xaty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Stalker Strikes Back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 arkadaş sahipleniyorsan istediğin mesleği yapmıyorsun demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı. bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Dartanian said: Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre. resmen katıldım sana dartanian. o aptal gülümseme yerleşecek surata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Güzel kısmı o değil mi zaten?Karşında gördüğünde eki eki diye sırıtmalar, kızaran yanaklar,utangaç bakışlar.. Her güzel ilişki böyle başlar tabi sonra aradan 3 4 ay geçince hayvan herif ve adi karı moduna giriliyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ardeth said: sipeyskeyk said: Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı. bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin. abi tam öyle olmuyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 En güzeli arkadaşına ayarlıyıcağın bi kızla senin çıkman . Dadından yinmiyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 21 sayfa helal iyi kasmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dunno mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Dursun var bunun içinde ya.Uyy cok mutsuzum ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 noluyor yıne burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 çok kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gel bana anlat derdini. dinlemeyi severim ben. 21 sayfa okuyamadım dendi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 *oku cıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 lan mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bokunla ok atma evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kahramanım kurtarcak simdi benı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 korktu kahraman gelmedi afasd edik: ya da başkasını kurtarıo :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ege seni çağrıyo. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 tolga? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aklıma bişey geldi ona gülücem şimdi; ahahahHhAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hadi az kaldı 50 sayfa olcak tolga senınlede sonra özel olarak ilgilenicem.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar