Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 polonyada 18 lik ranked sunucuya bastim preorderi. deneme amacli. baktik boktan pingler, dei$itiririz lokasyonu ya da iptal ederim sunucuyu, cracklenmi$ acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Esh said: polonyada 18 lik ranked sunucuya bastim preorderi. deneme amacli. baktik boktan pingler, dei$itiririz lokasyonu ya da iptal ederim sunucuyu, cracklenmi$ acariz. http://www.youtube.com/watch?v=dLy5xIjA6Z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 merak ettigim birşey var cod yıllardır oynamayan biri olarak online sistem nası işliyo , bu ranked unranked olayı nedir yani kastettiğim nası işliyo sistem, trailerlara baktım level sisteminden falan bahsediyor, noluyo yani level atladıkça silah falanmı açılıyo olay nedir ( boş vakti olan biri guide gibi birşey yazarsa konu hakkında sevinirim ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 black ops'un multi sistemi MW2'den tamamen farklı olarak geliyor. MW2'de adamlar uğraştılar uğraştılar rezil bir sistem ortaya çıkardılar :) Bunda bildiğin server sistemi var, bir makine server oluyor sen o oyuna giriyorsun. Ranked/unranked olayı ise BC2'den bildiğim kadarıyla, bu elemanlar avrupa'da server kiralamaları için bazı şirketler ile anlaşıyorlar sadece bu şirketler ranked sunucu kiralayabilir ve alcaksan mecburen bu elemanlardan almak zorunda kalıyorsun ki sonucunda TR için ranked sunucu kuramıyorsun. Bu Ranked sunucularda oynadığın oyunların istatistikleri tutuluyor, level atlıyorsun, silah açılıyor gibi aksiyonları var. Unranked sunucu ise istersen evinden bile kuruyorsun, giriyorsun arkadaşlarınla oynuyorsun, eğleniyorsun fakat istatistikler vs. kayda geçmiyor ayrıca experience alamadığından yeni silahlar vs. de açılmıyor ya bir de ben bu oyunu sevdiysem pati ekibiyle attığımız multi'lerde aldığım keyiften sevmiştim ki birlikte oyuna girme olayı acayip rahattı, ee şimdi server alınmazsa bir server'da nasıl birleşceksiniz, pati ahalisiyle fps oynamak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 esh almış işte polonyadan ping nası olur bilinmez ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Polonya'lılar fakir ve pinti genel olarak, o adamlar da mı bizden daha çok orjinal oyun alıyor da onlara server veriliyor buraya verilmiyor anlamadım :( altyapıyla mı ilgili ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Esh said: polonyada 18 lik ranked sunucuya bastim preorderi. deneme amacli. baktik boktan pingler, dei$itiririz lokasyonu ya da iptal ederim sunucuyu, cracklenmi$ acariz. arkandayim. konusalim su bi oyun ciksin duzgun server bulalim. 32leriz benden sana invest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 32 mi 0o abi bf oynayalim o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yunusemre said: Polonya'lılar fakir ve pinti genel olarak, o adamlar da mı bizden daha çok orjinal oyun alıyor da onlara server veriliyor buraya verilmiyor anlamadım :( altyapıyla mı ilgili ki .. mevzuyu çok uzakta arama bence :D EU guildine member degiliz olay sadece bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 polonya warsaw gameservers üzerindeki bir oyun sunucusundan 70 ms civari alıyorum ttnet 4mbitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu herifler gene hayvan reklam yapiyor. imdb anasayfada trailer var lan. umarim mw2 sacmaligi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Artık Aral oyunun fiyatını açıklasa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Innuendo said: bu herifler gene hayvan reklam yapiyor. imdb anasayfada trailer var lan. umarim mw2 sacmaligi olmaz.abi mw2 de ne tur bi sacmalik oldu ki? yani sadece bilgisayar kullanicilarinin yasadigi hile, sunucu sorunu, cokme zart zurt kastediyorsan o isin cozumu konsol almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu oyunlar iyice kafami karistirmaya basladi lan, bi de hep birlikte cikiyolqar, hangisi hangisi sasiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 1 hafta kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 190 saat mw2 