Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 durun siz akrabasınız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 xunn said: Annenleydik. Konustuk. abi milf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 You should see them live. They're much better live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sabonis said: Sparkcaster said: ne konuştunuz babanenle win. en ağırından. Lan nesi win, adam "No, ur mom" dedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dasaaa said: You should see them live. They're much better live. ahah "the first album is much better than the first album." gibi bişey vardı bi yerde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 konserlerde falanbu kalıbı kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 xunn said: şu gifin tam versiyonu yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TYT0Aj8YeFo 6.10 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi ahahah çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 off geriye fırlatma denemelerine gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 güzel filmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 a gig is a gig is a gig is a gig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 iyi filmmiş lan. kurgu filmin yarısı olmuş yalnız o açıdan da hoşuma gitti resmen büyük emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 BaaL said: a gig is a gig is a gig is a gig. for the band for the band for the band for the band! çok detaylı çekimler. misal party sahnelerinde arkada paso bizimkilerin grubun elemanlarını görebiliyorsunuz, iki ejderhalı wataka...shi -her neyse- kardeşlerin tur otobüslerinin üstündeki ejderha stickerları. filmin açılış jeneriğinde her bi önemli detayın verilmesi.. gideon gözlük mesela orada.. hepsi var.. detaylı çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 baya güzel filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 knives için sorulan how old is she sorusuna gelen cevap çarkında no speaka english maddesi ile idiot, pass out, tell pacman story ve she is forty! gibi cevaplar olması şahaneymiş lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 filmi baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 2 kere izledim filmi sadece auehauhaeuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: knives için sorulan how old is she sorusuna gelen cevap çarkında no speaka english maddesi ile idiot, pass out, tell pacman story ve she is forty! gibi cevaplar olması şahaneymiş lan.. abi kaç kere izledin filmi:D ben hatirlamiyorum boyle bisy, neredeydi acaba» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 valla bayaa bi izledim.. arada beynim dönünce 3-5dakika rastgele bi yer açıp bakıyorum bi iki sahne.. a gig is a gig ve for the band geyiğinden sonra the clash at demonhead'den önce çıkıyorlar ya.. orada ramona tuvaletten geldikten sonra knives'ı soruyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 who, her? no, you are pass out it was nothing I gotta pee she's nobody she's forty idiot no speaka english when's dinner uh tell pacman story ahah guzel çarkmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi furious savasini izledikçe ramonaya daha bi hayran oluyorum ya abi su film neden gelmez turkiyeye ya of arkadas sinema salonunda izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bak ben de anlamadım onu.. bu skyline adlı aptal film gelmiş galiba. bu nasıl gelmemiş onu çözemedim. yalnız dvd box bilmem ne alınır. ost iyi, çekimler aşırı detaylı.. uzun zamandır izlediğim en eğlenceli film. bi sürü film çekiliyor da çoğunda uykum geliyor vallahi. fast forward yapmak istiyorum. bu saf bi eğlence vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar