Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Predators

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi.
güzel bir spec ops karakteri var,
laurence fishburne var.
michelle rodriguez'i çok andıran birisi var.
minigun var.
ilk filme göndermeler var.
ve filmde predatorleri detaylı bir şekilde incelemişler.
daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
bi GO, RUN, GET TO DA CHOPPA bekledim gelmedi

katana

abi katanayla predator mü öldürülür ya orası olmamış, yakuza makuza ama predator var karşı da ya. yakuza abinin custom tabancası hoştu bu arada.

Mesaj tarihi:

abi pred. istese plasmayla kafasını patlatırda baktı 1v1, hadi gel wrist blade takılcam gel hadi dedi. ama ben de pred.in bladeleri adamın içinde gezdirmesini beklemiştim açıkçası.

Mesaj tarihi:

silağlar.

o değil de kızın dürbünü ÇOK SAÇMAydı. futuristik gözüksün diye videokayıt özellikli dürbün takmışlar (sen de dürbünden bakınca içindeki lcdden hedefi izliyorsun) tabancaların uçlarına namlu uzatıcı parçalar eklenmişti, yönetmenin falan hoşuna gidiyor herhalde, bence çük gibi komik. rusa gelince bildiğimiz hwguy :D

Mesaj tarihi:
Baya sıkıldım ya izlerken niyeyse. Çok da keyfim yerindeydi ama kendine bağlayamadı film. Başları başarılıydı da sonra artık bitsin dedim.

Özellikle

Doktorun ben kendi dünyamda freakim ben buraya aidim diye saçma sapan triplere girip karıya date rape zehiri verdiği anda bitti film benim için.

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Baya sıkıldım ya izlerken niyeyse. Çok da keyfim yerindeydi ama kendine bağlayamadı film. Başları başarılıydı da sonra artık bitsin dedim.

Özellikle

Doktorun ben kendi dünyamda freakim ben buraya aidim diye saçma sapan triplere girip karıya date rape zehiri verdiği anda bitti film benim için.

zaten film oradan 3 dk sonra bitiyor ajklsdhaf
Mesaj tarihi:
canım predators'leri bildiğin survivor'a çevirmişler. baya başarısız olmuş, karizmalarını çizmişler. Ben alien vs predators'de feci bir alien taraftarı olduğum için aslında hoşuma da gitti rezil etmeleri :p

kimin hayatta kalıcağı o kadar aşikar ki, şaşırtmadılar bizi. umduğumdan kötü filmmiş ya.

broody'ninde yeni batman bale ile aynı sesi kullanması hoştu :) ilk filme atıf güzeldi de orda bence biri demeliydi. ARNOLD demeliydi
  • Yeni Oluştur...