oynamışım pc de hiç hileye denk gelmedim. ya çok şanslıyım ya da hile cidden böyle büyük bi dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 467 saat play time var ve bir dünya hileye denk geldim birde hileyi gökten taş yağması olarak görmeyin çoğu zaman oyunun kargaşasında şayet dikkatli değilseniz farkedilmiyor. öte yandan bu dedicated server hadisesine de canı gönülden karşıyım,3-4 kişi oturup oyun oynamaya kalktığında ızdırap oluyor,iwnet cheat sorunu olmasa dedicated server sistemine göre çok daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Esh said: dedicated olacagindan muhtemelen silah ayarlariyla oynanabilir. gl siz acilir kimse kiklenmez =) ve registered sunucularda ban atiliyor. muhtemelen crackli sunucular da cikar 10 gune falan. sırf şu olay yüzünden bende dedicated a karşıyım. geçen hafta akşama doğru gireyim dedim baktım karşı takım toplu gidiyor salladım roketatarı üstüne aldım takımı bi de türk çıktılar oyun arası map değişiminde aman allah ne küfürler. yani türk oyuncuya bıraksan pistol bile aldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de dedicated olayini tam tersi olarak goruyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mighty_THoR said: 467 saat play time var ve bir dünya hileye denk geldim birde hileyi gökten taş yağması olarak görmeyin çoğu zaman oyunun kargaşasında şayet dikkatli değilseniz farkedilmiyor. öte yandan bu dedicated server hadisesine de canı gönülden karşıyım,3-4 kişi oturup oyun oynamaya kalktığında ızdırap oluyor,iwnet cheat sorunu olmasa dedicated server sistemine göre çok daha iyidi. iddia ediyorum 460 kusur playtime in yarisi degilse de en az 4 de 1 i iwnet ekranina bakarak gecmistir, oyun duser, biri girer, beklemekten sikilir insanlar cikar tekrar matchmaking calisir vs. birde bir oynadigin insanla bir daha oynayamama , karsina tamamen sansa kadar kaliteli oyuncu veya noob otesi cikmasi durumu var ki evlere senlik. dedicated in guzelligi burada, bir komunite olusuyor, server uzerinde genelin bi soz sahibi oluyor, hile bi yere kadar onlenebiliyor. matchmaking ise aksine bir komunite olusmasin, insanlar bot dan hallice oynasin, icine kick dahil olmayan bi sistemde hilekar ve griefter oyuncular yuzunden keyfinizin icine edilsin, tekrar iwnet ekranlarinda bekleyin vs vs diye uzar gider. performans vs gibi olaylara hic girmiyroum dahi. bilindik seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nasıl ızdırap oluyor ya dedicated orasını anlamadım. oha dedicated'i istemeyenler var hem de pc'de. gl ile oynucaksanız da izin verilen bir dünya server var. hiç olmadı açın unreal quake oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ilginç değil mi,bir yandan anlamadığını söylüyorsun bir yandan anlamadığın konu hakkında yorum yapıyorsun. ben bu oyunları tek başıma oynamıyorum düzenli olarak oturup birlikte oynadığım insanlar var. şimdi 4 arkadaş dedicated sistemde oturup oyuna girmeye kalktığımızda iwnet de tek tuş ile oyuna girip rahat rahat oynuyoruz. dedicated server oldumu işler boka sarıyor kırk saat server aran 4 kişilik yer bul ,aynı takımda 4 kişilik yer bul ,serverın pingi cartu curtu düzgün olsun vs vs bin türlü sorun çıkıyor.Öte yandan salak sulak modlarla uğraşmak zorunda kalmıyorsun,server a girersin iyi k/d olur yok sen öylesin böylesin ahmet abi at şunu vs yok sen rush yaptın yok sen sote yaptın yok sen böyle yaptın yok öbürü böyle yaptı bin türlü drama. bir başka husus ise dedicated olması en temel sorun olan hileyi çözmez,öncelikle mod olmadığında ne yapacağın bir sorun,sonra kimin hile vs yaptığına kim karar verecek gibi hususlarda var. iwnet yavaş diyen arkadaşlar dünyadan bihaber :) evet inanılmaz seri değil ama o harcağı 1 dakika içinde bin tane hadiseyi kontrol ediyor ve bu sayede optimum oyun kalitesi sağlıyor. hile sorunu çözülmüş bir iwnet>dedicated ı her daim döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dedicated hileyide cözer, griefide cözer, birbirlerini boostlıyan ks veren insanlarıda cözer. ayrıca oyuncu sayısı adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar