Chaotic Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bilgisayar oyunlarının çok fazla zaman harcadığını biliyor muydunuz? Yüksek zekalı kişilerin üretmek ve düşünmek yerine bilgisayar oyunları oynaması çok yalnış birşey. Normal zekalı ve geri zekalılar içinde durum aynı.. Oyun oynayarak vaktimizi boşa harcıyoruz. Peki dolu harcamak nedir diye soracak olursanız dolu harcamak üretmektir, tüketim üretmektir veya üretimi fonksyonel hale getirmektir. Bizi aptal yerine koyuyorlar, uyuşturuyorlar. Bize farklı vizyon kattığıda tamamen safsata.. Denizin dibinda adam toplayarak vizyon mu katar insan kendine yada kaliteli bir kurgu içinde ilerleyerek. Jean Baudrillard ın simulasyon kuramında bahsettiği gibi bunların hepsi gerçeğe yakınsama ama gerçekle kesişmiyor. Bu da idealar dünyası ile gerçek dünya arasındaki uçurumu büyütüyor zihinlerimizde. Beynimizi zehirliyoruz sadece. Ki oynarken aldığımız subliminal mesajlarda cabası. ------ Alıntıdır. Yorumsuz koydum buyrun merakla izleyeceğim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pff idealist sosyal bilim ogrencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aboo kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aslında "dolu harcadım" dediğin işlerde bile hayatını boşa harcamış oluyorsun. bu "hayatı boşa harcamak - dolu harcamak" geyiğini, hayata çok dar pencereden bakmaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. hayat dediğin zaten öldüğünde bitecek bir durum. ama şu var ki, "boşa harcanan zaman" denilen şey esasında insanın eğlenmek için kendine ayırdığı zamandır. kitap okumak, televizyon izlemek, oyun oynamak, hep insanın eğlenmek için ayırdığı vakitlerdir. eğer "boşa harcanan zaman" olmasaydı insanın, "dolu harcanan zaman" diye tabir ettikleri aktiviteleri de yapacak hali, kafası veya durumu da kalmazdı. Her gün oturup calculus problemleri çözemez ki bir insan. Kafasını rahatlatacak aktivitelere de ihtiyacı var. Yoksa "All work and no play makes Jack a dull boy" durumu doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Lol paticik gibi bi forumda açılan konuya bak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu anket'i oylayarak hayatımın bi sürecini odamın beyaz duvarına boş boş bakmaktan daha boşa harcadığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben 3aylık süre içinde uo'da 600saat online süresi yaptıgımı bilirim teeey nesi kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kojiroh said: Lol paticik gibi bi forumda açılan konuya bak (tu) harbiden ben bu foruma oyun zımbırtıları kurcalarken bulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İyi pompada yapmayalım o zaman Bi git yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sinad said: İyi pompada yapmayalım o zaman Bi git yeaa http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/034/199/original/Massimo-small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rereröö reröröö gassara gassara cimbombum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 madem çok ciddi bir yaklaşımdasın niye çokta reröre diyosun ki. millete şans bırakma. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bilgisayar oyunları candır rererörere dedirtmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bilgisayar oyunları candır, hayattır, çok severiz oyunlara laf atanlar reröre kişilerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 olm benim mesaja çok benziyo, kopiraytıma girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 I ıh yeterince benzemiyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada 3k mesaj yaptım bu gecelik yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok doğru. ben günde en az bir 4-5 saat harcıyorum ve her günün sonunda ulan oyun oynıcağıma açıp bi kitap okusaydım diyorum.Oyun oynamayı çok seviyorum ama zaman kaybı olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 her yaşta bilgisayar oyunu oynamalı insan. fm varken nası oynamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oynamayı geç tez konum bile bilgisayar oyunları üzerine fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "inadına daha çok oynayacağım" seçeneği eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahahah komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bilgisayar oyunları çok güzel bikerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oha ben ingilizce nin yarısını oyunlardan ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar