Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 waterworld. piyasada pek tutulmasa da ben severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tank girl baya epic, ama herkes sevmeyebilir escape from new york candir, snake. bi de escape from la var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Tank Girl, Vertigo'dan çıkanın aynısı mı? Öyleyse ben de izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 cizgi roman uyarlamasi ama nerden cikani veya ne kadar bagli kalinmis bilmiyorum, hicbirini okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Sparkcaster said: 98 den sora çekilmiş bütün türk filmleri nası gözden kaçar off diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mad Max sevemeyen tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben çok küçükken, bişey anlamazken izlediğim için korkuyorum sadece madmaxten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mirage said: Mad Max sevemeyen tek ben mi varım? Ben de pek sevmiyorum, nesini seviyolar anlamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 GERGE said: Tank Girl, Vertigo'dan çıkanın aynısı mı? Öyleyse ben de izleyeyim. zevkli bir film. harala gürele geçen, zıpırlık yaptıkları bir film. ama eski bir film, günümüz cgi görsel efektlere alışıldıysa, eski efekt teknikleri plastik makyaj olayları göze çok batabilir. ama çizgi roman altyapısını iyi kullanan bir film olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 GERGE said: Quiet Earth de epey iyidir. kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "Johnny Mnemonic" post-apo sayılır mı bilemedim ama severim bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Aramaya inandım yeni başlık açmayım dedim.Burda söylenen filmlerin hepsini izledim ben başka tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 MAD MAX 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 biji post apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Phyx said: biji post apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Reign of Fire , postman, water world, reign of fire ve water world izlenir her türlü... Babylon A.D. var izleyin onuda mutlaka Blade Runner'ın karanlık gelecek dünyasını'da bu katagoriye sokabilirmiyiz bilmiyorum. Blade Runner cekildiği yılı düşündükçe izlerken nasıl böyle bir film,kurgu yapmışlar diye 100 kere düşündüren bir film tavsiye ederim izlemeyenlere. bence gelmiş geçmiş en iyi sci-fi'dir. Arnold Schwarzenegger'ın bir kaç filmi vardı adı gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 TOTAL RECALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yine gündeme alalım bu başlığı.Şimdi birkaç tane film sayıcam bunlar gibi ortamı olan filmler arıyorum.Konusu çok önemli değil ortamı buna yakın olsa yeter. -escape from newyork -the dark city -terminator 1-2 -blade runner -batman (jackli olan) -brazil -equilibrium -mad max 2 -book of eli -watchmen Genel olarak karanlıkta geçen filmleri seviyorum.İçinde sci fi olunca daha da seviyorum. Bu tarz filmlerin çoğu post apo olduğu için buraya yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 post değil ama now var, Apocalypse Now ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o filmlerin cogu distopian, istiyosan cyberpunk bakabilirsin, noir da olur ama konu farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 şu escape from ny izlemek istedim ama olmadı kısmet. bir ara mutlaka izliycem. bu arada escape from ny gibi escape from los angeles'ta vardı. dystopian istiyorsan judge dredd var. bladerunner gibi cyberpunk istiyorsan ghost in the shell var. equilibrium gibi istiyorsan ninety eighy four var. mad max gibi post apocalyptic istiyorsan tank girl var. terminator 1, mad max 2, batman gibi gothic-tecno-punk vari şeyler yapılmıyor artık. fallout 1-2 geliyor aklıma hep. ha dur, doomsday diye punk bir film vardı, izlemedim onu da ama o da dediğin tarza benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 doomsdayi izledim az önce. eh fena deil ama on üzerinden 4 bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tremour izlesin bi de ondan duyayım, ona göre izliycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bi güzel kız bulduk. az yapılan egzantirik bir film türü seçtik (post apo punk). bir de ingiliz sineması dedik, insanların ilgisini çeker izletiriz diye düşünüyoruz. modunda bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 escape fromlar gözeldir. snake plissken babam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar