Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıllardır hep merak ederim
icewind dale olsun, temple of elemental evil olsun bu oyunlarda 5-6 kişilik parti olur ama istersek 1 kişi bile başlayabiliriz. ne oluyor o zaman? oyun çok zor olmaz mı yoksa kolaylaşıyor mu? hepsini oynadım ama hiç oturup denemedim 1 kişi icewind dale oynamayı.
Mesaj tarihi:
İlerleyince ağzına burnuna vurdukları için gruba almak gerekiyor. Baldur's Gate'i Minsc ve o cüce tank yapmadan, arkadan heal basan olmadan, yandan summon çaktırmadan oynamayı düşünmem bile. Throne of Bhaal'ın son dövüşünü düşünerek tek kişi bitirilememesi gerektiğini tahmin ediyorum ._.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baldur's Gate'i sadece Kensai/Mage ve Viconia ile bitirmiştim. Level 40 sınırı var, ben 30'ları falan geçmiştim, tanrı gibi birşey olmuştum.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

yıllardır hep merak ederim
icewind dale olsun, temple of elemental evil olsun bu oyunlarda 5-6 kişilik parti olur ama istersek 1 kişi bile başlayabiliriz. ne oluyor o zaman? oyun çok zor olmaz mı yoksa kolaylaşıyor mu? hepsini oynadım ama hiç oturup denemedim 1 kişi icewind dale oynamayı.

sırf solo oynayanlar var o tip oyunları. biraz daha zorlaşıyor, özellikle partyde tank-healer-dps-buffer gibi ayrımlar olmadığı zaman her şeyi tek karakterle yapmaya çalışıyorsun, daha zorlaşıyor.
ama karakter daha fazla level sahibi oluyor evet.
Mesaj tarihi:
hmmm anladım.
o zaman 2-3 charla icewind dale 2 oynamayı deneyeyim ben. baştan oynayayım diyorum da hiç böyle 6 kişi yönetesim gelmedi. ne önerirsiniz bi tane sorc kesin olacak da, diğeri de paladin mi olsa ki?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir tane drow mage yap. yanına da bir svirfneblin rahip koy

bir de drow dex fighter koyarsan kolay bile olabilir bitirmek hızlı level alacağın için, tavsiye etmem. eğer fighter istiyorsan svirfneblin'i alma. heal potion kasmaya başla sonra
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iki karakteri geçme bence ve magic-userlar şeç. öyle eğlenceli oluyor böyle solo bitirmek.

yoksa tek monk bile bitirir ama pek eğlenmezsin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
invisible, summon, çoşturan büyüler, öyle her gördüğüne dalmayacaksın magesen. tüm drow şehrini sadece 5-10 kişi ile dövüşerek geçtim diye hatırlıyorum ben.

dresden filesdaki harry dresden gibi olacaksın kısacası.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
öyle zevkli değil işte. ben commandos 2 tarzı bg oynamayı seviyorum. Ne oyundu commandos 2 be diye de serbest çağrışım yapalım :)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

mage dediğiniz wizard mı yahu
mage baldurs gatede var benim bildiğim iwd2de wiz/sorc var.

baldurs gate 2ed
icewind 3ed (3.5 mu yoksa)

o yüzden ismi değüşük
Mesaj tarihi:
Bg 2'yi solo Sorceror ile bitirmiştim yıllar önce guide gibi birşeyi vardı,bi tek Sorceror bildiğiniz...
Ama zevki o değil ki,grupta Minsc olucak,Jan olucak,solonun bir anlamı yok yani...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sorcerer oynama abi, mage oyna.

sırf büyü kitabı doldurup ezberlenecek büyüleri şeçme, ne zaman hangi büyüyü kullanacağına karar verme oyundan aldığın zevke faktoryel aldırıyor.

bak güven bana.

icewind dale 1 oynamadım bu arada, bilemem onu.
  • Yeni Oluştur...