Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Amonn said: Keşke hep oyun olarak kalsaymış. Half-Life efsanesi içinde bu tarz film çekerlerde RE gibi bok olur gider die endişeleniyorum. valve çalışanları kendilerine gelen half-life senaryolarını hiç beğenmemiş. oturup kendileri film çekecekmiş. onlar çekerse 2016'da izleriz artık, ama güzel olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çok dandik olmuş film, hani aksiyondan başka bişey yok ama onu bile becerememişler, filmin yarısı slow motionda geçti zaten, sonu başından belli dövüşler bitsin diye bekledim durdum sinemada izlemiş olsaydım belki 3d kurtarabilirdi yani onun dışında sıfır bi film hele en sonundaki "BAKIN DAHA BİTMEDİ :DD" sahnesi iyice bitirdi filmi, heyecanla beklicek miyiz yani bi sonraki filmi bu mudur amaç hıyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 az önce izledim. izlemez olaydım. 3/10 çok kötü ya. böyle 3.sınıf aksiyon filmi gibi olmuş resmen. aksiyon sahneleri iyi desen onlar da iyi değil. senaryo zaten komedi. oyuncular ayrı bi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 müziklerini hergün dinliyorum o daha başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 baya kötü, bi zombi filmi bu kadar kötü nadir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İlk 3 filmine göre aşırı kötü bir kurgusu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kurgusu mu var? neyse rezalet işte. filmin başındaki aksiyon olayı neden var hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 3. film de kötüydü ama bu çok daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tarihinden silinmesi gereken film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3D furyasi daha 1 sene daha sürer. Bu süre icinde vizyona girecek olan filmler senaryo acisindan epey fakir olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: kurgusu mu var? neyse rezalet işte. filmin başındaki aksiyon olayı neden var hala anlamadım önceki filmin sonuna bağlı, onu seyretmeyen birşey anlamaz başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 10 dakika izleyip kapadığım nadir (2 veya 3) filmden biri oldu. klas baya. dayanamadım bu klaslığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sam said: BiTcH_oFBaT said: kurgusu mu var? neyse rezalet işte. filmin başındaki aksiyon olayı neden var hala anlamadım önceki filmin sonuna bağlı, onu seyretmeyen birşey anlamaz başından. izledim abi onuda... Sonunda bişeyler oluyordu güçleniyordu işte, onda sıkıntı yok. Ama yani sadece aksiyon koyucaz diye koymuşlar onu diyorum. Hala en güzeli ilk film. Net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 işte "bişeyler oluyordu" dediklerini unutmuşsun. :P klonlarını buluyordu ve kendi emrine sokuyordu, sonra da "aha şimdi gidip sizin merkezini basıcaz" diyordu. ve bu filmin başında da o dediğini yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paul W.S. Anderson ilk filmi çeken adamdı, 3. filmden daha iyi olur diyodum. Napmış anlamadım, mahvetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bence güzel bi filmdi devamı gelecegını de belli etti (ilk 10dk cok sıkıcıydı ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 nesi güzeldi abi cidden merak ettim yani neyi beğendiğini. herşey çok kötüydü filmle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Laorx said: Paul W.S. Anderson ilk filmi çeken adamdı, 3. filmden daha iyi olur diyodum. Napmış anlamadım, mahvetmiş. ilk filmin ilk 10 dakikası haric gerisi fıstı ki :p o da sey, bu zombi vs filmlerinin hikayelerinde vs bayaa bi tecrübeli eski bi yazar hazırlıo senaryoyu sonra paul anderson amca OFF COK SIKICI BU KANKA CEKMEM BEN BBUNU diyor senaristte rage quit yapıyor sonra anderson kendi kafasından briini bulup cekilmiş olan kısımın üstünden devam ettirio istediği gibi o yüzden birden bire aksiyona girip carcarcar ates etmekten başka bişey yapmıolar filmde. 3. film tamami ile anderson'un tarzına hitap edio işte yetersiz herif berbat bi film cekmiş 2 efektle 12-16 yaşında bebelere OFFF OFFF dedirtmek için film cekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 uçağı gökdelenin tepesine indirip telle tutmak mı efekt? yoksa 3 metrelik ogrenin eline kendinden bile büyük çekiç verip sağı solu göçürmek mi ? bokum gibiydi film kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çok kötü filmmiş ya yeni izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar