naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bunu yazınca 20 liranın o kadar da küçük olmadığını anladım ayrıca sddfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ardeth said: 20tl ne lan. allah belasını versin cimri tüccar Harbiden he xD Haber yapılıyor diye vermiştir onuda cimri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 naraso said: kesin parayı vermeden 2 onluğu olan var mı diye sormuşturda şurda bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 6 sayfa boyunca 20 lira üzerine saçmalıklar yazı dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20TL NAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çocuğun bundan sonraki eğitim masraflarını üstüme alıyorum, ayrıca düğününü de ben yapacağım falan mı deseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Düğününü yaptığı oğlu 5 bin tl vermez adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 olm 20 paket vivident kisilit bile alınmıyor galiba 20 lirayla, çok acı bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 lira vererek kendini tatmin etmek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 rüyamın birinde yerde para buluyo bir kız bana geliyor, bu parayı napim diye fetva alıyor benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bulunmadan önce sorsan getirene 500 lirasını veririm der getirince 20 lira vermiş salak herif:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 adama niye sövdünüz ki, çocuğa içinden gelmiş para vermiş. çocuğun yapmak zorunda olduğu bişey zaten toplum olması gerektiği gibi. çocuk hakkı olmayan parayı almış. çocuk suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben çözdüm olayı. bence adam çocuk çok küçük diye az para verdi. çok para verirse kötü şeylere harcar diye korktu. gitsin 20 liraya atari oynasın yada dondurmaya doysun diye düşündü. boşuna kızdık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ama yok çocuk o kadar parayı getirip vermiş sonuçta kötü şeylere harcamazdı. vazgeçtim yukardaki düşüncemden. fedeye katılıyorum 20 lira haram olsun çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Geberesice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Parayı bulduğum gibi harcarım diyen yüzsüz sayısı harbi fazlaymış. Hadi 20-30 lira bulunca sahibini aramak saçma olurda, 5bin-10bin lirayı millet ter yerine bir yerinden kan çıkıyorda kazanıyor, çok zevkli geliyor galiba haz için harcamak. Sonrada çıkar forumun başka yerinde Milletin ahlaksızlığından siyasetçilerin yolsuzluklarından şikayet eder, ağlar Avropaya gidecem ben diye. Tayyip değil on kat beteri müstahak size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 * olacak o kadar skeç sonu müziği * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sipeyskeyk said: 20 tl mi ? ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yuh 20 lirami edit edit yazildi yani edit yapildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 YİRMİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ne bekleniyordu, onu anlamadım ben. Hiç vermeyebilir, 10 verebilir, 20 verebilir, 50 verebilir... Sonuçta para adamın parası, çocuk yapılması gerekeni yapmış, olay bu. Bir iyilik yapmadan önce, o iyiliğin geri dönüşünü istemek biraz saçma kaçıyor ve yapılan iyiliğin temiz niyetle yapılıp yapılmadığını sorgulattırıyor. Çocuğun rahatsız olduğunu sanmıyorum mesela. Rahatsız olacak olsa hiç vermezdi parayı, dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yere düşen bir adamı da kaldırmak zorunda değilsiniz garsonlara fazla bahşiş vermek zorunda da para üstünü kalsın abi demek zorunda da ha nezaket ölsün o zaman, ok bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben bulsaydım gecelerdeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 düşündüm de hayatta vermem o parayı valla. yerim net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Saeros said: * olacak o kadar skeç sonu müziği * AHAHJAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar