Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fistan said: şurda dalga geçmeyen adam kalmadı seninle bunu bile anlamıyosun harry'e yeni title buldum: AJDAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hıncal title'ı gayet güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 slickers said: http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Fincan da sarı laciymiş , güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Wendigo said: harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım hakemin genel olarak kotu oldugu asikar zaten. Ama galatasaraylilarin maglubiyeti hakeme fatura etmesi salakca olan zaten.. Zira havadan bir penalti ve verilmeyen kirmizilar var. Hakemin kirmizi karti atlamasi, diger gorulen kirmiziyi hakli mi cikartiyor? var mi dunyada hakem rakibe kirmizi kart gostermedi diye kirmizi karti gormeyi mubah sayan profesyonel futbolcu? hakem kotuydu ama eses icin daha kotuydu.. o yuzden hele ki son iki haftadir fenerbahce maclarini kumandayi kemirerek izlemis olan birisi olarak halinize sukredin diyorum.. sevgili fendigo ; hakem daha maçın 0. dksında topu ceza sahası yayında elle oynayan oyuncuyu ıskaladı ne hikmettir ki aynı adam 43. dakikada baya bi kol çıkararak topu önüne alıp gol attı ve ne tesadüftür ki o oyuncu maçı kart görmeden tamamladı ve yine aynı şans eseri olacak ki 50. dakikadan beri vakit geçiren kaleciye ses etmedi ne yine aynı şansın eseri olarak es eslerin her vakit geçirme teşebbüsünde gayet soğukkanlı olarak elini kolunu havada tutup maçı 4 dakika uzattı, sonra dakikalar dolmadan maçı bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Caddeye bakıyorum da şu an, baya coştu taraftar piyango çıkmış gibi seviniyor.Harbi Anadolu takımı tutmak lazım, ne beklenti var ne ızdırap.Laf atmak için demiyorum, harbi süper taraftarı var Es Es'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 @harry; sonra ben ağladım diye bitirseydin postu süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mosturacı sekıp dıyor hala ahaha hakemi opunde basınıza koyun cıkmayan kartlar alakasız ofsaytlar LOL akıl fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: ne hikmettir ki ve ne tesadüftür ki ve yine aynı şans eseri olacak ki ne yine aynı şansın eseri olarak title bu kadar mı yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 title harika ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: sevgili fendigo ; hakem daha maçın 0. dksında topu ceza sahası yayında elle oynayan oyuncuyu ıskaladı ne hikmettir ki aynı adam 43. dakikada baya bi kol çıkararak topu önüne alıp gol attı ve ne tesadüftür ki o oyuncu maçı kart görmeden tamamladı ve yine aynı şans eseri olacak ki 50. dakikadan beri vakit geçiren kaleciye ses etmedi ne yine aynı şansın eseri olarak es eslerin her vakit geçirme teşebbüsünde gayet soğukkanlı olarak elini kolunu havada tutup maçı 4 dakika uzattı, sonra dakikalar dolmadan maçı bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Abovv verilen penaltı ne lan öyle harbi şimdi gördüm , şekipin yerinde olsam bu gecede bombalardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İki takımda gayet kötüydü, özellikle ilk yarı rezalet bir top oynandı. İkinci yarıda pozisyonlara girilse de pek başarılı sonuçlandırılamadı. Özellikle EsEs çok fazla fırsatı eline yüzüne bulaştırdı. Hakem rezaletti. Her iki taraf için de çok kötü bir maç yönetti. Bir ara disiplin diye bir şey kalmadı ki bir çok kart bu kopmadan sonra oyuncuların saçmalamasına geldi. Doğru düzgün bir şekilde yönetmeyi sürdürebilseydi bir kaç kartla biterdi maç. Taraftar her zamanki gibi çok iyiydi. Maç başında bir çok şey ekranlara yansımadı, LigTV her zamanki gibi deplasman tribününü arka plan yapmıştı. Maç sonundaki sevinç her zaman olduğu gibi coşkuluydu. Bunun kendilerine özel olduğunu düşünenler olmuş ama buna taraftar coşkusu diyoruz, kazanınca kutluyoruz. IBB deplasmanı öncesinde İstiklal Caddesinde de coşkuluyduk; Bursa, Antalya, Gaziantep maçları sonrasında da böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harry sus bi abi. yenildik otur poponun üstüne işte. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 değil reyKART, bin tane kart çıkarsanızda önümüze bu sene alacağınız tek şey nasihat olacaktır. TARİH : 8 Mart ikibinON İMZA : herri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gecen hafta sesi cıkmayanların sesleri cıkmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aynı hakem cimboma komik bir penaltı verdi jo'nun sarı kart ile cezalandırılması gereken "kart hareketini" görmedi bu 2si bile o koray arslan'ın o elle oynama olayını dengeliyor. hakemler kötü diyip geçemiyoruz. illa herkes kendi takımı alehine olan şeyleri tekrarlayıp duracak... lehine olanlarıda görmezden gelecek... herşeyi bırakın ciddi bir şekilde hakem o komik penaltı ile cimbom'a çok büyük bir şans tanıdı. ancak değerlendiremedi kasımpaşa fatihi galatasaray. eskişehir süper oynamadı ancak kendi ayarında oynadı. cimbom bekleneni veremedi ve kaybetti. bu kadar basit --bu arada bu sezon kaç penaltı kullandı galatasaray biri söylermi??? hangi maçı izlesem penaltı kullanıyorlar yada karşı takımdan biri kırmızı yiyor 10 kişiye karşı oynuyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 losturacı harry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 olsun olsun, küçük takımlara yenilmek iyidir, kendilerine getirir bizimkileri derbi öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bursa lider olcak lan, hll ertugrul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bursaspor ftw! 1- bursa 2- gs 3. KİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hakem kötüydü işte, tartışacak çok bir şey yok. GS lehine de alehine de yanlış karar verdi pek çok. Hangisi kaç gram daha fazlaydı tartışmasına girmeye gerek yok, hakem saçmalamasa ne olurdu muhabbetinin sonu gelmez ona da girmeye gerek yok, her şey olabilirdi çünkü ihtimallerin sonu yok. Sonuçta yenildi GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 PENALTI DIŞARDA LAA :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 disradasini birak, faul bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 harrykewell said: Wendigo said: harrykewell said: Wendigo said: bu arada saka maka, su mac icin hakemin galatasarayin aleyhine oldugunu soylemek icin cok acaip bir boyutta olmak lazim farkindasiniz di mi? bütün polemikleri bir kenara bırakalım hadi bana hakemin maç içerisinde iyi kotardığı 2 tane pozisyon söyle, sonra bana galatasaray lehine verdiği 2 tane karar söyle sonra da beraber çizzz yapalım hakemin genel olarak kotu oldugu asikar zaten. Ama galatasaraylilarin maglubiyeti hakeme fatura etmesi salakca olan zaten.. Zira havadan bir penalti ve verilmeyen kirmizilar var. Hakemin kirmizi karti atlamasi, diger gorulen kirmiziyi hakli mi cikartiyor? var mi dunyada hakem rakibe kirmizi kart gostermedi diye kirmizi karti gormeyi mubah sayan profesyonel futbolcu? hakem kotuydu ama eses icin daha kotuydu.. o yuzden hele ki son iki haftadir fenerbahce maclarini kumandayi kemirerek izlemis olan birisi olarak halinize sukredin diyorum.. sevgili fendigo ; hakem daha maçın 0. dksında topu ceza sahası yayında elle oynayan oyuncuyu ıskaladı ne hikmettir ki aynı adam 43. dakikada baya bi kol çıkararak topu önüne alıp gol attı ve ne tesadüftür ki o oyuncu maçı kart görmeden tamamladı ve yine aynı şans eseri olacak ki 50. dakikadan beri vakit geçiren kaleciye ses etmedi ne yine aynı şansın eseri olarak es eslerin her vakit geçirme teşebbüsünde gayet soğukkanlı olarak elini kolunu havada tutup maçı 4 dakika uzattı, sonra dakikalar dolmadan maçı bitirdi sevgili marrywowell, mektubunu heyacanla okudum. ama benim de izledigim benzer bir macta, rakibinin kafasina saplak atan oyuncular, rakibine arkadan dalan cakma starlar ve rakibini ittirip kart gorduren? (evet salakca geliyor degil mi kulaga) oyuncular vardi. Ustelik hakem poposundan bir penalti bile hediye etti onlara. Hem senin bahsettigin oyuncu ve attigi golu bir kenara birakirsak benim dikkat ettigim diger takim, birak gol atabilmeyi yanina bile yaklasamadi. Hediye penalti olmadan ve gol atmayarak üc puan alma olasiliklari muz cumhuriyeti futbol standartlarina gore bile imkansiz (gerci o bile belli olmaz).. Sevgili herikivir, 4 dakika uzatmak, vakit gecirmek ve bilumum profesyonellik adi altinda yapilan cirkeflikler icin bir yorum yapmaya bile gerek duymuyorum zira rakibini isiran ve arif erdemci gibi bir futbolcuyu yetistiren guzide bir klubumuzun taraftarisin. Sevgili harrypotter, mektubuma son verirken sevidigim bir atasozu ile veda ediyorum... dervis dervisi sirayla.... wen "crymore" digo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar