Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 12 kusur gb steamde. Alcaksanız steamden, bugun alın gece bırakın downloada. Sabaha bıtmıs olmasınada dua edın bence... Mw2 deki gibi release oldugu anda alıp, 'Steam Servers Are Busy' yada 10kb/s le download gormek cok kotu koyuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kacta acilicak oyun? sitede 6 saatten geriye sayiyo. steamde 15 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben de steamden alicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Amerikadaki saate gore acılıyor oyun. Bize saat kacta denk geliyor bilmiyorumda, steamde yazan saat dogrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fiyatlari aciklamis aral galiba, bilmiyorum telefon eden oldu mu? ben bir kac kanal araciligiyla ulasmaya calistim ama pek orali degiller gibi , simdi sitesinde bu update i gordum. http://www.aralgame.com/asp/product/2669/2010-11-09-br-CALL-OF-DUTY-BLACK-OPS-br-Siparis-Verilemez- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mighty_THoR said: iyi güzelde şayet sorun activisiondan kaynaklanıyor ise mw2 nasıl olduda normal fiyatına satıldı? mw2 çıktığında bütün activision oyunları 90-100 arasında satılıyordu. İLk baskılar bittikten ve başka oyunları da o fiyata satıldıktan sonra barem yükseltildi. MW2'nin Türkiye'deki ikinci baskıları satışa çıktığında 120TL fiyata çekildi. O ikinci baskılardan sonra çıkan bütün Activision oyunları minimum 120TL'den satışa sunuldu PC'de, hatta 70'e sattıkları World at War bile 90'a çıkarıldı öyle diyeyim. Bu Aral'ın bokluğu kadar Activision'da bokluğu, yani Activision oyunu bekliyorsanız en az 120 çıkaırn cebinizden, ya da shopto'dan falan alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aldim gitti bende steam den, bunlarin keyfini mi bekliycem ne fiyat acikliyorlar , ne dnr bisey diyor, ne bir gece acilisi , ne bir basin bulteni. resmen fail. halbuki alacaktim ne guzel dvd yi , koyacaktim diger cod larin yanina. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben de steamden aldım $u an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu shopto dan aldığımızın uyduruk türkçe çevirili üç sayfalı guide dışında farkı olur mu steam e eklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bastım steam'den, 200-250 ile çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 download bitti , beklemedeyim. saat kaçta açılcak bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sabah 9 olması lazım. bu arada fps'lerde artan aksiyon, gerçek hayatta da dozajını arttırıyor Armed robbers steal over 100 copies of Call of Duty: Black Ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Trias said: download bitti , beklemedeyim. saat kaçta açılcak bilgisi olan var mı? Available: 9 November 2010 This game will unlock in approximately 12 hours. Yazıyor steam store page'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 buraya bir tık bakmadım daha önce verildimi diye. arkadaş attı direk atıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sunucu acildi. 195.122.135.72:3204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bu adam nasıl oynuyor ya oyunu suanda steam ustunden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 avustralyada oldugundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Abi millet enrage olmuş steam forumlarında lol. Gidip dukkandan alanlar yukledıklerı zaman oyuna gırebılıyorlar, steamden alanlar 7:00 AM e kadar beklıyorlar oyuna gırebılmek ıcın. Steam forum topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 millet kafayı yemiş ya. ulan bugun oynasan nolcak yarın oynasan nolcak. ztn vermişsin parayı bi kere. herturlude oynicaksın oyunu. aşırı nerdleri sevmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bugun oynanmali ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sabaha kadar .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Yarın akşam kurulsun oyun. Yankı seninle kapanmamış bir davamız var, sniper yasak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 prffff 59.99, cata var daha o da 50 filan heralde, yuz dolar havaya gider mi lan, is buliim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 lan o zaman da oyun oynicak zamanim olmaz, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar