Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha once verildimi bilmiyorum ama; duet display

dun yeni kesfettim, ekstra ekranim oldu resmen. win 8 de katamaran gibi calisiyor, neredeyse sifir gecikme. touch screen de calismaya devam ediyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fenn said:

Bugün appstore dan program indireyim dedim ücretsiz koşullar değişti onaylamadan indirtmeyiz dediler ve 43 sayfa yazıyı tahmin ettiğiniz gibi okumadan onayladım. Ne icat çıkardı gene apple

Gerge'ye öm at, kesin okumuştur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bir app arıyorum,

foto çekip şifreli olarak korusun, ben oraya kimliklerimin, kredi kartlarımın vs. ekran görüntüsünü atayım.
ya da hadi şifreyi de geçtim, kenarda not gibi bulunsun (ama notes'a eklemeyi demeyin, sevmedim onu).
normalinde bazen böyle şeyleri çekiyorum kamerayla, sonra camera rollda kaybolup gidiyor. geri dönüp bulamıyorum. temel sıkıntım bu.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

bir app arıyorum,

foto çekip şifreli olarak korusun, ben oraya kimliklerimin, kredi kartlarımın vs. ekran görüntüsünü atayım.
ya da hadi şifreyi de geçtim, kenarda not gibi bulunsun (ama notes'a eklemeyi demeyin, sevmedim onu).
normalinde bazen böyle şeyleri çekiyorum kamerayla, sonra camera rollda kaybolup gidiyor. geri dönüp bulamıyorum. temel sıkıntım bu.

Tek bir uygulamada foto al ve şifreli olarak Koru görmedim.

Kullandığım Yöntem.
Foto çekiyorum ve Apple ın Pages içine oluşturduğum şifreli dosyaya atıyorum.
Mesaj tarihi:
dasBock said:

apple'ın böyle bi uygulaması yok mu zaten orjinal hazır gelen? ben kullanmadığım için tam bilemdim

passbook muş

passbook bilet ya onda yok, qr falan taratıyon.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

bir app arıyorum,

KyCalc
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Video & TV Cast for Samsung Smart TV: Best Browser with remote to stream any web-video on HD-TV displays by 2kit consulting
https://appsto.re/tr/cwhd6.i

Ios ten web sayfasi uzerindeki bir videoyu tvye stream etme programi.

Ben nexus player icin test ettim. Baya basarili. Su an showtvnin sayfasindan stream ediyor. Guzel yaniysa sadece linki cihaza atiyor, cihaz kendisi linki calistiriyor.

Daha iyisini onerebilecek varsa parali surumune para vermiyim:) 19tl:)
Mesaj tarihi:
reyou said:

daha once verildimi bilmiyorum ama; duet display

dun yeni kesfettim, ekstra ekranim oldu resmen. win 8 de katamaran gibi calisiyor, neredeyse sifir gecikme. touch screen de calismaya devam ediyor.

bu iyiymiş de 43 tl çok para yahu :/
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
facebook messenger saatler önce gelen mesajları yeni gelmiş gibi göstermeye başladı.

Yani, durup dururken titiroyr eski mesaj ekranda beliriyor.

Var mı bu başına gelen başka biri? Silip yeniden yükledim değişmedi huyu
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
instaAgent diye bir program varmış.instagram profilinize kimin baktığını gösteriyormuş.uygulama kullanıcı şifrelerini çalıyor diye, app store'dan kaldırmışlar.

harbi gösteriyor mu bu program.yakalandım mı acaba birilerine.
  • Yeni Oluştur...