Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows , Windows Gece Akşam Akşam Kopardı Beni

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

zuahhhaa bu ne ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

niyeyse bende hiç hata çıkmıyor böyle :)

kesin bad sector olmuş :-P

akşam akşam kopardı beni
gece gece kopardı beni

duydum da,
windows windows
tamlamasıyla
gece akşam akşam kopardı beni
olayını anlamadım...

bad sector var bende herhalde, algıda problem var :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç :)
bi error vardı bios yüklenirken
"keyboard hasn't connected . press any key to continue"[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 Temmuz 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım C:Windows/zotarak/zutaraj/at/tut/kap/koş/getir/yavaş/yoğurdunu/yirim/yayık/ayranı tarzı path bişey bişeyi denen şeyi çok uzun olmuş. Ondan sanırsam ölemi :)[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sosyal ağlarda paylaş

"o kaynağı burada görüntüleyemezsiniz"
nie ki la makina benim olm??
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=windows+turkcesi[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...