Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Hakem: Cüneyt Çakır Emre ve Arda maçı yetişecek deniyor medyada. Kaybeden şampiyonluğa el sallayacak büyük oranda, beraberlik durumunda Bursaspor kupanın kulbundan tutacak. Sarı Kırmızılı takımım Özhan Canaydın'ın anısına bu mücadeleye siyah forma ile çıkacağı söyleniyor. Umarım 2 takım da futbol izlettirmek için çıkarlar sahaya Pazar gecesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 maç kadıköyde olsa zaten yenilmemiz mümkün değildi ama samiyende herşey olabilir yenilirsek hiç üzülmiycem rahmetli başkanın anısına susuz bi maç olur umarım fener kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 başlık amacından saparsa cumartesi akşamı ya da pazar sabahına kadar kitlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fener alır diyorum içimden öyle geçiyo ama beraberlik niye olmasın. bursa için en güzel ihtimalleri yazdım niyeyse. şöyle bol dövüş kavgalı çirkeflikli sakatlıklı kartlık maç olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Beklenenin aksine çok daha sakin bir derbi olmasını bekliyorum. Kazanırız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Şike olayları, federasyonun açıklamaları, bizi yıkan vefat haberi derken derbi unutuldu.Bunların yaşanması üzücü ama kötü olmadı basın açısından, gerilmeden güzel bir derbi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bence son yillarin en igrenc derbisini yasariz, maks 1 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Galatasaray bu farklı kadrosuyla şampiyon olmalı bu sene..Yazık olur ya..Alalım bu maçı önümüze bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 totem yaptım gs'ye verdim oyumu. sittin sene kazanamazlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BulletRide said: Şike olayları, federasyonun açıklamaları, bizi yıkan vefat haberi derken derbi unutuldu.Bunların yaşanması üzücü ama kötü olmadı basın açısından, gerilmeden güzel bir derbi olur umarım.Bence spor gündeminin bu kadar kalabalık olması iyi oldu derbi açısından. Hatırlarsanız 2 sene önce ortada fol yok yumurta yokken sırf başka bir işi olmayan medya tarafından gazlanan taraftarlar yüzünden olaylı geçmişti yine. Bu sene maça kadar fazla konuşulmaz umarım medyada, böylece sessiz sakin geçer derbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Holy said: totem yaptım gs'ye verdim oyumu. sittin sene kazanamazlar artık. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 berabere bitsin bursa turlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aziz Yıldırım 21 gün hak mahrumiyeti almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 emrenin sakatlanmasi kötü oldu fener icin, oynicak mi bilmiyorum gs macinda ama fener icin hirsi yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Galatasaray 3-1 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BiTcH_oFBaT said: berabere bitsin bursa turlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bir beşiktaş lı olamama rağmen en çok eğlenerek izlediğim maçlar bu derbiler oluyor son dönemlerde. futbol adına pek güzel olmasada saçma sapan kavgalarıyla olaylarıyla zevk veriyor. Büyük ihtimalle beraberlik olur veya fener alır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bi sürü aptal saptal gol görecez gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 arda keita elano ve jo oynasın tamamdır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kewell hariç eksik yok.hatta fazladan gökhan zan da iyileşmiş.bir eksi olarak sayabiliriz onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 emre oynamazsa ne kadar param varsa basıcam gs'ye. bence kilit adam emre bu maçta. oynamazsa tek kale geçer maç ve bence min. 3 fark atarız. oynarsa eğer maç ortada olur o zaman 1 farklı alırız ya da berabere biter kanımca. christian'ın da durumu önemli. fenerin özer selçuk deniz m.topuz gibi bi ortasahayla çıkmasıyla özer baroni emre topuz şeklinde çıkması arasında dağlar kadar fark var. bir de bizim çift forvet oynama durumumuz var ki o nası olucak bilmiyorum. bizim takımın oynayabileceği en son sistem klasik 4-4-2 çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Wishmaster said: arda keita elano ve jo oynasın tamamdır. :P baros is back abi no jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Beraberlik şıkkını değiştirip Bursaspor yapsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Webaslan.com'un giriş sayfası: said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar