ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 moriQ said: ahahahahaha merlinin kazanı deminden beri test chamberda bakınıyorum etrafıma. yetemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Undisclosed said: en son halflife 2 birde delta force da mıgdem azıma gelmıstı, oynayamamıstım bulantıdan. bide simdi bunda oldu... fov kac portal2 de bilen varmı ? yada dev console falan acılıp fov degısebılırmı acep? sv_cheats 1; fov_desired yaparak değiştirebilmen lazım. Bir arkadaşımda oluyordu aynısı. TF2 dışında hiçbir Source oyununu oynayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Skidrow konuşmuş fsfsd NFO'dan, Dear Valve Software, we are crackers, not your problem solvers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hamachi için ağ var. ağ adı: portal2tr şifre: 321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 skidrow'un orda ne dediğini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 o degilde coop yapcak adam bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 orijinal kullananlarda da varmış aynı sorun, adamlar oyunu patchlemiş bi nevi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 moriQ said: hamachi için ağ var. ağ adı: portal2tr şifre: 321 Orijinal ile girebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 co-op için orijinal almaya değer mi acaba baboliler? sonuçta onda da left 4 dead gibi sonsuz oynayamıyonuz di mi, onun da belli bölümleri var, bitince bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 demin bitti. Spoiler Çok tatlı lan. Adamlar uğraşmış. Cok uzundu oyun. Cok keyif aldım. Sonları baya zordu bence. bazen delirtti. Daha coop'a bile başlamadım ama yetti bana yani. Coop olmasa bile olurmuş. Bu kadar içerik 50 dolardan fazlasını eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 fov asıl bitane boruya tırmandığımız bölüm vardı orda berbattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bone said: Loxias said: map editor tarzı bişeyi yok mu acaba bunun? LBP gibi olsa herkes map falan yapsa iyi olur aslında map editor yok da, direk source sdk var. portal'a özgü değil, direk motora özgü. valve oyunları için map, mod vs yapabiliyorsun. LBP gibi oyunun içinde, oyun gibi yapılıyor mu? Öyleyse şahane olur da böyle, yapılan mapler oyun içinde değilde sitelerden indiriliyorsa o kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 klasik half-life şeysi iste. lbp beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bitirdim ben de şu an oyun ÇOK İYİ sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 jellolara kadar çok epikti de biraz baydı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyunun müzikleri harika. http://listen.grooveshark.com/#/search?q=Portal%202 Robots FTW Reconstructing science süper olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Tyrannus said: jellolara kadar çok epikti de biraz baydı şimdi off aynen , 2 saatte geldim chapter 6 ya ama boing boing içim daraldı bırakıcam şimdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SPAAAAAAAAACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://i.imgur.com/JfMdB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 coop oynamak isteyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ucuz yollardan temin eden arkadaşlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 NolaxThensbane said: Ucuz yollardan temin eden arkadaşlar var mı? bunu ben de merak edioring=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyun 29'unda satışa çıkıyormuş TR'de. Bende o yüzden kopyasını oynuyorum. Ama içim gidiyor yani şöyle oynayarak. Oynayasım gelmeiyor achievement'sız bilmemnesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 TR'ye gelcek kutulu versiyonunu napcaksiniz abi. Starcraft 2'nin kutusu gibi bişey yaparlar. çekin gitsin steam'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 coop çok kısaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar