Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Esh said: mw2 atyiorum bi kac gundur de, kimse yok hayirdir? ya geçenlerde girdim de, hile cidden var ve çok can sıkıyor. ben de girmiştim tekrardan ısınmak için. temiz oyunlara denk geldim de yine havası kaçmıştı. FPS açlığım var ama bilemedim napsam. artik eskisi kadar zamanim da olmuyor. FPS'siz hayat çok monoton. aksiyon lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 blackops alinacak. sunucu alinacak. artik para da var az cok. bakalim ne istiyolar sunucu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 aral degisik kafalarda, oyunun civ5 ve sc2 gibi 110-120 liradan cikmasi gundemde en azindan ilk 2 hafta icin, release gununu merak ediyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 aral eline alir anca o fiyatlarla. basarsin steamden dl yi. netekim sc2 de de aynisi oldu, 80 liraya key alabiliyosun. tabi 140 verenler de olur illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 You can now suggest a location for GameServers to expand to on the blackops page - http://www.gameservers.com/blackops/ click the 'DON'T SEE YOUR LOCATION? CLICK HERE TO SUGGEST A LOCATION! ' link to make your suggestion. evet beyler terazilere tiklayalim. ben ranked kiralamayi du$unuyorum. tiklayin suggest edin turkiyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ankara plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gameservers turkiyeye server vermez, olsa olsa frankfurt veya londra ya kaliriz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hatta burayi trollesek mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 frankfurttaki sunucularina 120-130 ping aliyorum 195.122.134.221 polonya daha yakin daha iyi diyor ama polonya sunucusu bulamadim adcikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 betaya falan mı girdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hayir. gameservers.com un herhangi bir sunucusu bu. tahmin yurutuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Sanırım Xbox için nete düşmüş bile oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 beyler sunucu almak ne demek? yani bu oyunu steam den indirip direk multi oynayamıyomuyuz? sunucu almak kavramını anlamadım? biraz acıklarmısınız bende bu yola bas koyan bir noob um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bu oyunda bir öncekinin aksine, dedicated(host olmak için ayrılmış) sunucular olacak, yani host(server) işini oyuncular değil bu aletler yapacak. cs de de vardı, oynadıysan hatırlarsın. Kiralamada; bir bilgisayarı, bu işi sağlayan şirketlerden kiralayıp, o bilgisayar üzerinden oyun oynatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 senınle ilgisi yok yani şimdiki gibi random bi oyuan gimriyceksin. kurulmus hazır serverlara giriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben gayet memnundum bu bi tıkla oyuna girme işinden. şimdi giricem bi servera gl atıcak kicklenicem g18 kullanıcam kicklenicem. hani bu oyunda olmasalarda milletin kullanmayın diceği şeyler illaki olucak ve kendi istediğin gibi değil başkalarının istediği gibi oynamak zorunda kalıcak çoğu kişi. hani tamam lag olmicak hile yapanların onune geçilcek falan ama ben istediğim gibi oynayamadıktan sora ne onemi var ki bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 e bir sürü insanda istediği gibi oynamış olucak. neden kicklenesin neden g18 kullanamıyasın onu nalamadımki. custom mapler, daha yüksek oyuncu sayısı, lagsiz hilesiz ortam. hepsi cok ıymetli şeylerki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bir süre sonra senin alıştığın, sana alışan serverlar bulacaksın ama, uzun vadede iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya ben salak gibi mw2 aldım steam den netten fps oyniyim diye black ops un cıkcagını bılmıyodum. hile ve lagsız oynamak için değermi black ops almak? sdece multi icin alıcam? şöyle bi sorum daha olucak. account , pass diye bi sistem göremedim. steam den kurdum multi den hemen oynanıyor. orjinal oldugu nasıl anlasılıyor baska bi bilgisayarda oynamak istesem nasıl olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya tabiki çok çok daha iyi dedicated server olmasıda hani korkmuyo deilim bole her serverın burda bunu kullanamazsın kullanırsan banlarım seni diye kural falan koyacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Değer. Başka bilgisayara da steam kuracaksın, oyunu kuracaksın, kendi acc un ile gireceksin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Of Oynasana CoD4 günleri geldi aklıma. Ulan herkesin elinde GL var, elinde GL olan elinde GL olana laf ediyo nası iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dedicated olacagindan muhtemelen silah ayarlariyla oynanabilir. gl siz acilir kimse kiklenmez =) ve registered sunucularda ban atiliyor. muhtemelen crackli sunucular da cikar 10 gune falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 $60 cok pahalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar