Salire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gravity = god. daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede said: niye sen çıkarıyon da seni banlamıyolar olm. senin adminin akrabasımısın. bence yılanın başını ezmek lazım. banlayın lütfen kermiti Hayvanca bi şaka olmuş, afalladım ve bi an çok korktum, hatta küçük kuzenim masadan düştü!! BAN HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya böyle dalga geçiliyo falan ama ya varsa o zaman nolcak? ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya allah paticik üyesiyse ve bizi trollüyorsa umarsızca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Devilmanta said: ya böyle dalga geçiliyo falan ama ya varsa o zaman nolcak? ciddi ciddi Ben son gün sabahlamayı düşünüyorum, zaten aklımda var birşeyler biraz tekrar tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şimdi gördüm ve kınadım hepiciğinizi.. Yanıcaksınız hepiciğiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 inananlardan fazlaca tanıdık edinmek lazım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 var tabi allah olma mı. bu da allah mesela ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 BaaL said: var tabi allah olma mı. bu da allah mesela ; ahhahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 allah var zaten olum ama merak etmeyin size acıyıp affeder gençliğinize verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Werewolf said: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs434.ash1/23983_378075151098_277085256098_3907668_7546917_n.jpg Aman yarrabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 var. bu da sureti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Law said: Devilmanta said: ya böyle dalga geçiliyo falan ama ya varsa o zaman nolcak? ciddi ciddi Ben son gün sabahlamayı düşünüyorum, zaten aklımda var birşeyler biraz tekrar tamamdır. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 din konuşmak neden yasak anladım ya ben valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Son gün sabahlamak çok fenaymış yalnız ahaha :D O iş hep yalan oluyor, benden uyarması :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kermit said: şaka lan 1 nisan za bi an heycanlanmadım değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aynı şakayı harun yahya falan yapıyor kaç yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://imgur.com/Qsmep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 goldbären said: aynı şakayı harun yahya falan yapıyor kaç yıldır HHAHAHHAHAHAHAHAAHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Werewolf'un koyduğu oynanmış dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoglu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Evet O Zaman şapa oturacaksınız işte o zaman yandınız sonsuzluğu çıkmamak üzere hapsedileceksiniz, sonsuz olarak o hapishanede kalıcaksınız işin kötüsü cennetle aranızdaki perde saydam şeffaf olduğu için cennetlikleri yaşadıkları nimetli hayatı görüp sonsuza kadar pişmanlık azabı içinde yanıcaksınız. ÇÜNKÜ ALLAH(AHİRETTE) KENDİSİNE ŞİRK KOŞULMASINI(İNKARI) ASLA BAĞIŞLAMAZ BUNUN DIŞINDA KALANI DİLEDİĞİ İÇİN BAĞIŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ramazan spawnı çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 şeffaf perde varsa hurilere bakıp şap şap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar