Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12 kusur gb steamde. Alcaksanız steamden, bugun alın gece bırakın downloada. Sabaha bıtmıs olmasınada dua edın bence... Mw2 deki gibi release oldugu anda alıp, 'Steam Servers Are Busy' yada 10kb/s le download gormek cok kotu koyuyor :P
Mesaj tarihi:
fiyatlari aciklamis aral galiba, bilmiyorum telefon eden oldu mu?
ben bir kac kanal araciligiyla ulasmaya calistim ama pek orali degiller gibi , simdi sitesinde bu update i gordum.

http://www.aralgame.com/asp/product/2669/2010-11-09-br-CALL-OF-DUTY-BLACK-OPS-br-Siparis-Verilemez-
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

iyi güzelde şayet sorun activisiondan kaynaklanıyor ise mw2 nasıl olduda normal fiyatına satıldı?

mw2 çıktığında bütün activision oyunları 90-100 arasında satılıyordu. İLk baskılar bittikten ve başka oyunları da o fiyata satıldıktan sonra barem yükseltildi.

MW2'nin Türkiye'deki ikinci baskıları satışa çıktığında 120TL fiyata çekildi. O ikinci baskılardan sonra çıkan bütün Activision oyunları minimum 120TL'den satışa sunuldu PC'de, hatta 70'e sattıkları World at War bile 90'a çıkarıldı öyle diyeyim.

Bu Aral'ın bokluğu kadar Activision'da bokluğu, yani Activision oyunu bekliyorsanız en az 120 çıkaırn cebinizden, ya da shopto'dan falan alın :)
Mesaj tarihi:
aldim gitti bende steam den, bunlarin keyfini mi bekliycem ne fiyat acikliyorlar , ne dnr bisey diyor, ne bir gece acilisi , ne bir basin bulteni. resmen fail.

halbuki alacaktim ne guzel dvd yi , koyacaktim diger cod larin yanina. neyse
Mesaj tarihi:
Trias said:

download bitti , beklemedeyim. saat kaçta açılcak bilgisi olan var mı?

Available: 9 November 2010
This game will unlock in approximately 12 hours. Yazıyor steam store page'de
  • Yeni Oluştur...