Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günümüzde en iyi oyun konsolu (anketli)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Duck Hunt! MicroGenious!

Nasıl çalışıyordu bunun tabancası hala anlamış değilim.

NOT: DS dedim ankette, şimdiye kadar en çok eğlendiğim konsol o.
Mesaj tarihi:
cok üzüleceksin ama galiba renk ayrımından dolayı calısıyodu. Mesela ekran maviyse ördek sarı ya tabanca sarıya denk geldimi ördek mefta :)

nintendo ds'e geçmişten günümüze (Gameboy'larıda) katıyorsak tabi ki nintendo
Mesaj tarihi:
Bence wii konsol olayına yeni bir soluk getirdi. oynayana kadar pek sıcak bakmamıştım ama oynadıktan sonra bayıldım. ps3 aynı tadı vermiyor ama ikisinin farkı var. o yüzden oyum wii'ye
Mesaj tarihi:
bende wii var.. ama micro genious dedim

wii nin donanımı daha iyi olsaydı wii derdi herkes ama ekran kartından ötürü hep oyunlar kırpık çıkıyor :) ama tabii wii den daha çok keyif alıyorum PS eskiden winning makinasıydı sonra pes makinası oldu şimdi de fifa makinası benim için ha b,r de god of war makinası
Mesaj tarihi:
ben zaten grafik açısından vermedim oyumu. grafik bakımından ezilir tabi de, wii'de oyun oynamanın verdiği zevk bir başka oluyor. tuş komboları yerine hareketlerine cevap veriyor alet.

evde nintendo 64 varken mario oynardık tee seneler evvel. kardeşim sürekli marionun zıplayacağı yöne doğru sallardı joysticki. wii çıktıktan sonra hatırlayıp bayağı gülmüştük bu olaya, ulan biz niye akıl edemedik bunu yapmayı diye :D
Mesaj tarihi:
abi viktor felanda mesaj atmisda
i sense much sidik yarisi indis

diyorum o sebeble kitliyom
kavga edemicem
en iyi konsol diye bisi yok
wii oynayan ps3den ps3 oynayan xboxdan zevk almaz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...