DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben eros büyükburç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 e biz de ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 warez+rapid>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Abi interneti kapatsınlar ülkeyi kapatsınlar çit çeksinler ülkenin etrafına demir parmaklıklı. Zincirlere bağlasınlar herkes. Nefesimize taksimetre taksınlar, kıcımızdan O2 faturası çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 valla ya, ne bu. milletin yaptigi urunleri calamiycaz mi yani artik. ne ayip bu hukumetin yaptigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 film icin torrentleech, eski oyunlar icin blackcats, muzik icin what.cd kullaniyorum, daha zerre yavaslik gormedim. siz yanlis trackerlarda takilmissiniz, torrente bok atmayin. what.cd # Seeders: 3,650,010 # Leechers: 81,282 # Seeder/Leecher Ratio: 44.90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aa fanboyluğa döndü iş niye bok atayım abi rapid daha rahat bence diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 torrentmi kaldı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben torrentçiyim abi oldum olası alışamadım rapid'e çokta fifi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 en azından bi torrentleech tarzı tracker kullanmamış olanların "torrent yavaş rapid rlz :)):):):))))))" tarzı söylemleri müthiş ya. 950yle falan çekiyorum ben torrent ile, rapidden çeksem yine öyle çekerim yani. ama bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 blazkowicz said: torrent varken rapid'e pek gerek yok. en azından benim için np.rapidshare in guzelligi takip edilemiyor, torrentle birsey indirdiginde burada aliyorsun direk mektubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 rapid zengin işi, torrent "download yapma demiyorum hobi olarak yine yap"'çı adamın keyfine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://cnetturkiye.com/haberler/internet/3987-rapidshare-olayinin-gercek-yuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mum_Chamber said: valla ya, ne bu. milletin yaptigi urunleri calamiycaz mi yani artik. ne ayip bu hukumetin yaptigi İnterneti kapatsın işte olmuyor böyle rapid youtube filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 PrudenT said: en azından bi torrentleech tarzı tracker kullanmamış olanların "torrent yavaş rapid rlz :)):):):))))))" tarzı söylemleri müthiş ya. 950yle falan çekiyorum ben torrent ile, rapidden çeksem yine öyle çekerim yani. ama bedava.iyi bi torrentleech üyeliğin varmış ha, merak ettim üye olduğun pt sayısı kaç diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 5k seederı, 20k leecherı olan torrent dosyasının dolduramayacağı bant genişliği yok. filmleri, dizileri güncel takip eden birisinin sadece müzik için rapide para vermesi saçma geliyor bana. o yüzden vermiyorum zaten para falan. müzik için de rapidin beleşi yeterli oluyor zaten. sittin sene önceki filmi diziyi izlemek isterim ben diyen için lafım yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 "Yasadışı içerik indirmek isteyeni yasal platforma yönlendirecek" ne ya, warez olduğunu anlamakla kalmayıp ne olduğuna göre falanca siteye yönlendirecek yani? Göstermelik yaparlar biraz, link ölmesi yerine lisansa yönlendirme olmuş olur işte, sanki şu anda link silmiyorlar. Her gördüğünüz habere "ÜFFF GİTTİ OLM RAPİD" diye atlamaya gerek yok bence. Üç beş ayda bir böyle topic açılır, sonra bir halt olmaz. Böyle açıklamalar, işlemler, link öldürmeler vb. ile yasal şeylerden yırtmak zorundalar, "kullanıcılar koyuyor biz yakaladıkça siliyoruz valla hakim bey" gibi. Rapid lükstür bu arada, boşuna gerisini tartışmaya yer görmüyorum, herkesin kendi zevki/tercihi. Bilmemkaç hafta/ay uğraşıp süper tracker invite bulacağım da, paso torrent dosyaları seed etmekle uğraşıp bilgisayarı açık bırakacağım da, kime ne yahu niye kasayım bu devirde. File hosterlar host eder, ayda bir Steakhouse menü parasına takla atmadan tam hız download yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 msn paralı olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ntvmsnbc'de haberi gördüm, haberden direkt olarak rapid'e elveda anlamı çıkıyor. aslını astarını araştırmadım. inanmak, inanmamak, araştırmak, araştırmamak okuyanların elinde. "roket adam, %100 saf tarafsız doğru bilgi sunan 7.24 haber ajansı" gibi bi iddiam da yok. zamanında şöyle konular açmış bi insanım: http://forum.paticik.com/read.php?13,4094422,page=1 lütfen atarlarınızı ntvmsnbc'ye yönlendirin. teşekkürler. yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tek Ölmicek sistem TORRENt Rapid filan ölüm.. Bana takıldığınız forumları yerleri söyleyin.. TÜm rapid linkleri sildirteyim bukadar kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hll koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 araştırdım yabancı birçok kaynaktada aynı şeyler yazıyor rapidshare hakkında search google... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 nixniz said: Tek Ölmicek sistem TORRENt Rapid filan ölüm.. Bana takıldığınız forumları yerleri söyleyin.. TÜm rapid linkleri sildirteyim bukadar kolay... sildirtsen nolcak ben çektikten sonra. onu geçtim 1 mesajla tekrar upload edilicek nasılsa. qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 rapid zaten yasadısı ıcerığe ızın vermiyoki, siliyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 torrent abi, peer to peep http protokolu var oldukca, yasamini surdurecek bir olusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar