dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Mail kullanıcıları için Spark uygulamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 daha once verildimi bilmiyorum ama; duet display dun yeni kesfettim, ekstra ekranim oldu resmen. win 8 de katamaran gibi calisiyor, neredeyse sifir gecikme. touch screen de calismaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 vay anasını iyiymiş bi ipadim ve imacim olsa kesin indirirdim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Agar.io çıkmış hem androide hem ios e... Elveda productivity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 iphone5 te ekran yetmiyor bir de eş dostla oynuyabilsek cok güzel olurdu ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 fenn said: Bugün appstore dan program indireyim dedim ücretsiz koşullar değişti onaylamadan indirtmeyiz dediler ve 43 sayfa yazıyı tahmin ettiğiniz gibi okumadan onayladım. Ne icat çıkardı gene apple Gerge'ye öm at, kesin okumuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 BAND diye birsey var verilmiştir belki ama gormeyen varsa gayet kullanıslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 whatsapp groupsa kıyasla ne artısı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Microsoft Corporation: Microsoft Translator https://appsto.re/tr/3--U8.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bir app arıyorum, foto çekip şifreli olarak korusun, ben oraya kimliklerimin, kredi kartlarımın vs. ekran görüntüsünü atayım. ya da hadi şifreyi de geçtim, kenarda not gibi bulunsun (ama notes'a eklemeyi demeyin, sevmedim onu). normalinde bazen böyle şeyleri çekiyorum kamerayla, sonra camera rollda kaybolup gidiyor. geri dönüp bulamıyorum. temel sıkıntım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 apple'ın böyle bi uygulaması yok mu zaten orjinal hazır gelen? ben kullanmadığım için tam bilemdim passbook muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ginaly said: bir app arıyorum, foto çekip şifreli olarak korusun, ben oraya kimliklerimin, kredi kartlarımın vs. ekran görüntüsünü atayım. ya da hadi şifreyi de geçtim, kenarda not gibi bulunsun (ama notes'a eklemeyi demeyin, sevmedim onu). normalinde bazen böyle şeyleri çekiyorum kamerayla, sonra camera rollda kaybolup gidiyor. geri dönüp bulamıyorum. temel sıkıntım bu. Tek bir uygulamada foto al ve şifreli olarak Koru görmedim. Kullandığım Yöntem. Foto çekiyorum ve Apple ın Pages içine oluşturduğum şifreli dosyaya atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 dasBock said: apple'ın böyle bi uygulaması yok mu zaten orjinal hazır gelen? ben kullanmadığım için tam bilemdim passbook muş passbook bilet ya onda yok, qr falan taratıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ginaly said: bir app arıyorum, foto çekip şifreli olarak korusun, ben oraya kimliklerimin, kredi kartlarımın vs. ekran görüntüsünü atayım. ya da hadi şifreyi de geçtim, kenarda not gibi bulunsun (ama notes'a eklemeyi demeyin, sevmedim onu). normalinde bazen böyle şeyleri çekiyorum kamerayla, sonra camera rollda kaybolup gidiyor. geri dönüp bulamıyorum. temel sıkıntım bu. KyCalc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Video & TV Cast for Samsung Smart TV: Best Browser with remote to stream any web-video on HD-TV displays by 2kit consulting https://appsto.re/tr/cwhd6.i Ios ten web sayfasi uzerindeki bir videoyu tvye stream etme programi. Ben nexus player icin test ettim. Baya basarili. Su an showtvnin sayfasindan stream ediyor. Guzel yaniysa sadece linki cihaza atiyor, cihaz kendisi linki calistiriyor. Daha iyisini onerebilecek varsa parali surumune para vermiyim:) 19tl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 reyou said: daha once verildimi bilmiyorum ama; duet display dun yeni kesfettim, ekstra ekranim oldu resmen. win 8 de katamaran gibi calisiyor, neredeyse sifir gecikme. touch screen de calismaya devam ediyor. bu iyiymiş de 43 tl çok para yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Fırsatı kacırmayın. TRIADA Studio: Shadowmatic https://appsto.re/tr/AYXpU.i Apple design award winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 facebook messenger saatler önce gelen mesajları yeni gelmiş gibi göstermeye başladı. Yani, durup dururken titiroyr eski mesaj ekranda beliriyor. Var mı bu başına gelen başka biri? Silip yeniden yükledim değişmedi huyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Düşük güç modu açıksa ondan olabilir. Ya da arka planda uygulama yenilemeyi kapattıysan ondan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yok ya her ikisini de yapmadım yakın zamanda. şarj da %42 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 www.samsung.com/us/sidesync/ Aynı bunun gibi bir uygulama var mı? Direk bağlayıp her boku bilgisayr ekranindan halletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 instaAgent diye bir program varmış.instagram profilinize kimin baktığını gösteriyormuş.uygulama kullanıcı şifrelerini çalıyor diye, app store'dan kaldırmışlar. harbi gösteriyor mu bu program.yakalandım mı acaba birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 evet, yakalandın stalklarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 google maps gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar