Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Crusader olmadıysanız bu modu oynamamışsınız demektir. O kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 peki bu modda hala aptal aptal questler var mı? 500 kişilik ordum varken birinin gelip "abi 3 çuval incir getirsene nolur :(" demesi bayıyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 millet çok az oynadım ben bunu ilk walkthrough'da modsuz mu oynayayım dersiniz yoksa direkt bir mod patlatayım mı? eğer patlat diyorsanız hangisi bir tane vardı çok ünlü olan (floris) o yüklü ama değiştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ilk önce modsuz oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi tam bir pis ortaçağ soylusu oldum ya sdfsf.Sarranidlerin tarafında başladım,köylerden zorla erzak ala ala biraz üstbaş bide paralı asker aldım.Swadia ya ilk paralı asker sonrada vassal olarak girdim. Her gördüğün caravanıda durdurup para istiyorum.300 denar falan veriyolar herseferinde.Savaş açılıncada gidip köy yağmalıyorum paso.Para bok gibi anlıcanız. Resimdeki suratında meymenet olmayan şerefsizin önde gideni kont deglan ın kızıyla evlendim. damat şerefsiz,kayınpeder şerefsiz,kayınço daha şerefsiz.Resmen dışlanıyoruz ülkede.Baktım bu kral bize toprak moprak vermiyo,hazırda ordum gelişmiş.Lady Isolla of Sunoyu gittim buldum.Claimant savaşı açtım bizim kayınpeder,kayınço bide bi iki şerefsiz lordla beraber. Şimdi terör estiriyoruz.2 şehri kaldı kral ve adamlarının. edit:ha buarada gerçek bir erkek gibi normal damage da oynuyorum.yani 2 vuruşta falan yatıyo karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 http://forums.taleworlds.com/index.php/board,119.0.html - yiğit adam pendor oynar agalar, zorluğuna alışan zaten başka modu uzun süreli oynayamaz, yavan gelir zaar. -o his ki; oyun başında dandik merchant questindeki adama elindeki ok ile headshot yapmana rağmen 7 -yazıyla yedi damage verdiğini gördüğünde... eğer ki yiğitseniz pendor'a da bekleriz sdsfs http://www.youtube.com/watch?v=gZzBQMkeeX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 headshot 7 damage vuracaksa mount and blade niye oynayayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "zorluk" kavramı az damage vurup çok damage yemek olmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yau m&b zorluğu,gerçekçilik yani normalde bi insan o zırhın içinde ne derece hasar aldığında nalları dikiyosa o şekilde nalları dikmek olmalı.ki npclerin aldığın hasar o yönde oyunda.sende aldığın hasarı o seviyeye getirince,yeterince zor ve gerçekçi kombat dönüyo.öyle malkoçoğlu gibi 50 kişinin arasına dalıp çıkamıyosun.ki mesela diplomacy modunda atın bile hasar alınca yavaşlıyo,tökezliyo vs. ama crossbowla headshotla 7 damage vermek tamamen saçma sapan bi zorluk seviyesi oluyo bu sefer.ki o npc sana gidip 3 katını vuruyosa aynı şekilde dahada saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oyunun 1:1 damage oranı kendi vanilla sisteminde gayet isabetli ama işte power strike 3-4'ü geçti mi saçmalıyor sistem. %8 olmamalıydı her rank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oyunun asıl sorunu, iç içe geçen ve bir birbirlerinin arkasından vuran yapay zeka, kale savaşlarında çok can sıkıcı oluyor. misal, elimde çift elli balta var yanıma geleni indiriyorum, ama ne oluyor hop adamın arkasında ki iki kişi adamın içinden vuruyor, yatış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 işte o yüzden ortaçağda yaptıkları gibi pole silahları kullanıyoruz, bizimkilerin arkasında poleaxe bamgüm patlatıyorum. oyunun cheese'i de değil, RL ortaçağ savaşları hep öyle zaten. önde kalkanlar birbirine toslarken arkalarında pole sallıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Valla Haçlı Seferleri sırasında Suriye'li bir paralı askerin hatıralarını okuduktan sonra M&B'nin hasar sisteminin o kadar gerçekçi olmadığını düşünmeye başladım. Ring Maillı bir adama couch lance vurup adamın yaralanmadığını söylüyordu. Gerçi savaştan sonra kaç ay yatmıştır, iç kanamadan ölmüş müdür ölmemişmidir bilemiyoruz tabi ama 216 damage alıp ölmemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 _Rave said: yau m&b zorluğu,gerçekçilik yani normalde bi insan o zırhın içinde ne derece hasar aldığında nalları dikiyosa o şekilde nalları dikmek olmalı.ki npclerin aldığın hasar o yönde oyunda.sende aldığın hasarı o seviyeye getirince,yeterince zor ve gerçekçi kombat dönüyo.öyle malkoçoğlu gibi 50 kişinin arasına dalıp çıkamıyosun.ki mesela diplomacy modunda atın bile hasar alınca yavaşlıyo,tökezliyo vs. ama crossbowla headshotla 7 damage vermek tamamen saçma sapan bi zorluk seviyesi oluyo bu sefer.ki o npc sana gidip 3 katını vuruyosa aynı şekilde dahada saçma. -xbow değil, oyun başındaki dandik yay ile tier 3/4 askere headshot -> 7 dmg -bu baştaki merchant questinde 3 dandik + 1 tane de faction'a göre değişen tier 3/4 seviyesinde düşman olur (her ülkenin değişik; snake cult, heretikler vs) Pop'un beğendiğim kısmı bu dmg olayından öte, tier 3'ten itibaren infantry askerlerin üzerinden at ile geçemezsin rahatça. -hele ki elinde halberd tipi silahı olanların. Altındaki at ile beraber iki vuruşta parçalarına ayrılırsın. /Yeni arkadaşlar için; at üzerindeyken 2h olsun, menzilli bow/xbow olsun dmg'e penalti yenilir bu pek bilinmez. Özellikle başlarda lance tipi silah ile couching yapmayı öğrenin -pendor'da en keyif aldığım şey bu sanırım -couching yapmayı bilen ai'ye karşı couching Yani kısacaası PoP'da; sen güçlendikçe düşmanların %90'ını bir iki vuruşta indirebileceğin gibi, npc lerde seni bir iki vuruşta indirebilirler. 150 asker toplayıp önümüze gelene 1000 tekme diyemezsin ~20 farklı unique spawn ordu var her an karşına şunun liderliğinde 800 kişilik bi undead ordusu çıkabilir dark souls (pendor) vs skyrim (diğer modlar) diyip kaçayım ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Sam said: işte o yüzden ortaçağda yaptıkları gibi pole silahları kullanıyoruz, bizimkilerin arkasında poleaxe bamgüm patlatıyorum. oyunun cheese'i de değil, RL ortaçağ savaşları hep öyle zaten. önde kalkanlar birbirine toslarken arkalarında pole sallıyor millet. kilit kelime "içinden" üstünden değil, kılıçla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 _Rave said: abi tam bir pis ortaçağ soylusu oldum ya sdfsf.Sarranidlerin tarafında başladım,köylerden zorla erzak ala ala biraz üstbaş bide paralı asker aldım.Swadia ya ilk paralı asker sonrada vassal olarak girdim. Her gördüğün caravanıda durdurup para istiyorum.300 denar falan veriyolar herseferinde.Savaş açılıncada gidip köy yağmalıyorum paso.Para bok gibi anlıcanız. Resimdeki suratında meymenet olmayan şerefsizin önde gideni kont deglan ın kızıyla evlendim. damat şerefsiz,kayınpeder şerefsiz,kayınço daha şerefsiz.Resmen dışlanıyoruz ülkede.Baktım bu kral bize toprak moprak vermiyo,hazırda ordum gelişmiş.Lady Isolla of Sunoyu gittim buldum.Claimant savaşı açtım bizim kayınpeder,kayınço bide bi iki şerefsiz lordla beraber. Şimdi terör estiriyoruz.2 şehri kaldı kral ve adamlarının. edit:ha buarada gerçek bir erkek gibi normal damage da oynuyorum.yani 2 vuruşta falan yatıyo karakter. Bu oyundan pek hazetmiyorum, entrika ve kralliyet olayları ile ilgili CK2 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?752560-Mount-and-Blade-leaving-the-Paradox-stables-heading-out-on-new-adventures Taleworlds tamamen indie klasmanına ayrılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 taleworlds kendi başına paradox kadar iyi yapabilir mi pazarlamasını pek sanmıyorum ama oyun tanındı diye ona güveniyorlar herhalde. araya şirket koymadan direkt satmaya çalışırlarsa iyi. yoksa yeni dağıtıcı bulurlarsa kötü, paradox kadar uygunu yok çünkü. ea tarzı birilerine bulaşmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 gift atıyoruz demişler yeni oyunun wizard wars alpha'sı için bende yok. haa direkt library'e eklenmiş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Steamde herhangi bi m&b oyunu olana magickanin yeni mobayi verdiler early access, paradoxtan ugurlama hediyesi. Glorious master race publisher is glorious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oyun zerre ilgimi çekmedi de 3 kartını sattım, eh 27 sent uğurlama hediyesiyle indirimde bir facepack'in yarısını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 M&B early access olayını daha popüler olmadan bile cillop gibi uygulayan bir oyundu. O yüzden nasıl bir venture olursa olsun Taleworlds becerir bence. Oyun yeterince iyi. Hele hele Steam popülaritesinden sonra ölüsü bile yeter. Öte yandan Paradox'u aradan çıkarmak, bilemiyorum... M&B'in nasıl kemikleşmiş bir kitlesi varsa Paradox'un da bu ve benzer niche için epik bir ağı var. Bakalım Paradox olsa daha fazla satardı diyebilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu arada bu oyun oculus rift uyumlu olucakmış sanırım http://www.youtube.com/watch?v=1YAcJb4pmqo şurda 1:20 1:50 arası diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Oyunu duzgun yapsinlarda occulus olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://www.playstore.com/#!/oyun/warband-napoleon-savaslari-bundle?ref=12310591 Playstore'da 7,99$ 'a Warband ve Napoleon Savaşları Bundle olarak düşmüş ve steam keyi olarak veriyor. Hatta TTnet müşterisiyseniz 6,99$ sdfs Almak isteyen kaçırmasın derim, ikisi steam'de 29,99$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar