Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Rapidshare'e Elveda

roket adam

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

en azından bi torrentleech tarzı tracker kullanmamış olanların "torrent yavaş rapid rlz :)):):):))))))" tarzı söylemleri müthiş ya. 950yle falan çekiyorum ben torrent ile, rapidden çeksem yine öyle çekerim yani. ama bedava.
iyi bi torrentleech üyeliğin varmış ha, merak ettim üye olduğun pt sayısı kaç diye
Sosyal ağlarda paylaş

5k seederı, 20k leecherı olan torrent dosyasının dolduramayacağı bant genişliği yok. filmleri, dizileri güncel takip eden birisinin sadece müzik için rapide para vermesi saçma geliyor bana. o yüzden vermiyorum zaten para falan.

müzik için de rapidin beleşi yeterli oluyor zaten. sittin sene önceki filmi diziyi izlemek isterim ben diyen için lafım yok ama.
Sosyal ağlarda paylaş

"Yasadışı içerik indirmek isteyeni yasal platforma yönlendirecek" ne ya, warez olduğunu anlamakla kalmayıp ne olduğuna göre falanca siteye yönlendirecek yani? Göstermelik yaparlar biraz, link ölmesi yerine lisansa yönlendirme olmuş olur işte, sanki şu anda link silmiyorlar.

Her gördüğünüz habere "ÜFFF GİTTİ OLM RAPİD" diye atlamaya gerek yok bence. Üç beş ayda bir böyle topic açılır, sonra bir halt olmaz. Böyle açıklamalar, işlemler, link öldürmeler vb. ile yasal şeylerden yırtmak zorundalar, "kullanıcılar koyuyor biz yakaladıkça siliyoruz valla hakim bey" gibi.

Rapid lükstür bu arada, boşuna gerisini tartışmaya yer görmüyorum, herkesin kendi zevki/tercihi. Bilmemkaç hafta/ay uğraşıp süper tracker invite bulacağım da, paso torrent dosyaları seed etmekle uğraşıp bilgisayarı açık bırakacağım da, kime ne yahu niye kasayım bu devirde. File hosterlar host eder, ayda bir Steakhouse menü parasına takla atmadan tam hız download yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvmsnbc'de haberi gördüm, haberden direkt olarak rapid'e elveda anlamı çıkıyor. aslını astarını araştırmadım. inanmak, inanmamak, araştırmak, araştırmamak okuyanların elinde. "roket adam, %100 saf tarafsız doğru bilgi sunan 7.24 haber ajansı" gibi bi iddiam da yok. zamanında şöyle konular açmış bi insanım: http://forum.paticik.com/read.php?13,4094422,page=1 lütfen atarlarınızı ntvmsnbc'ye yönlendirin. teşekkürler.
yönetim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...