Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26753/ ahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hassiktir ahahahahahahaha muhteşem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahahahahaha ooooooof mükemmel tek kelime ile mükemmeeeel ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 burda biri yapmıştı sanırım bunu daha önce. o da iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 çok iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 poşet çaya ipi dolayıp son damlasına kadar kullandı ya. ben bittim. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 muzik negzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hatta kastım buldum onu da. http://forum.paticik.com/read.php?73,4124781,4125920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 baya iyi lan ahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahahhahahahhahahaha ohohohoh fdsfsfsdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 cok basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vaniLLe said: cok basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "nutella yerim" said: vaniLLe said: cok basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Aluriel said: hatta kastım buldum onu da. http://forum.paticik.com/read.php?73,4124781,4125920 Blackicelarınkinde makro eksik kalmış, uzaktan çekmişler. Kamera çok sallanıyor. Bir de ışıklandırma yetersiz olmuş. İkinci videonun kamera ve sahneleri çok güzel olmuş, ışıklandırma felan Dexter introsuna iyi uymuş. Hele şarkıyı "Türkçeleştirme" olayını yapmaları artı puan olmuş, şahane. Ama iki videoda da eksik olan bence "kan" hissini iyi verememişler. Gerçi o da olsun artık, adamların binlerce dolarla yaptığı işi iki ekip de az parayla halletmeye çalışmış. Bir de Black1ce oynasa bence daha iyi bir aktör olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bone said: Aluriel said: hatta kastım buldum onu da. http://forum.paticik.com/read.php?73,4124781,4125920 Blackicelarınkinde makro eksik kalmış, uzaktan çekmişler. Kamera çok sallanıyor. Bir de ışıklandırma yetersiz olmuş. İkinci videonun kamera ve sahneleri çok güzel olmuş, ışıklandırma felan Dexter introsuna iyi uymuş. Hele şarkıyı "Türkçeleştirme" olayını yapmaları artı puan olmuş, şahane. Ama iki videoda da eksik olan bence "kan" hissini iyi verememişler. Gerçi o da olsun artık, adamların binlerce dolarla yaptığı işi iki ekip de az parayla halletmeye çalışmış. Bir de Black1ce oynasa bence daha iyi bir aktör olurdu :) bonecciğim bi final akşamı arkadaşla sıkılıp çekmiştik onu dijital fotoğraf makinasının video özelliğiyle o ışıklar falan masa lambasıyla yapıldı lütfen yani:D eğlenceli olmuştu ama baya ya:D özellikle kahve sahnesinde heryer kahve olmuştu çok gülmüştük izlerseniz bütün kahvenin yere boşaldığını görürsünüz zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 alkislarlayasiyorum banliymis burda. cok acaip :/ izleyemedim videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 domuz deil sucuk pisiriyo, cay yerinede kahve iciyo o kadar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ha. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Azmodai said: alkislarlayasiyorum banliymis burda. cok acaip :/ izleyemedim videoyu. ahah nasi bi mantiktir bu yaw :) youtube acil degilmiydi size? sen arabistandaydin sanirim. turk-arap iliskilerinde gerginlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Black-ice said: bonecciğim bi final akşamı arkadaşla sıkılıp çekmiştik onu dijital fotoğraf makinasının video özelliğiyle o ışıklar falan masa lambasıyla yapıldı lütfen yani:D tamam ışıklandırma, kamera felan anlaşılır da, ben yine de senin oynaman daha güzel olurdu düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 heh eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi peçete parçası yerine de gazete parçası kullanmak.. :D helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 TheRiverBelow said: poşet çaya ipi dolayıp son damlasına kadar kullandı ya. ben bittim. ahahah Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Cassiline said: TheRiverBelow said: poşet çaya ipi dolayıp son damlasına kadar kullandı ya. ben bittim. ahahah Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar