AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Beyler Ultimayi Biraktim (6. Ama Bu Sefer Kesin) Bana Yardim Edin Bidiginiz En İyi Oyunlari Yazin Araba Yarisi Sevmem Artik siz dusunun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bunun için yeni topic açmaya gerek yoktu ki, bölüme biraz baksan zaten hepsi ortada[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ultimayı bıraktım derken, Ultima Online öncesi yapılan, ama pek bilinmeyen Ultima 1-2-3-4-5-6-7-8-9 serisinden mi bahsediyorsun? bir de şöyle birşey var, uo'da alınan zevkin aslı, oyunu arkadaşlarınla birlikte oynadığın içindir. şimdi ben sana UO bir mmoRPG'dir, ama RPG konusunda Fallout, Planescape Torment, Baldur's Gate gibi oyunların ellerine su dökemez dersem, sen de heveslenip oynamaya kalksan, içinde arkadaşların olmadığından, oyunu sıkılıp bırakırsın.. Sana burda birçok oyun öneririm (Starcraft, Dungeon Keeper, Jedi Knight vs vs) ama senin oyun zevkini bilmiyorum, Ultima Online'den başka oyun oynadın mı onu da bilmiyorum. sadece "Ultimayı bıraktım beni tatmin edin" kelimesiyle sana pek bir oyun söyleyemem, zor yani[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Uo yu bıraktıysan sana tavsiyem DARK AGE OF CAMELOT .. EYER paran var sa .. eyer oynıyacak zamanın da varsa başla derim..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ssaolun Gta3 vice city Son oynadigim single idi Ultimadan sonra Oyun kulturum koreldi Yeni Cikan Hic Bir Oyunu Bilmiyorum Yaris oyunlari Haric Genel Anlamda İsik Olarak Aydinlik Oyunlari Severim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ultima 1-2-3-4-5-6-7-8 i bitirdim 4 5 8 i bitiridim Ultima Onlineda Sphere Takildim biseler Bulun Yoksa Ultimi Shard Sitelerini Arastirmaya Baslicam Pls :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 öeah biraz seviye../arcane [Bu mesaj arcane tarafından 31 Temmuz 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yuh! Neyse oyun tavsiye edip konuyu çevireyim: Curse Of Monkey Island. 2 yılda bir, unutulup yeniden bitirilesi oyun.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 "Genel Anlamda İsik Olarak Aydinlik Oyunlari Severim" Süper bi tanımlama Harbi diyorum dalga geçmiyorum yani Bende bu tür oyunları severim karanlık oyunlar geriyor stres oluyorum lol harbi ha ben ne zamandır oyun zevkime bi tanım arıyodum bak buldum sonunda eho oyun tavsiyesi olaraktan mafia var bi türlü deneyemedim gta tarzı bişi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tek fesat benmiyim ya başlığa bak :) aydınlık oyun olarakta AvP ü öneririm[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bende basliga takildim paticik isminden oluyo tum bunlar :)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Proxa, 31 Temmuz 2004 22:56 tarihinde demiş ki: tek fesat benmiyim ya başlığa bak :) aydınlık oyun olarakta AvP ü öneririm tabi AvP çok aydınlıktır. Marine ile bi başladınmı valla ışıktan önünü göremessin :D hayır tek fesat sen değilsin:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Önerebileceklerim şunlar: istediğin oyunu seç oyna.. Eskilerden aliens versus predator 2 half-life kingpin star wars: knight of the old rebuplic jedi knight: jedi outcast starcraft dungeon keeper 1 command and conquer: red alert 1 command and conquer: red alert 2 quake 1 duke nukem 3D theme hospital fallout 1 fallout 2 baldur's gate 1 baldur's gate 2 + throne of bhaal diablo 1 monkey island 1 (secret of monkey island) monkey island 2 monkey island 3 (curse of monkey island) commandos 1 sam & max hit the road day of the tentacle thief 1: dark project Grim Fandango Grand Theft Auto: Vice City Elder Scrolls: Morrowind Freelancer Indiana Jones & The Fate Of Atlantis Little Big Adventure 2 (Twinsen's Oddysey) sanitarium Yenilerden Far Cry Syberia 2 Unreal Tournament 2004 Rise Of Nations Thief: Deadly Shadows Max Payne 2 The Suffering[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 DAOC...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.globalpimpwars.com a bekleriz :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sigarayı bırakmak gibi birşey oldu ama insan sevdiği şeyi niye kendini kastırarak bırakırkı?[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ee cevap veriyorum: Sevdiği şey insana zarar veriyorsa?[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir! Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yahu bu UO yu ne kadar büyütüyorsunuz[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesele UO değil aslında, bir oyuna kendini kaptırıp hayatta başka gerçeklerin de olduğunun farkına varılamaması problem. Burada UO günah keçisi oluyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Bonecrusher, 01 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Önerebileceklerim şunlar: istediğin oyunu seç oyna.. Eskilerden aliens versus predator 2 Little Big Adventure 2 (Twinsen's Oddysey) GATRGFHH! AvP 2 gibi yeni bir oyunun yanına Twinsen'ı koyudun ya. Yuh.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yeni gibi geliyor insana. Ama 97'... Kaç sene olmuş ? 7 sene, peh. 2 sene öncesi gibi geliyor.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar