Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 3d zaten filmin olayi. clash of the titans gibi bariz YALAN 3d degil de james cameron'in 3d'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 3D si dışında birşey yoktu filmde. Sırf efekt. Aksiyon bile çok yoktu. Konu çok yalın/durgun gidiyordu. RE1 den de RE2 den de hatta RE3 den de kötüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 3D'si çok iyiydi soundtrack'i mükemmel saf aksiyon 3d izlenesi bi film. yoksa gideri yok. milla ve yanındaki taş hatunu 3d görmek de cabası. yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 resident evil oynamadım, önceki filmlerin de sadece sonuncusunun sonunu görmüştüm ama (belki de bu nedenle, bilemem heh) gayet eğlendim doğrusu şahsen. milla'nın başrol olması hariç eleştiriler doğru olabilir, sözüm yok ama 3d olarak seyredince gayet tatmin etti beni doğrusu ekşın filmi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben tam kör cahil ve barzo olarak gittim 0 beklenti ile. film beni çok şaşırttı gerek soundtrack gerek görüntüler ve çekim kalitesi ile. hll kanki diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 müzikler güzeldi. iyi vakit geçirdik biz tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bi twiligght bir de resident evill ost olarak hep iyi yapımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 3d meme var mı ? gitmeyelim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 çok yorucu filmdi, bunaldım, sıkıldım. sonunda yazılar gözükünce kalktım hemen, credits arasına konulan görüntüleri izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bunneh'e teşekkürlerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yolladım. edit: yalnız roket adam nasıl ayarladıysan mesaj kutun doldu bu benim yolladığımla birlikte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 film gayet aksiyon dolu gideri var bence özellikle 3d olayı süper olmuş müzikler ayrıca muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 beenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 jill'i gören var mı filmde? credits arasında mı çıktı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dün akşam gittim sinemaya.3d süper olmuş fakat konu olarak beğenmedim filmi.Sarmadı pek.Eski tadı heyecanı yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 eski tadı yok bencede sanki önceden daha çok aksiyon sahnesi vardı daha çok zombiyle dövüş oluyordu ama 3d olması güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Gemi ye girinceye kadar zevk aldım. 3d si çok güzel. Zombi filmi olsun taştan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 re serisi belki de şu anda gişesi garanti 3-5 seriden biri. ne diye böyle saçma sapan harcıyorlar anlamadım. son film iyice baştan savma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bu film serinin en çok para getiren filmi olmuş. 5. film için de çalışmalara başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 izleyenler hep en iyisi olmuş diyor.bende hafta sonu 3d gidicem.ilk 3d deneyimim olcak :P.filmi izlemedim ama fragmana bakarsak 1. film kadar iyi olcağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben şeyi anlamadım. hadi tamam dev oldun ama o çekiç/baltayı nerden buldun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben de onu merak ediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ya adamlar ne güzel oyundan bir sürü şey koymuşlar bu seferde herkes niye onları koydular diyo. Koymadıkları zamanda herkes niye koymadılar diyordu. Beğenemiyorsunuz bir türlü. O dev baltalı adamda oyunudna aynen öyleydi hani hiç nerden gelmiş nerden bulmuş onu fln geçmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 baltayı da umbrella yapmıştır, düşünmeyin bunları. oyundaki gibi defter bulma olayı bile vardı filmde, güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar