razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 eheh aynı bölüm, kapışma var http://www.youtube.com/watch?v=y89hogOZdo8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 razzRaziel said: http://spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccee.com/ abiiii ahahahhaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Canıma tak etti, shopto'dan vereyim dedim siparişi. Başladım işlemlere, bana sorar diye düşündüm delivery adres olayını, sormadan hoop paypal'den parayı çekti, "haydaaaa" dedim. Baktım, fi tarihinde oraya eklediğim başka adres duruyor. Değiştirtmiyorda. Adamlar bank holiday'de tabi onuda unuttum. Yani direk FUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ya şu iki videoyu izlerken bile midem bulandı. sanırım bu bu valve fps'lerini oynayamıcam ben hiç. hl2 yi bile zar zor bitirmiştim fov yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 fps oynarken nasıl mide bulanuyor baş dönüyor falan çok merak ediyorum, biliyorum bunu yaşayan çok baya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 şu üstteki hareketleri yapiyim dedim yetemedim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hehe aynen. bir kaç kere denedim olmadı. çok denemek lazım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bitirmeyen yine açmasın efenim http://rain.nxe7.com/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 tyrannusun verdiği linkteki arkaplan tam duvarkağitlikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 LathspeLL said: Canıma tak etti, shopto'dan vereyim dedim siparişi. Başladım işlemlere, bana sorar diye düşündüm delivery adres olayını, sormadan hoop paypal'den parayı çekti, "haydaaaa" dedim. Baktım, fi tarihinde oraya eklediğim başka adres duruyor. Değiştirtmiyorda. Adamlar bank holiday'de tabi onuda unuttum. Yani direk FUUUUUUUUUUUUUUU Abi aynı olayı MK9 alırken yaşadım ben geçen hafta ya. Site çok yetersiz cidden. O değil de çok pis heveslendim almaya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UjApKHyEGTc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 öööeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 valla bana etkileyici gelmedi bu kimbilir kaç kere denedi. bi önceki postladıgın ise baya iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu işler hep böyle ki zaten (kaz kez deneme olayı), o videoda da prizmanın butonuna basarken video kesiliyor mesela. ama evet sallayayım da butona denk gelsin olayı ucuz iş. bir de zemindeki iki portaldan hızlanmak çok ilginç, denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 evet o portal açarak hızlanma olayı benimde dikkatimi çekti. ben portalın içidnne portal açmayı beceremedim gerçi bunalr nasıl yapıyor anlamadım ben uzanıp başka atınca yarım çıktıgım portal beni dışarı atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ohaaaaaaaaaaaaa arkadaş ben bunun 1. Sini oynadığımda hole suursuzluklar yoktu :( Manyak bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Luriel said: evet o portal açarak hızlanma olayı benimde dikkatimi çekti. ben portalın içidnne portal açmayı beceremedim gerçi bunalr nasıl yapıyor anlamadım ben uzanıp başka atınca yarım çıktıgım portal beni dışarı atıyor. xbox şeysi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 insanların oynadığı versiyona öyle şeyler koymayı gerek görmemişlerdir o yüzden yapamazsınız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 pc'de de oluyormuş denedim, tam geçerken aynı renk portal basıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ve mayısın ilk günü şahsım adına tamamen portal 2'ye adandı.. 9 saat aralıksız oynayarak bitirdim. portal 1'i hiç oynamamıştım. ona da bir bakayım madem.. oyun nispeten kolay bu arada. bi yarım saat kadar mal mal etrafa baktığım bir bölümü oldu. onun haricinde film gibi ilerledim, iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 coop oynuyan yok mu evladım hiç? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 oyunu yenı actım oda old boy'un odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bone said: coop oynuyan yok mu evladım hiç? :( coop'u bitiren biriyle oynayinca hiç zevki kalmıyor. chapter 4'ü daha önce bitirmiş biriyle oynadım. Tık tık hepsini geçti. Kötü oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 caroline glodos etc glodosun bu 2000lerde neden godlike tribine girdigini ben anlıyamadım, birde carolinin olayini, glodosun bir baglantısımı var caroline ile .subtitlelar bende çalışmadıgı için konusmayı kacırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 caroline = glados. chell yani oynadıgın karakter de caroline le o aperature sciecne sahibinin kızı. en son daki turret operanın sözleri de: Cara bel, cara mia bella. Mia bambina, a tra che la stima che la stima. A cara mia, addio! Mia bambina cara, perche non passi lontana si lontana da scienza? Cara cara mia bambina. A mia bel. A mia cara. A mia cara. A mia bambina. A cara, cari a mi! (My dear, beautiful darling, my child that i admire.To my dear, farewell! My dear girl, why not walk far away from science? My dear, dear girl. To my lovely. To my dear. To my dear. To my child, My dear, dear to me!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar