Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şöyle world conquer strateji arıyorum. şöyle ki böyle basitten başlıcan istila ettikce büyücen. savaş tarzı age of veya rise of nations gibi olcak. yenilikli falan filan Mediavaltotalwar tarzı da olabilir ama 1k adam tut saldır da değil.grafikleri düzgün hani anlatamadım tam anlayana helalz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dawn of war 1 in expansion'u var harita üstünde saldır/defans şeklinde geçiyor ama harita hariç çok fazla yenilik olduğu söylenemez. Dune var yine harita üstünde kapışmalar vesaire Ama ben son red alert yada c&c serisini tavsiye ederim (expansion yine) bir taraf seçip harita üstünde kapışıyorsun biraz daha stratejik (kaynak/özel faaliyetler vs bakımından). Çağ/teknoloji atlayarak gelişen pek oyun yok =P mağara adamından uzay çağına oyun anca empire earth serisinde felan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Spartan diye bir oyun vardı. Tam istediğin gibi değil ama güzeldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 civil. mantığı ama age of oyun tarzı diyeyim kısaca.harita üstünde istemiyorm ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ee Total War serisi ._.? Aç Medieval 2, Amerika ve barut keşfedilirken Moğollar tarafından taciz edilmenin tadını yaşa. Demişsin ilk postta zaten sdf. Ama bi ton modu falan var bea. Sıkılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya en son kaç sene önce oynadım 2 boyutluydu. zevk almadım yani izlerken.sonuncusunda değiştiyse oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Harita üstü derken haritada taktikler vs oluyor sonra in game RTS olarak savaşı yapıp yeniden haritaya dönüyorsun yani pek devamlılık yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi haritada ilerlettin saldır falan dedin tamam.ondan sonra içine gircen oyunun kurulcan edicen falan filan ama önceki oyundan kazandğn bişeyler senle kalcak. en yakın mediaval gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 EUROPA UNIVERSALIS 3 konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 anlat oynu kitleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4715976,4716156#msg-4716156 :D anlatmak gerçekten zor geldi.ama topici var bu linkini verdiğim harici, baya detaylı.bir oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?35,1886699,page=1 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yetemez bu eu lara felan, rome tw kur yine güzel bi modu varmış zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 adam grafiği iyi olsun falan demiş, EU dediğin masaüstü oyun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: yetemez bu eu lara felan, rome tw kur yine güzel bi modu varmış zor ?? masaüstü olarak başlayabilr de sonra svaşın içine gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 baba eve gıdınce bı red alörttt kursun canı cektı okuyunca akc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 total war gibin "knights of honor" var ama oyun full rts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaşlar bende arıyorum bir strateji. bir aralar superpower diye bir oyun vardı hani o kıvamda oyun arıyorum var mı öenriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi lan partyde cüce, xunn, griswold bide joscelin bi oyun oynuyolardı 2v2 strateji böyle ama 2. dünya savaşı dönemiydi galiba. o oyunun adını söyleyin onu oynasınlar mükemmeldi çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 company of heroes abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Victoria oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Cuce said: company of heroes abi o hah baya iyiydi abi o yani arkanızdan izledim ben sizi bayada süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 CoH world domination oyunu değil ki. Paradox oyunlarını oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tropico guzel bi oyun. world domination yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 world domination olsun abi kesin. =/ civil mi oynasam ya. en son kaçı çıktı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar