Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scott Pilgrim vs. The World

progamer

Öne çıkan mesajlar

Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

o zaman lol:
http://www.imdb.com/title/tt0446029/

şu anki reytingleri pek bir şey ifade etmiyor. Bi 3-5 ay geçsin otursun esas yerine, o zaman gerçek reytingi yeri belli olur. Çok gördük böyle çıkar çıkmaz parlayıp top 10a giren zirveye çıkan sonra zamanla düşen filmleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye.

Filmin görsel kalitesi çok iyi zaten ona lafım yok. Ama benim için görsel kaliteden çok daha önemli kriterler var filmi değerlendirirken. Filmin yapısı konusu işleyişi kötü. Abes komedi yapalım demişler ama Hot Fuzz, Big Nothing gibi filmler varken bu film bayağı ayarsız kaçmış abesliğin seviyesini doğru tutturamamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Xaenin said:

Filmin görsel kalitesi çok iyi zaten ona lafım yok. Ama benim için görsel kaliteden çok daha önemli kriterler var filmi değerlendirirken. Filmin yapısı konusu işleyişi kötü. Abes komedi yapalım demişler ama Hot Fuzz, Big Nothing gibi filmler varken bu film bayağı ayarsız kaçmış abesliğin seviyesini doğru tutturamamışlar.

siz filmi yanlış gözlerle izlemişsiniz bariz.
kötüleyelim diye çıkmışsınız yola.

filmi ilk başka bi yerde gördüydüm thumbnaillerine baktım dedim bu ne len kapattım, sonra patide gördüm güzel kelimesini bi bakim dedim harika bi filim...
matthew patel'den önce film kötü gibi gözüküyo da patelin girişiyle film güzel oluyo :D

ve: 8.1/10
Users: (27,596 votes)
30k dan sonra çok da fazla değişmiyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Lelouch said:

zevkler cidden farkediyor evet

ama 10 kişinin beğenip 1 kişinin beğenmediği filmde, zevkler renkler muhabbeti bayıyor cidden, fanatikçe her mesajın altına beğenmedik lan demek cidden itici

beğenmeyebilirsiniz ama fanatikliğe taşımaya gerek yok

ben tam tersini görüyorum burada. Bir kere beğenmedim dedim 10 tane fanatik üstüme atladı. Neden beğenmediğimi yazdım (tepki üzerine) yine 10 tane fanatik rörörö yaptı. Hatta görüyorsun biri kalkıp küfredicem dedi. Kim burada fanatik bi daha düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi filmin konusu 7 tane evil ex var, kızı kazanmak için onları yenmesi lazım. İşleyiş de 1-2-3-4-5-6-7 diye gidiyor. İnsanların birbirlerine pixelli kılıçlarla girdiği ve ölenin coinler halinde yere saçıldığı bir filmde hangi abesliğin ayarından bahsediyorsun ki zaten?

Fantastik film, ne istiyorsunuz onu anlamıyorum. Biri duvara tırmanınca, gözünden götünden ışın fırlatınca abesin dozu kaçmamış oluyor da bu filmde mi kaçtı dozu?
Sosyal ağlarda paylaş

filmlere oy verilmesine karşıyım ben, hele de sıradan izleyicinin.imdb de beni rahatsız ediyo o açıdan. seviyem yüksek olduğundan oy düşünmeye de çekiniyorum açıkçası.
ve hot fuzz daha iyi bir örnek değil. aynı ekolün, farklı janrların komedisi, hepsi bu.
edit: konunun işleyişi kötü demesen rage açmayacaktım ama duramadım haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

neden işleniş kötü diyince "haliyle" kendini tutamadın? annene mi küfrettim? sana pislik mi yaptım? karakterine mi bir şey dedim? Senin yaptığın herhangi bir şeyi mi aşağıladım? alt tarafı bir filmi eleştirdim. Buna insanlara küfredecek kadar sinirlenip sonra da bunu "haliyle" diyerek normal bir davranış gibi görmen pek mantıklı değil.

Hot Fuzz konusuna gelince, yine zevk farkı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Oce4n said:

o zaman lol:
http://www.imdb.com/title/tt0446029/

şu anki reytingleri pek bir şey ifade etmiyor. Bi 3-5 ay geçsin otursun esas yerine, o zaman gerçek reytingi yeri belli olur. Çok gördük böyle çıkar çıkmaz parlayıp top 10a giren zirveye çıkan sonra zamanla düşen filmleri :)

cia.
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü filmin işlenişi iyi ve işleniş meselesi zevkler renkler konusuna girmiyor. küfrü de notlama geyiğine yönelik edecektim.
konusu beni açmadı de, bilemiyorum benim hayatımdan hiçbir kesit yok de, bence çok lame oyunların bu şekilde kullanılması, garip garip fantastikleştirilmesi de ama konusu kötü işlenmiş deme, hatalı oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

yoo aslında düzgünce bişeyler anlatmaya çalışıyodum ama belli ki tamamına erdiremeyeceğiz.

düzgünce laf anlatmak isteyen hatta daha da ötesi düzgünce laf "anlatabilecek" adam "küfrederdim de yeri değil" diyip sonra da basit bir film eleştirisi yüzünden küfretmeyi mantıklı göstermeye çalışmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...