Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ölünce eşyaların gidiyor. fakat envanterin önceden belirli olduğu için doğduğunda tekrar satın alıyor o eşyaları. eğer yeterli paran yoksa alabildiğini alıyor gerisini bırakıyor. Betada öyleydi en azından.
Mesaj tarihi:
yahu oyunun el kitabının pdf versiyonu falan var mı sitesinden indirilebilen? aradım bulamadım da... gittim bi tane de hepsiburada'dan aldım harita kitapçık falan için, kitapçıkta 14-23 sayfaları arası yok :p 23-31 arası iki kere var, 31-38 arası iki kere var, 38-47 arası da yok falan filan lol
Mesaj tarihi:
Oyun acayip zevkli de, şu kalkan artı hızlı kılıç alıp spamlayanlara uyuzum. Adam hiç bir şey yapmadan paso spamlıyor ya da kaplumbağa gibi kalkanın içine kaçıyor. Şu tekmik işini pek beceremiyorum, becersem daha güzel olacak.
Mesaj tarihi:
fizban said:

hoca oradan sormuyomuş raad ol bilekroz

ya yok olmasa da olur tabi de canımı sıktı yaw resmen "yargının içine sız(ç)mışlar" durumu... bir iki bilmediğim şey okudum da kitapçıkta, ondan merak ettim belki eksik sayfalarda da bişeler bulurdum diye...
Mesaj tarihi:
eskisine göre sanki daha zorlaştırılmış, daha iyi zamanlama gerektiriyor. özellikle at üstünde savaşırken paso kaçırıyorum hedefi. bir de sizce first person mı oynamak daha avantajlı third person mı?
Mesaj tarihi:
pati serverinin şifre nedir? bu arada unforgiven1905 steamdeki nickim. ekleyiniz.

ekleme: server şifresiz olursa çok iyi olur çünkü hiç ölüm-kalım karşılaşması Türk serveri yok. yabancılarda da 2-3 adam kesince atıyorlar hemen.
  • Yeni Oluştur...