Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows , Windows Gece Akşam Akşam Kopardı Beni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet directx_9c'yi internetten sorunsuz bir şekilde indirdim.Ağ üzerinden başka bir makineye atarken verdiği hataya bakarmısınız?

Yol Çok Derinmiş :D

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 27 Temmuz 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
zuahhhaa bu ne ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
sodıgfoısdgfoısdfghsdıf
da ben thread başlığında kaldım windoz gece akşam akşam :P[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
neyse ki ingilizce kullanıyorum da saçma kelime varsa bile "terimdir terim" diyerek esgeçebiliyorum.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
LOL[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
eheheheh bu kadar muhteşemini görmemiştim. hep derim windows bir komedi programıdır diye:D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
şunları çevirenleri bi bulup kutlamak lasım :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
niyeyse bende hiç hata çıkmıyor böyle :)

kesin bad sector olmuş :-P

akşam akşam kopardı beni
gece gece kopardı beni

duydum da,
windows windows
tamlamasıyla
gece akşam akşam kopardı beni
olayını anlamadım...

bad sector var bende herhalde, algıda problem var :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
lol bu gerçek mi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ilginç :)
bi error vardı bios yüklenirken
"keyboard hasn't connected . press any key to continue"[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 Temmuz 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sanırım C:Windows/zotarak/zutaraj/at/tut/kap/koş/getir/yavaş/yoğurdunu/yirim/yayık/ayranı tarzı path bişey bişeyi denen şeyi çok uzun olmuş. Ondan sanırsam ölemi :)[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
  • Yeni Oluştur...