Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 arkadaş sahipleniyorsan istediğin mesleği yapmıyorsun demek ki sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı. bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Dartanian said: Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre. resmen katıldım sana dartanian. o aptal gülümseme yerleşecek surata.
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Güzel kısmı o değil mi zaten?Karşında gördüğünde eki eki diye sırıtmalar, kızaran yanaklar,utangaç bakışlar.. Her güzel ilişki böyle başlar tabi sonra aradan 3 4 ay geçince hayvan herif ve adi karı moduna giriliyor o ayrı.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ardeth said: sipeyskeyk said: Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı. bu nasıl bir mentalite lan. hoşlanıyorsun olursa sevgili olursun hoşlanmıyorsan arkadaş kalırsın. ya kızlar senden hoşlanmıyormuş olmamış ya da sen kızlardan çok hoşlanmıyormuşun ama en iyi alternatif onlar olduğu için acaba diye düşünür hale gelmişsin. abi tam öyle olmuyo o
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 En güzeli arkadaşına ayarlıyıcağın bi kızla senin çıkman . Dadından yinmiyo valla
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Dursun var bunun içinde ya.Uyy cok mutsuzum ne ya?
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gel bana anlat derdini. dinlemeyi severim ben. 21 sayfa okuyamadım dendi mi bu?
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kahramanım kurtarcak simdi benı 8-)
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 korktu kahraman gelmedi afasd edik: ya da başkasını kurtarıo :O
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aklıma bişey geldi ona gülücem şimdi; ahahahHhAHAHAHAHAHAH
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hadi az kaldı 50 sayfa olcak tolga senınlede sonra özel olarak ilgilenicem.:X
Öne çıkan mesajlar