Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya bu kaşı şimdi haa başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 alman ernst giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 geliyor şampiyon geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aa 51 oldu puanızım bayıktı biraz maç ilk yarı denizli iyi bastırdıda bizim golden sonra toplarnamadılar. 2. yarıda biz bi ara iyiydik sonra son 20 dk baydım ben baya. taktikten belliydi beşiktaşın zaten böyle bi maç olacağı. saat gsye 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kermit said: denizlide iyi bastırıyo ama denizlinin banko golü var bu maç ezdique :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 beşiktaş'ın savunmasına olan güvenim sayesinde rahat izlediğim bir maç oldu golü attıktan sonra. ibrahim kaş, kendi kalesine gol teşebbüsü dışında maç boyunca kötü bir performans sergiledi. keşke sarı kart yedikten sonra ikinci yarının başında değiştirilseydi, o bölgede toroman oynatılsaydı dedirtti. beşiktaş'ın lig sonuncusuna tek golünü karambolden atabilmiş olması üzücü ancak maçı kazanması sevindirici. denizlispor beklediğimden dişli çıktı. bu mücadeleyi devam ettirirlerse ligde kalırlar. kalmalarını da isterim. güzel seyircileri ve sahaları var, şu futbollarına bakarsak ligde kalmayıda hakediyorlar. zaten ligimiz ankara ve istanbul takımlarından oluşuyor, arzum onlardan 2 sinin düşmesi ama olmayacak gibi :D haftaya hayırlısıyla cimbom'un önüne geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sostizm said: Ligde sonucu belli ender maçlardan biri. BJK fazla gelir bu ekibe. Puan kaybetmez BJK. dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Tenekeadam said: rahat kazanırız, ehehe fenerliler nerede yaaauuuvvv!!! ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bence de Denizli bulunduğu yere göre çok iyi top oynuyor. Okan Koç bence ilk 11de oynar o takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bu futbolla sivası alırlar altlarına gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fökstör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 CthuLhu said: applev0dka said: iyi güzel dalga geciyorsunz da beşiktaş ile fener arasinda 1 gol avaraj var,bizim bir macimiz eksik bide yani :=)averajdan bahseden kim? puandan bahseden kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 EZ DİK... Fökksstür gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şaka maka kalan maçlara baktım da,çok sağlam maçlar var daha önümüzde,hiç birşey belli değil... Çünkü ilk 5'teki bütün takımlar daha birbirleriyle oynayacak,Fb-bursa,gs-bjk hariç... Daha neler döner bu ligde.. gs-fb fb-bjk ts-gs gs-bursa bursa-bjk bjk-ts fb-ts (sıraya göre yazmadım).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dediğim gibi alt bitti.zaten bjk nin üst biten maçı yok :P.son haftalar yaklaştı artık tüm takımlar neyi var neyi yok saldırıyor,bjk nin savunmasıda türkiye nin en iyisi olduğu içinde açık vermiyor.böyle oluncada eninde sonunda bir gol atıp 3 puanı alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 khalad said: denizlide bi halt yok bu sene disiplinli futbolla 1 tane atarız biter gider kahin gibiyim maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 VANISHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sinad said: gol yemeyiz holosko yarar saüdan 30-40dk gibi 1 gol atar yatarız. golün dakikasını atanı bile bildim yauww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 holosko zaten denizliye boş geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 denizlinin penaltısı verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hangi penaltı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben son 40 dakkayı izledim. eminim izlemediğim diğer 50 dakika içinde denizlinin verilmeyen bi penaltısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 cxzcxzxz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 golden once el var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar