boone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 beyler nasıl almaya değermi chekihiyoruhum şuan coop için birseylerde yapalım bari sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 OHA Bİ ŞEYLER OLCAK 14DAKKAYA.BEKLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 amaan teşekkür şeysiymiş.teşekkürde edemiyoruz ayrıca inanılmaz bi abanma var galiba açılmıyor sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 LAN VALVE 14 DAKKADIR ŞUNA BEKLİYORUZ ALLAH BELANI VERSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 achievement şeysi 70 saniyelik achievementi yapmayı beceremedim. kutuları ayarlamak sıkıntı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5lICcfdftF0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o tank nerden çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yeni bitirdim singleı, hamachi üzerinden co-op atmak isteyen varsa pm atsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bitirmeyen Bakmasın http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1850363 Buraya göre Chell aslında Caroline ve Cave Johnson'ın kızıymış. GlaDOS annesi yani asdfsda. edit:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1854081 Burda da timeline var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 edit diyeceğime alıntı demişim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 tamam wheatley mal ama bu kadar kolay bir boss olmasını beklemiyorudm. ilk oyunda hatırladığım kadarıyla çok daha zordu glados... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 son mesajı spoya al lan yazık olur oynamayana. oyun şaheser bu arada, gerek senaryo gerek pazıllar, gerek tekdüze olmaması adına ilkinden kat kat iyi. (zaten ilki de çogiydi) aptal COD oyunlarından sonra ilaç gibi geldi. zeka fışkırıyor oyundan. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oyun portal 1'e göre çok daha kolay olmuş geldi bana. bunda getirilen yeni puzzle'ların etkisi var gibi... ben videoları izlerken çok zorlancam gibi geliyordu. quick time event felan olacak diye bekliyordum, puzzle'u kurduktan sonra kendi kendine gelişiyor zaten olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olay o değil bence. olay senin artık portal oynamış olman ve alışık olman bu tür çözümlere. ilkinin zor olmasının sebebi daha önce öyle bir şeyle karşılaşmamış olmandı. yoksa dön portal'ı şu anda bi daha oyna, bence hiç zor gelmeyecektir (4 senede çözümleri hatırlamadığını varsayıyorum) zaten 2-3 bölüm olmuştur illa ki çat diye ilk denemende çözemediğin veya oturup üstüne biraz düşündüğün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zor derken puzzleları kastetmiyorum bu arada. puzzleları çözmek için düşünmek ve uğraşmak gerekiyor. ancak çözdükten sonra hiç bişi yapmıyorsun, her şey kendiliğinden gidiyor. iki yerde zorlandım sadece o yüzden. portal 1'i bir daha oynuycam senin için, ama bu oyuna göre biraz daha refleks, dexterity felan istiyordu diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ha o açıdan diyorsun. havada portal açmaca falan. sanki 1'de 2'ye oranla daha afzla gerekiyordu dexterity evet. yine konusu açılmış olacak ama konsolculara eziyet olmasın diye yapmamış olabilirler. sadece 2 veya 3 bölümde vardı galiba portaldan geçip hemen başka bir portal açman gereken durum yanlış hatırlamıyorsam. portal 1'de 5-6 bölümde vardı bu olay heralde. öyle aklımda kalmış benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ben de Portal 1 i yeni bitirdim aşırı kolay geldi eğer 2 1 den kolay diyosanız pek hoş olmamış, son boss'ı tek load da geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 progamer said: Bitirmeyen Bakmasın http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1850363 Buraya göre Chell aslında Caroline ve Cave Johnson'ın kızıymış. GlaDOS annesi yani asdfsda. edit:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1854081 Burda da timeline var. glados oyunun bi yerinde cave johnson caroline'e bişey diyordu. Glados ile Caroline ayni anda ayni şekilde cevap veriyordu. Sonra glados niye boyle dedim falan dedi. Pbody spo bide pbody single seneryoda gorünüyor. http://www.youtube.com/watch?v=1xrZzN6BZcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oyundan sevdiğim üç sahne... I think we can put our differences behind us... for science. You monster. So. How are you holding up? BECAUSE I'M A POTATO! [clap clap clap] This Is The Part Where He Kills You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şu template ile kusurlu turret'leri değiştirdiğimiz yer de güzeldi, oturup dinlemiştim hep. kusurlu olanlar baya eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dialoglar mükemmel oyunda. şifre denemesinde geberdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sonunda operanın lyric soyleymiş; Dear beautiful, my beautiful darling! My child, oh Chell! [pun: oh heavens!] For I hold her in esteem... For I hold her in esteem. Farewell to my dear! My dear girl, why do you not walk away? Yes, away from Science, My dear, my dear girl? Ah, my beautiful! Ah, my dear! Ah, my dear! Ah, my child! Oh dear, my dear... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 singleyi yeni bitirdim. aşığım bu oyuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k8r0xbou9Ho ses tanıdık mı? ahah Idiots. They've painted the wheels with Repulsion Gel when what they needed was Propulsion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 lol If they disengage themselves from that rail, they will die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar