df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yalnız öldürdük diye feci kinlenmiş bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Portal 2 Easter egg guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: Portal 2 Announcement ARG (Alternate Reality Game, google it, there's lots of them which are awesome) - Created by people working on Portal 2 - Intended for enthusiastic superfans - Budget of less than $100 - Portal updated to include radios, broad- casting mysterious SSTV images - Certain images contained pieces of an MD5 hash of a phone number - Phone number lead to an old-fashioned BBS - Estimated time to 'solve': 7 hours - Actual time to solve: 7 hours 16 minutes Portal 2 SSTV Images - Analogue format used in HAM radio - Watching video of ISS SSTV soft- ware running sound from laptop speakers unexpectedly picked up by microphone - Peculiar squeaking and beeping, degrades in visually interesting ways - Photos of Valve whiteboards, equipment and anything science-related lying around - Finding radios in Portal made for fun meta-game - everyone could join in Aperture Laboratories BBS - Single analogue phone line in a designer's kitchen (phone systems in Valve office too modern) - Old PC running Linux attached to a 2400 bps modem from 1987 (via USB to serial adaptor) - cagetty to hande calls, custom PHP script looping through plot fragments and home-made ANSI-art conversions of Portal 2 artwork - Transmitted about 20 MB of data in total - Phoneline constantly engaged! - Several spare modems in case one died - none did - SSH backdoor for updates and monitoring (possible to watch exactly what people were seeing as they dialed in) - Combined might of internets is terrifying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 HL gibi bu da midemi bulandırdı, var mıdır FoV düzeltmenin yolu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Motion Sickness : Smaller FOVs tend to exaggerate camera movement, whilst larger FOVs tend to minimise its effect on the image. Thus setting a wider FOV can sometimes help to reduce Motion Sickness during gameplay. If you are experiencing such problems in Half-Life 2, try changing the FOV to 90 using the command "sv_cheats 1;fov 90" in the console. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bitirdim ve resmen gülmekten öldüm. yok böyle bir eğlence. yannız bende yarıdan sonra süerkli donma ve crash oldu. pogram filestan direk açınca biaz daha az crash yedim ilginçti. bir de seslendirme mevzusunda, benim oyun rusça ve yarısına kadar rusça seslendirmeyle oynadım, yarıda artık direk exe den açmaya başladığım için geri kalanı ingilizce seslendirmeyle oynadım. ve tek kelimeyle rusçasında bizim mavi core'u seslendiren adam karnımın ağrımasına sebep oldu. bu kadar komik bi seslendirme olamaz. resmen shrekteki eşeğin, mehmet ali erbil seslendirmesinin orjinal ingilizce seslendirmesinden daha iyi olması gibi bişi olmuş. bir kez olsun duymanızı isterdim. tam bir ruh hastası asdsa.. ve tabi ki: i am in space lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o adam ricky gervais in kankası direk zaten. extras'taki rolü falan inanılmaz iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 rusça oynanır mı arkadaş, orjinal orjinal mis gibi. seslendirmenleri de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Dragonmax said: bitirdim ve resmen gülmekten öldüm. yok böyle bir eğlence. benim oyun rusça ve yarısına kadar rusça seslendirmeyle oynadım epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fizban said: o adam ricky gervais in kankası direk zaten. extras'taki rolü falan inanılmaz iyidir. stephen merchant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sabonis said: Dragonmax said: bitirdim ve resmen gülmekten öldüm. yok böyle bir eğlence. benim oyun rusça ve yarısına kadar rusça seslendirmeyle oynadım epic fail Iyi de benim rusçam ingilizcemden daha iyi. niye fail? Ayrıca rusça seslendirme altına ıngilizce subtitle açarak oynadım. Kesinlikle rusçası daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 rusçanın ingilizcenden iyi olması değil önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bilmiyorum iki dilde de dinledim, anladım, ruscasinda cok daha şebeklikler var sdfsdf. Hem birseyin farklı dilde seslendirmesi daha iyi olabilir bunda bişey yok. Mesela ice age 1in turkcesi ingilizcesinden daha komik (bence). Normal bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ama şunu da soyleyeyim. Özellikle ıngilizce versiyonunu istememe rağmen burda olmadığı için rusçaya mecbur kaldım. En azından yazılar rusça konuşmalar ing olur diye umud ettim ama tam tersi çıktı. Ama sonradan karşılaştırınca daha iyi olduğu kanisina vardım. Kaldı ki herşeyi orjinal dilinde izleyen oynayan biriyimdir. Örneğin matrixleri ing altyazı ing seslendirme ile izlemeyi seviyorum vs vs. Amaaaan hepsi cogzel ışte, guldum mu guldum valla yeter bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 aquila said: fizban said: o adam ricky gervais in kankası direk zaten. extras'taki rolü falan inanılmaz iyidir. stephen merchant?evet. zaten suradan gulmeye basliyosun: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00028/F_200703_March27TVst_28908a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Dragonmax said: sabonis said: Dragonmax said: bitirdim ve resmen gülmekten öldüm. yok böyle bir eğlence. benim oyun rusça ve yarısına kadar rusça seslendirmeyle oynadım epic fail Iyi de benim rusçam ingilizcemden daha iyi. niye fail? Ayrıca rusça seslendirme altına ıngilizce subtitle açarak oynadım. Kesinlikle rusçası daha komik. haha rusçan iyiyse o kadar, fail değil elbette. ama şöle bişe var, orjinalden çeviri hangi dil olursa olsun, bir şeyler kayboluyor. rusçası daha komik olamaz yani. doğru olmadığına her türlü bahse girerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Orjinaliyle aynı değildir ama rus çevirmen araya espriler katmıştır belki? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://kotaku.com/5802908/portal-2-finds-a-way-to-offend ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 e for everyone except for orphans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kaede said: http://kotaku.com/5802908/portal-2-finds-a-way-to-offend ahah amerikalıların politically correctness alışkanlıklarından gına geldi. said: The game is not poking fun at adopted children. The enemies within the game are making fun of the main character for being adopted. It's a story. Fictious. Have you ever seen "Little Orphan Annie"? It's a unanimously acclaimed, staple christmas movie. I can't even count how many insults people throw at her for being adopted. Nobody had a problem with that. So why this? This is a case of the american need to sue people for absolutely any reason remotely conceived with an attack on a person directly through an media. People need to grow up. It's been an ongoing trend of today's parents and even youths to be lacking in the essential fundamentals of morality. These attempts to exloit a weakness in an ancient judicial system by taking advantage of a child's weakness need to stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rW6gQu9Q7dE of pür dikkat izliyodum nasıl geçmiş diye, altta "forever alone" yorumunu görünce yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Çok güzeldi oyun ya =) hep yapsınlar böyle oyunlar, valve on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oyunun sonu ile ilgili bir soru oyunu bitirdim ama credits den sonra wheatley uzayda konuşurken the end gibi bişiy diyordu.oyun orda göçüyo bende, ordan sonra video filan devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 esas oyun ordan sonra basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 razzRaziel said: e for everyone except for orphans koptum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar