandan summon çaktırmadan oynamayı düşünmem bile. Throne of Bhaal'ın son dövüşünü düşünerek tek kişi bitirilememesi gerektiğini tahmin ediyorum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Baldur's Gate'i sadece Kensai/Mage ve Viconia ile bitirmiştim. Level 40 sınırı var, ben 30'ları falan geçmiştim, tanrı gibi birşey olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Black-ice said: yıllardır hep merak ederim icewind dale olsun, temple of elemental evil olsun bu oyunlarda 5-6 kişilik parti olur ama istersek 1 kişi bile başlayabiliriz. ne oluyor o zaman? oyun çok zor olmaz mı yoksa kolaylaşıyor mu? hepsini oynadım ama hiç oturup denemedim 1 kişi icewind dale oynamayı. sırf solo oynayanlar var o tip oyunları. biraz daha zorlaşıyor, özellikle partyde tank-healer-dps-buffer gibi ayrımlar olmadığı zaman her şeyi tek karakterle yapmaya çalışıyorsun, daha zorlaşıyor. ama karakter daha fazla level sahibi oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hmmm anladım. o zaman 2-3 charla icewind dale 2 oynamayı deneyeyim ben. baştan oynayayım diyorum da hiç böyle 6 kişi yönetesim gelmedi. ne önerirsiniz bi tane sorc kesin olacak da, diğeri de paladin mi olsa ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bir tane drow mage yap. yanına da bir svirfneblin rahip koy bir de drow dex fighter koyarsan kolay bile olabilir bitirmek hızlı level alacağın için, tavsiye etmem. eğer fighter istiyorsan svirfneblin'i alma. heal potion kasmaya başla sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 svirfneblin??:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sorcerer olcak madem yanına bi fighter bi cleric ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Black-ice said: svirfneblin??:S deep gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sorceror iyi olmaz bence. mage daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 deneyeyim bunları ben tamam:) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ulan half life 2 l4d 2 kuralı 1 saat olmamışken açılacak topic mi bu? baldurs gate çekti canım acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iki karakteri geçme bence ve magic-userlar şeç. öyle eğlenceli oluyor böyle solo bitirmek. yoksa tek monk bile bitirir ama pek eğlenmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tek başına nasıl bitiriyorsunuz ya :D bg2 de benim osuruktan troll dolu malikanede bile canım çıkıyor bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kaede gel seni çağırıyorlar. Fenrisin de askerde kulakları çınlasın. IWD2 druid ile solo bitiyor, sorcerer da olabilir belki ama diğer classlar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 invisible, summon, çoşturan büyüler, öyle her gördüğüne dalmayacaksın magesen. tüm drow şehrini sadece 5-10 kişi ile dövüşerek geçtim diye hatırlıyorum ben. dresden filesdaki harry dresden gibi olacaksın kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Blade ya da sorcerer açtığın zaman ona da gerek yok çata pata dal herkese :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mage dediğiniz wizard mı yahu mage baldurs gatede var benim bildiğim iwd2de wiz/sorc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 öyle zevkli değil işte. ben commandos 2 tarzı bg oynamayı seviyorum. Ne oyundu commandos 2 be diye de serbest çağrışım yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wizard, wizard. mage ağız alışkanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Black-ice said: mage dediğiniz wizard mı yahu mage baldurs gatede var benim bildiğim iwd2de wiz/sorc var. baldurs gate 2ed icewind 3ed (3.5 mu yoksa) o yüzden ismi değüşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aslında fantazim sorc açıp solo nwn1 gibi oynamak bu oyunu. ama imkansız olmaz mı nwnde bile henchmansiz falan ilerlenmiyordu başlarda sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bg 2'yi solo Sorceror ile bitirmiştim yıllar önce guide gibi birşeyi vardı,bi tek Sorceror bildiğiniz... Ama zevki o değil ki,grupta Minsc olucak,Jan olucak,solonun bir anlamı yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi o bg ama sonuçta hikayede payı olan karakterler var minsk falan ama iwd öyle değil ki sen şekillendiriyosun sonuçta ilk partiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sorcerer oynama abi, mage oyna. sırf büyü kitabı doldurup ezberlenecek büyüleri şeçme, ne zaman hangi büyüyü kullanacağına karar verme oyundan aldığın zevke faktoryel aldırıyor. bak güven bana. icewind dale 1 oynamadım bu arada, bilemem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar