Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scott Pilgrim vs. The World

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oluyor 2 ay kadar sanırım çıkalı o oyunda, PSN'den demosunu indirip bakmıştım pek sevmemiştim.

Şimdi gaza geldim, İzmit dönüşünde vizelerden sonra indirip bitirecem :D
Mesaj tarihi:
izleyin izlettirin. çizgi roman boyutunun haricinde yönetmenin vb. kattığı espriler de çok hoş.

mesela

seinfeldimsi sahnede bittim, slap bas ile gelen plap plop efekt ve devamındaki abartı seyirci efektleri falan.

Mesaj tarihi:
saçma sapan bir filim, anlamsız boşta gezer gençleri anlatıyor zaten beğenenler de hep böyle gençler. herkes grup kursun sahmneye çıksın o zaman, kim doktor olcak kim o gitarları yapan usta ağaç kescek? su ürünleri fakültesine girip gurup kurup yırtalım istiyosunuz.
Mesaj tarihi:
güldürürken düşündürmeli.

başarılı komiklikler yapan filmlere baktığımıızda hep uzun yıllara varan filmlere baktığımızda bunu görürüz, mesela kapcılar kralı, züyürt ağa bunlara önrmektir bakın efekte de ihtiyaç duymamışlar. recep ivedik de komikdi ama daha az düşündürüyor kabul.

onun dışında adam sandre filmleri de komik ama yani hep birbirinin tekrarı flimler.
Mesaj tarihi:
film bence çok iyi ama alt yazıya ihtiyaç duymadan seyredecek seviyede ingilizceniz yoksa ve en az orta seviyede bir nerd değilseniz,filmden keyif almamanız mümkün.

Not:black sheep in filmdeki versiyonu döver
Mesaj tarihi:
Baya eğlenceli filmdi ama burdaki yorumlar biraz abartılı bence; görsel olarak çok eglenceliydi ama öyle konu olarak çok aşırı haz almadım açıkçası.
  • Yeni Oluştur...