Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 romanya'yı bilmemde bi dolu ki$i rus key'i alıyor 30$ a ona ne diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 35 TL'ye rus key'i alabiliyorsun şuan. İngilizcesi 75 TL. Rus'u ingilizceye çevirebiliyorsun ayrıca çeşitli yöntemlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Aral hala tr satış fiyatını açıklamadığına göre tepkilerden korkuyo..Tahmini olarak 120 ile 140 TL arasında kakalamaya çalışıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aaa nerden alıyoruz rus keyini? hiç farkı yokmu gavur keyinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ingilizce translate çıkacakmış ama sonra banlamasınlar gfdhjk. http://www.gamekeystore.net/store/call-of-duty-black-ops-ru bu da gg linki http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-CD-KEY-EN-UCUZ_W0QQidZZ32424486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu arada sunucu hala acilmadi herifler oyunla birlikte acacaklar sunuculari. son 20 saat asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Evet; Aral'a telefon ettim, "bilgileri giriyoruz şuanda, yarın çıkıyor." dedi. Fiyat: 120 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oha aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PS3'e 3 gün önce aldım dün bitirdim single'ı serverların açılmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aral bu kafa ile gitsin bakalım yakaladığımı ... modunda daha nekadar dayanacaklar. adam gibi steam fiyatına satsalar onlardan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 steam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 inatla kutulu oyun devri gecti diyorum. ama nedenini bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Abi ben ve benim gibi koleksiyon amaçlı alanlar var, oyunu rafta görmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aha patch i geldi ps3'te vee serverlar da açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 seni konsol bolumune alalim o zaman asdf na$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 haters gonna hate :P server yeni açıldı adam rank 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 uzakdoğu filan olmasın? sabahtan beri oynuyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 spankyah said: Aral hala tr satış fiyatını açıklamadığına göre tepkilerden korkuyo..Tahmini olarak 120 ile 140 TL arasında kakalamaya çalışıcaklar. Kakalamaya çalışmak değil de oyunun kapağındaki şu detayı hatırlatmak isterim: http://www.virtual-games.ro/ro/images/stories/activision.jpg Bu logo Türkiye'de bir PC oyununun 120-140TL arasında satılacağını, bir PS3 oyununun ise 160-180TL arasında satışa sunulacağını müjdeliyor. Nitekim açıklandığı üzere 120TL fiyat çekmişler. Ben aslında Starcraft'tan sonra beklenen ve büyük alıcı kitlesi olan oyunlara 140TL çekerler diye düşünüyordum ama Aral bizi bir kez daha ters köşeye yatırmayı başardı. Neyse, hadi oynayın bakayım. Ben Cumartesi'ye kadar oynayamayağım bile, kahrolsun vizeler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ilerde yatırım yaparken tüm paramı arala karşı bir şirket için kullanacağım, tekrar rakibim shopto olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Oyunun ps3 versiyonu 110 liraya bulunabiliyor, bir kez daha, allah belanı versin aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 iyi güzelde şayet sorun activisiondan kaynaklanıyor ise mw2 nasıl olduda normal fiyatına satıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Shopto fiyatı 78 TL. Buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende ruscasından aldım, bakalım nolcak arkadasın cd-key yollamasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 steam'den aldım ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kaç gb steamden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar