Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 55 frag yaptım kale savasında D: tek başıma savundum uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bu arada yarın ya da pazar alırım da oyunda level olayı var mı ya da para kazanıp birşeyler alma tam olarak nasıl, single dan farkı ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cs gibi lvl yok adam kesince paran artıyor daha iyi zırh vs alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 CS'den farkı ölünce ekipman gitmiyor, bir sonraki round aynı eşyalarla devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ölünce eşyaların gidiyor. fakat envanterin önceden belirli olduğu için doğduğunda tekrar satın alıyor o eşyaları. eğer yeterli paran yoksa alabildiğini alıyor gerisini bırakıyor. Betada öyleydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 çok pis özendim lan 2 gündür okuyorum buraları da, alıcam sanırım haftasonu. sürücem atımı ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 incorrect serial number diyip duruyo bu bana serverlarairmey calısınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bugun oyniim dedim bi 5 10 dakka inanılmaaaaaaz keyif aldım aehuhuae süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yahu oyunun el kitabının pdf versiyonu falan var mı sitesinden indirilebilen? aradım bulamadım da... gittim bi tane de hepsiburada'dan aldım harita kitapçık falan için, kitapçıkta 14-23 sayfaları arası yok :p 23-31 arası iki kere var, 31-38 arası iki kere var, 38-47 arası da yok falan filan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hoca oradan sormuyomuş raad ol bilekroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 dün gittim aldım acayip zevkli. Bunun dünyasını falan yapsalar baya bağımlılık yapar, mortal online gibi olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Oyun acayip zevkli de, şu kalkan artı hızlı kılıç alıp spamlayanlara uyuzum. Adam hiç bir şey yapmadan paso spamlıyor ya da kaplumbağa gibi kalkanın içine kaçıyor. Şu tekmik işini pek beceremiyorum, becersem daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o normal.karşıdakine vurma fırsatı vermemek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fizban said: hoca oradan sormuyomuş raad ol bilekroz ya yok olmasa da olur tabi de canımı sıktı yaw resmen "yargının içine sız(ç)mışlar" durumu... bir iki bilmediğim şey okudum da kitapçıkta, ondan merak ettim belki eksik sayfalarda da bişeler bulurdum diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 eskisine göre sanki daha zorlaştırılmış, daha iyi zamanlama gerektiriyor. özellikle at üstünde savaşırken paso kaçırıyorum hedefi. bir de sizce first person mı oynamak daha avantajlı third person mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 3rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 serverdayim rakip beklyyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hangi serverda toplanılıo açıldı mı pati serverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 acildi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben pati serverını göremiyorum listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pati serverinin şifre nedir? bu arada unforgiven1905 steamdeki nickim. ekleyiniz. ekleme: server şifresiz olursa çok iyi olur çünkü hiç ölüm-kalım karşılaşması Türk serveri yok. yabancılarda da 2-3 adam kesince atıyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 buldum listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Oyun her geçen gün daha güzel gelmeye başlıyo. Yerdeyken bayağı adam öldürüyorum da atlı hiç oynayamıyorum. Öğrenmem lazım. :) Nick EshMoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bende tam tersi valla. Atla alıyorum herkesi, yerde kastırıyor. Bakalım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şifre kalktığından beri genelde dolu oluyor sunucu. jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar