Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 iyi. güzel bir spec ops karakteri var, laurence fishburne var. michelle rodriguez'i çok andıran birisi var. minigun var. ilk filme göndermeler var. ve filmde predatorleri detaylı bir şekilde incelemişler. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu film hakkında iyi yada güzel tarzında abartı bile olmasada bu tarz kelimeler kullanmak = sinemadan zerre anlamamaktır. PREDATORS YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 obvious troll is obvious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 trollükle alakası yok övülecek bi film değil klasik bi uzaylılar dünyalılar filmi. her zamanki gibide saçma sapan kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 rüzgar gibi geçti, citizen kane gibi bir şey bekliyordun sen demek ki. peki ben steven spielberg'e söylerim, bir daha yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hakkaten problemleri var arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yapmasın bencede çünkü sinemaya giripte ağzı salyalar akarak "ovvvv çok kral film" diye izleyen bi tek sen oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tam facepalm'lık birisiymişsin. dünyadan da haberin yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bence ilk defa bi predator filmi izlemiş. hayır beklentin neydi ki anlamadım. predatorlerin tarihini mi incelesin film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 alienssiz filmmi olur lammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi GO, RUN, GET TO DA CHOPPA bekledim gelmedi katana abi katanayla predator mü öldürülür ya orası olmamış, yakuza makuza ama predator var karşı da ya. yakuza abinin custom tabancası hoştu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi pred. istese plasmayla kafasını patlatırda baktı 1v1, hadi gel wrist blade takılcam gel hadi dedi. ama ben de pred.in bladeleri adamın içinde gezdirmesini beklemiştim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 silağlar. o değil de kızın dürbünü ÇOK SAÇMAydı. futuristik gözüksün diye videokayıt özellikli dürbün takmışlar (sen de dürbünden bakınca içindeki lcdden hedefi izliyorsun) tabancaların uçlarına namlu uzatıcı parçalar eklenmişti, yönetmenin falan hoşuna gidiyor herhalde, bence çük gibi komik. rusa gelince bildiğimiz hwguy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yakuza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Baya sıkıldım ya izlerken niyeyse. Çok da keyfim yerindeydi ama kendine bağlayamadı film. Başları başarılıydı da sonra artık bitsin dedim. Özellikle Doktorun ben kendi dünyamda freakim ben buraya aidim diye saçma sapan triplere girip karıya date rape zehiri verdiği anda bitti film benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o doktoru polisiye dizilerindeki seri katillere benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Rus, jagged alliance tan fırlamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Benim aklıma da Team Fortress 2 deki Heavy gelmişti o rusu görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çocuğunun adıda sasha çıkınca epey gülmüştüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Xaenin said: Baya sıkıldım ya izlerken niyeyse. Çok da keyfim yerindeydi ama kendine bağlayamadı film. Başları başarılıydı da sonra artık bitsin dedim. Özellikle Doktorun ben kendi dünyamda freakim ben buraya aidim diye saçma sapan triplere girip karıya date rape zehiri verdiği anda bitti film benim için. zaten film oradan 3 dk sonra bitiyor ajklsdhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bitek morpheusu gördüğümde heycanlandım o kadar :D bide katanalı adama +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 moriQ said: çocuğunun adıda sasha çıkınca epey gülmüştüm (: hehehe aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kötünün iyisi bi film olması filmi kendi serisinde başarılı bi film yapıyosa :/ boşuna izlemeyin, predator seviyosanız bile izlemeyin o kadar kötü bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 predator seven izleyebilir ya (para harcamadan tabii ki, you know what I mean) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 canım predators'leri bildiğin survivor'a çevirmişler. baya başarısız olmuş, karizmalarını çizmişler. Ben alien vs predators'de feci bir alien taraftarı olduğum için aslında hoşuma da gitti rezil etmeleri :p kimin hayatta kalıcağı o kadar aşikar ki, şaşırtmadılar bizi. umduğumdan kötü filmmiş ya. broody'ninde yeni batman bale ile aynı sesi kullanması hoştu :) ilk filme atıf güzeldi de orda bence biri demeliydi. ARNOLD demeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar