neutrino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Punch Club'ı kesin kur, çok iyi vakit geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 lost in harmony diye bir oyun çıkmış. adamlar inovasyon yapmış resmen. https://www.youtube.com/watch?v=pVL-qiOWgWs müziklerine falan hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Masticore said: xwhiplashx said: Kanuni said: adblocklar var artik http://lifehacker.com/the-best-ad-blockers-for-ios-9-1731433501 kendi kulvarinda basarili ama halen belirli sitelerde yok oyun reklami yok ot bok reklami yonlendirmeleriyle devam ediyor. turk sitelerinde bi caciga yaramadi. halen aranmaktayım düzgün birşey bulan haber versin... Hiç birinden memnun kalmadım. Bazısı bigpara,hürriyet gibi haber sitelerinin manşetleri sildi , bir başkası hiçbirşeyi engellemedi vs... https://itunes.apple.com/us/app/blockbear-block-ads-protect/id1023924541?mt=8 bu free olarak gördüğüm en başarılı engelleme programı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Sevgilinle her an dil dile.. https://www.youtube.com/watch?v=N_Mq7kVi354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Bu gozluk haber app si vardi. Artik ilgilenmiyorlar anlasilan sagi solu dagilmis. Bunun gibi favori gazeteleri bir arada toplayabilecegimiz app var mi ? Ama boyle kendi icinde reader i olsun oyle saga sola yonlendirmesin. Yerli olur yabanci olur problem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bundle iyimis yani daha varsa tavsiyeniz. Varim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 fleksy diye bir klavye uygulaması var güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Degil. Bi cok appde sorun cikariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 GBT diye bir app çıkmış her arattığımı buluyor izin de vermedim rehbere. Ne iş? /summon Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 amaçsız adamdan amaçsız oyun gelmiş:) http://www.merlininkazani.com/Dan_Bilzerianin_oyunu_cikti-oyun_haber-88335p1.html bu arada Space Marshalls oyunu ücretsiz. PC oyununda daha fena sardı beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 12.99 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hadi ya ben haftanın fırsatından yakaladım o halde. bu arada Slither.io iOs'e de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Anhora said: GBT diye bir app çıkmış her arattığımı buluyor izin de vermedim rehbere. Ne iş? /summon Editor numara girerek aramışsındır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Zaten numara girerek arıyorsun, girdiğin numarayı kaç kişinin nasıl kaydettiği bilgisini gösteriyor. Kendi numaramla da üye olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 worms 2 armegedon oynuyorum multiplayer. Hiçbir sorun yok. Ama bir tane silah var. Önceden sorunsuz kullanabiliyordum. Şimdi kullanmaya çalışırsam oyun kapanıyor. Karşı taraf kullandığında da kapanıyor. Silip tekrar yüklesem sorun düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Denemesi bedava. Ama düzeleceğini sanmam, sorun bildir bence bi sonraki güncellemeye düzelmesi için. O değil de trafi yine hayat kurtardı. Sanki babamınoğlu yapmış gibi biraz daha övmek istiyorum trafi'yi. İstanbul/ankara/izmirde var sanırım şu an için, toplu taşıma kullanıyorsanız mutlaka indirin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Moovit de çok başarılı toplu taşıma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 2 aydır 30tllik bir çekim yapılmış. Bir uygulama aboneliği gibi. Hangi uygulama hatırlamıyorum. Nasıl öğrenip, iptal edeceğim. Bari diğer ay çekmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 iTunes'u açıyorsun. Hesabına giriş yapıyorsun. Hesap altında Hesabımı Görüntüle'yi seçiyorsun. Ayarlar kısmında Abonelikler var. Yönet tuşuna basıp hangi aboneliklere sahipsin görebilirsin. Devamlı abonelik seçeneğini kapatırsan tekrar abone olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Basit bir sorum var. Beta IOS kullanıyorum ve eski backupım kayboldu. Şimdi normal IOSa geçmek istersem son betalı hali backuplıyıp sonra telefonu new phone diye kursam ve sonra son backuptan (beta iken alınmış) restore yapsam tekrar betaya mı döner yoksa işletim normal sürüm ama geri kalan herşey (fotolar, appler, ayarlar vs) betadaki halini mi alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Uzun suredir tablette bişeyler izleyerek veya okuyarak uykuya dalıyorum. Bunun zararlarını önleyen ekranı sarartan uygulamalar varmış, şöyle bi baktım hepsi de paralı. Yok mu beleşi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Night Shifti aç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 İos9'daymış o, benim ipad eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 .@AppStore developers have now earned over $50 billion! Congratulations on your success and such inspired creativity. https://twitter.com/tim_cook/status/760929629226041345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar