Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Steam de demosu cikti bugun cok guzel grafikleri ve oynanisi. ilersi nasildir bilinmez tabii :) http://www.justcause.com/ not :aramada cikmiyor acildi ise silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Demosunun time limiti var... Ama hekirlar yine ustun geldi. http://www.facepunch.com/showthread.php?p=20586852#post20586852 Oyun cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fragmanınını çok gaz yapmışlar ama bi cacık olmaz bundan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bildiğin arcade atari oyunu olmuş, beğenmedim şahsen düşünerek oynanan simülasyon-savaş türlerini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 demosunu oynadım güzel ama ateş etme olayı biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 lol yok bişi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Oyun yakinda cikiyor, x360da leaklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 oyun çıktı, sevdim ben çıtır çerez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bakalım bunun pc optimizasyonu nasıl olacak. Artık 10 gb ram ister metro 2033 faciasından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://i40.tinypic.com/216l20.jpg Lost taki hatch'i koymuşlar oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 lol xp desteği yok dikkat edin. sanırım win 7 ye geçme zamanı geliyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 moonfall said: lol xp desteği yok dikkat edin. sanırım win 7 ye geçme zamanı geliyor yavaş yavaş. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oha boşuna evdeki pc yi açık bırakmışım desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 3. quest oluyor sanırım protect karl blaine. o görevi nasıl geçecez. arabalara ateş ediyorum kurşunlar su gibi bitiyor. ateş etmesem ben ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 grappling hooku kullanip arabalari yere attachlayacaksin bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hmm onu deneyim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 dediğin oldu. kolaymış öyle araçları safdışı etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi ben oyunu bitirdim bugun de daha %30unu bile bitirmemisim oyunun, zaten agency missionlar cok azdi ordan killandim. toplamda 3 bilemedin 4 tane agency mission yapmisimdir bisiyi yanlis mi yaptim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 steam de indirimde. gideri var mi bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ben sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 multiplayer modu varmış baya eğlenceli bişeye benziyor. bilgisi olan var mı? amazonda 3.74$ almayı düşünüyorum. https://www.jc-mp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 guzel oyundur ha oynamayan kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 öeh çok zevkli ya. o özgürlük hissi yok mu. dağlar taşlar stres alıyor. ayrıca chuck norris'i dövebilecek tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi şu oyunu oynayıp bitirmememin tek sebebi var o kadar geniş bir sürü şey var oyunda kapatıp bir hafta sonra açıyosun memory blank. bi bok anlamayıp tekrar kapattım sonunda da sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Çok keyifli şu oyun yau. Multisini oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar