Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portal 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Canıma tak etti, shopto'dan vereyim dedim siparişi. Başladım işlemlere, bana sorar diye düşündüm delivery adres olayını, sormadan hoop paypal'den parayı çekti, "haydaaaa" dedim. Baktım, fi tarihinde oraya eklediğim başka adres duruyor. Değiştirtmiyorda. Adamlar bank holiday'de tabi onuda unuttum. Yani direk FUUUUUUUUUUUUUUU
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Canıma tak etti, shopto'dan vereyim dedim siparişi. Başladım işlemlere, bana sorar diye düşündüm delivery adres olayını, sormadan hoop paypal'den parayı çekti, "haydaaaa" dedim. Baktım, fi tarihinde oraya eklediğim başka adres duruyor. Değiştirtmiyorda. Adamlar bank holiday'de tabi onuda unuttum. Yani direk FUUUUUUUUUUUUUUU

Abi aynı olayı MK9 alırken yaşadım ben geçen hafta ya. Site çok yetersiz cidden.

O değil de çok pis heveslendim almaya ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

evet o portal açarak hızlanma olayı benimde dikkatimi çekti. ben portalın içidnne portal açmayı beceremedim gerçi bunalr nasıl yapıyor anlamadım ben uzanıp başka atınca yarım çıktıgım portal beni dışarı atıyor.

xbox şeysi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ve mayısın ilk günü şahsım adına tamamen portal 2'ye adandı.. 9 saat aralıksız oynayarak bitirdim. portal 1'i hiç oynamamıştım. ona da bir bakayım madem.. oyun nispeten kolay bu arada. bi yarım saat kadar mal mal etrafa baktığım bir bölümü oldu. onun haricinde film gibi ilerledim, iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

caroline = glados.
chell yani oynadıgın karakter de caroline le o aperature sciecne sahibinin kızı.

en son daki turret operanın sözleri de:

Cara bel, cara mia bella. Mia bambina, a tra che la stima che la stima. A cara mia, addio! Mia bambina cara, perche non passi lontana si lontana da scienza? Cara cara mia bambina. A mia bel. A mia cara. A mia cara. A mia bambina. A cara, cari a mi!

(My dear, beautiful darling, my child that i admire.To my dear, farewell! My dear girl, why not walk far away from science? My dear, dear girl. To my lovely. To my dear. To my dear. To my child, My dear, dear to me!)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...