Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyyyy çok mutsuzum :(

daylan

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı.

bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre.

resmen katıldım sana dartanian. o aptal gülümseme yerleşecek surata.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

sipeyskeyk said:

Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı.

bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin.

abi tam öyle olmuyo o
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...