Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation Move

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Son mesaj atılalı bir ayı geçmiş, alan kullanan ya da tecrübelerini derinleştiren var mı? Odamın kinect için çok dar olduğunu öğrendikten sonra move'a heveslendim ama değmeyecekse para harcamak istemiyorum, 1 veya 2 Move, Sharpshooter, Navigation, ilgili oyunlar falan derken fena kaçacak çünkü bana :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gereksiz değil. Killzone ve SOCOM'da acaip keyif alarak oynuyorum. Bambaşka bir deneyim, özellikle DS3 ile FPS falan oynamak işkence geliyorsa mouse gibi oluyor resmen bir süre sonra. Bir çok oyunda çıkaracaklar yani. Almak için erken olabilir evet ama kesinlikle çok eğlenceli. Ama hala bir SW oyunu yapamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Move oyunları için başlık açıcaktım da vazgeçtim sonradan.

Move ile oynadığınız favorileriniz neler?
Farklı demolar oynadım ama hiç birinden pek tat alamadım. Sadece Sports Champions oynuyorum beğenerek, party play için de güzel bir oyun.

Şu an beklediğim iki oyun var, After Hours Athletes ve MotionSports: Adrenaline.

After Hours Athletes'te move ile oynamak istediğim bilardo ve bowling bulunuyor. Oynanabilirlik iyi olur umarım. İlk denk geldiğimde almayı düşünüyorum.

MotionSports: Adrenaline de değişik olmuş, gameplay'i skiing dışında pek beğenmemişler ama o da yeter bana, bu oyunu da alıcam sanırım.

Bu ikisini oynayan veya fikri olan var mı? Ya da diğer move oyun önerileriniz ne olur?
Sosyal ağlarda paylaş

socom 4, move+sharpshooter ile zevk alarak oynanabiliyor ama dönüşleri vs. baya detaylı ayarlamak lazım kendi ayarlarıyla oynayınca biraz sıkıcı gelebilir hemen başlarda. killzone 3 de default ayarlar ideal di direk girip bi solukta bitirmiştim.. onu harici bi süre sonra baktım ki eş dost geldiğinde birtek oynanıyor öyle duracağına tüm seti sattım gitti ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bugün çıkmış olması lazım, ya da bu hafta çıkacak.

Demoda kayak, golf ve tenis var. Kayak ile golf oynadım, fena olmamış.

Oyunlar dışında bir değişiklikte karakter yaratabilme olmuş sanırım. Önceden belirli karakterleri seçerken şimdi custom karakter hazırlanabiliyor olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
LathspeLL said:

Move ile ilgili hayallerim büyük benim. Sony HMZ-T1 + Move + head tracking efsane olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=rnbUsgJpKqs

http://static.lowyat.net/uploads/attach-17/post-17617-1324980174.jpg

t2 si de çıktı gerçi bunun. yanlız nerede okuduysam insanlar 3D'si için çok çok iyi diyor ya. denemek istiyorum sony shoplarda denetiyorlar mı acaba. hepsisony'de var ürün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alaka yasaklayacaklar?

İyi sistem yapmış herif :D T2'nin extra özelliği nedir acaba?
Bunların 3D'yi övüyorlar ama o mesajı attığımdan bu yana bir kickstarter projesi olan Oculus Rift çıktı görücüye. Görülebilir alanı oldukça büyük olduğundan daha immersive bir deneymi vaad ediyor. Nisan gibi yollamaya başlayacaklar. 300$ pre-order'ı var, versem mi diye düşünüyorum. TMZ-T1 falan 2000 TL'nin üstünde çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

t2 2200tl gibi birşey. var Türkiye'de.

t2 nin t1'den çok bi farkı yok. Kulaklıklar çıkabiliyor. İstersen kendi kulaklıklarını takabiliyorsun.

daha hafif. Daha ayarlanabilir.

Sony'nin alet 19mt lik sinema ekranını yansıtıyor.

Denemek lazım. gözlükle de kullanılabiliyormuş galiba rahatlıkla. kafanın arkasından ve tepeden destek aldığı için oturmuyormuş burunun üzerine o yüzden sorun olmuyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...