BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 artık açığa çıksın! (isteyen sebebinide yazsın, hatta uzuuuun uzun yazsın ki biz de altına "didn't read lol" ve türevi gif ler koyalım tl; dr yazalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 "fan boi"luk yapanların hanesindeki kadınlara behlül dadansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Duck Hunt! MicroGenious! Nasıl çalışıyordu bunun tabancası hala anlamış değilim. NOT: DS dedim ankette, şimdiye kadar en çok eğlendiğim konsol o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cok üzüleceksin ama galiba renk ayrımından dolayı calısıyodu. Mesela ekran maviyse ördek sarı ya tabanca sarıya denk geldimi ördek mefta :) nintendo ds'e geçmişten günümüze (Gameboy'larıda) katıyorsak tabi ki nintendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 PS2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bence wii konsol olayına yeni bir soluk getirdi. oynayana kadar pek sıcak bakmamıştım ama oynadıktan sonra bayıldım. ps3 aynı tadı vermiyor ama ikisinin farkı var. o yüzden oyum wii'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 en iyi konsol değil de kimler neye sahip neyi seviyorlar anketi olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bende wii var.. ama micro genious dedim wii nin donanımı daha iyi olsaydı wii derdi herkes ama ekran kartından ötürü hep oyunlar kırpık çıkıyor :) ama tabii wii den daha çok keyif alıyorum PS eskiden winning makinasıydı sonra pes makinası oldu şimdi de fifa makinası benim için ha b,r de god of war makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben zaten grafik açısından vermedim oyumu. grafik bakımından ezilir tabi de, wii'de oyun oynamanın verdiği zevk bir başka oluyor. tuş komboları yerine hareketlerine cevap veriyor alet. evde nintendo 64 varken mario oynardık tee seneler evvel. kardeşim sürekli marionun zıplayacağı yöne doğru sallardı joysticki. wii çıktıktan sonra hatırlayıp bayağı gülmüştük bu olaya, ulan biz niye akıl edemedik bunu yapmayı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Kojiroh said: PS2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sampiyon belli, ikinci kim? o yuzden gogo microgenious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 psone'ın hayatımdaki yeri ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 iksboks a 3 kisi oy vermis azmo penth ve dis dir onlarda asdfadsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 seçeneklere neden psp go konmuş anlam veremedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Viktor said: iksboks a 3 kisi oy vermis azmo penth ve dis dir onlarda asdfadsfasfd ikinci oyu ben verdim sonra PS2 yi niye alıntıladım onu düşünüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sam said: seçeneklere neden psp go konmuş anlam veremedim lol konuya esprili şakalı seçenek koymak gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi viktor felanda mesaj atmisda i sense much sidik yarisi indis diyorum o sebeble kitliyom kavga edemicem en iyi konsol diye bisi yok wii oynayan ps3den ps3 oynayan xboxdan zevk almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar