Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 daha kötü filmler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu arada en kötü kadın oyuncu seçilen sandra salağının oscar alması epic bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DadashNik0F said: hep merak etmişimdir megan foxu neden Bob Guccione veya Larry Flynt keşfetmedi diye. michael bay'ın travesti takıntısı varmış, ara mahallelerde keşfetmiş megan'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Transformers bencede en kötü filmi alacak bir film değil.New Moona gelince bende beğenmedim,çok sıkıldım ama bunun nedeni 2.kitabın çok sıkıcı olması.Kitaba sadık kaldığı için filmde bir o kadar sıkıcı oldu. 3.filmi aksiyon bazında en iyisi olacak diğer 2 filme göre.Bende twilight serisini beğenenlerden değilim ama kaliteli vampir filmleri çekilmiyor artık nerdeyse.Çıtayı düşük tutuyoruz kendimizi avutuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Awwww New Moon... Bayanların ve emo bebelerin gözdesi. Parlayan tofucu Vampir... Fantastik olan herşeyi izlemeyi severim. Gidip aptal Golden Compass'ı bile seyrettim ama Twilight olayı kadar hiçbiri itici gelmedi doğrusu. Pardon bir de Masters of Horror'un bir bölümü vardı "Homecoming" o da saçmalık adına büyük efsaneydi. Bir zombinin yapacağı 1000 şeyi sorsam burda biriniz o filmde yaptıklarını tahmin edemez seyretmeden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 DoruK said: sırf kızlar edwardı beğeniyor sizi beğenmiyor diye twilighta bok atmayı bırakın. Rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 neye rep yahu ajdarı da hiçbi kız beğenmiyo ama ben yine bok atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Twilight'i seven ve sayan bildiğin geri zekalıdır yani, hiçbirşeyden çekinmeden şu sıralar bir tek bu konuda böylesine büyük bir iddianın altına girerim. Elle tutulur hiçbir yanı yok, ne senaryo ne oyunculuk ne görsel efekt ne de makyaj ot bok püsür, Sanıyorum ki patide fanı yok Twilight'in, arada geyik geçmek için fanıyım diyenler hariç, varsa bu laf onları da kapsar ... Gerçi benim dememe gerek yok, sokağa çıkıp baksak sevenlere ne mal oldukları belli, hepsi gelişimini tamamlamamış ergenler ya da yaşı geçkin olup ergen kalmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 içimi göktün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahauahaua Dark patladı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahahah twilight rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 DarKRideR said: Twilight'i seven ve sayan bildiğin geri zekalıdır yani, hiçbirşeyden çekinmeden şu sıralar bir tek bu konuda böylesine büyük bir iddianın altına girerim. Elle tutulur hiçbir yanı yok, ne senaryo ne oyunculuk ne görsel efekt ne de makyaj ot bok püsür, Sanıyorum ki patide fanı yok Twilight'in, arada geyik geçmek için fanıyım diyenler hariç, varsa bu laf onları da kapsar ... Gerçi benim dememe gerek yok, sokağa çıkıp baksak sevenlere ne mal oldukları belli, hepsi gelişimini tamamlamamış ergenler ya da yaşı geçkin olup ergen kalmışlar işte hic bir zaman edward kadar kiz goturemiceksin. bosuna rage'e girme shdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 güneşte parlıyamadık hiç aqa kızlar artık extrem şeyler arıyo uçucan kacıcan o yüzden kötü demezler filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dark bence edward'ın o ışıltısını kıskanıyo. http://fc09.deviantart.net/fs38/f/2008/365/d/d/sparkly_vampire_by_blastedgoose.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 EDVIRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahah o nası rage cidden bi ara recep ivedik izleyenler de gerizekalı oluyodu, sıra twilight'ta mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 teyzem izledi o da edvırda aşık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Lan EDVIRT'I tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 "En kötü film: Transformers 2" şu başlığı gördükçe deli oluyorum, en kötü filmmiş sdfsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Saeros said: ahah o nası rage cidden bi ara recep ivedik izleyenler de gerizekalı oluyodu, sıra twilight'ta mı şimdi Gerçekler acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Karag8z said: Lan EDVIRT'I tek geçerim. yaw EDVIRT'I tek geçmiim. o Kurta dönüşenide eklim yanına. ismini hatırlamasam da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Baggio said: Saeros said: ahah o nası rage cidden bi ara recep ivedik izleyenler de gerizekalı oluyodu, sıra twilight'ta mı şimdi Gerçekler acı. bunun gerçek olduğunu savunduğuna göre bana gerizekalı dediğin sonucunu çıkartabilir miyim peki burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 filmi kendi halinde sevenlerden daha gerizekali bence filme karsi rage acanlar. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şafak sezer filmlerini sevenler var bir de unutmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Transformers 3 yerine Jennifer's Body'i çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar