pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Discovr Movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Masticore said: Pandora radio'yu dinliyorum ama vpn olmadan dinlenmiyor o yuzden vpn hep acik telefonda. Vpn daha fazla pil yer mi ? ofcourse my horse, bunları dene: www.unblock-us.com/ www.unotelly.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 watsapp diye bi app var baya müthiş. kullanın mutlaka. internet lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 enpara kart ile tüm appler %50 indirimli. iTunes, App Store, Google Play ve Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuuru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 PikPok gamesin robot unicorn attack ve into the dead oyunlarını tavsiye ederim ediyorum ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pattisliborek said: kotor varmis. almayi dusunuyom air icin. nasildir? Tablette güzel ya bildiin kotor yani yönlendirmeye alismak biraz zaman alio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Safari'de (iphone icin konusuyorum) bir text i nasil search edicez yani ctrl+f'i ariyorum... Yoksa eger bana bi browser soyleyin please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Abi safari'de arama yapmak için adres barına giriyorsun orada aradığın kelimeyi giriyorsun, en altta çıkan sonuç sayfadaki aradığın kelime oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi chrome çok iyi ya ios da. hiç sıkıntım yok benim. ne kapanması ne sayfa açmaması ne yavaşlığı vs hiç bir şey yok. çok başarılı bence. diğerlerini denemedim tabi chromedan sonra gerek kalmadı. sayfada bul olayı var bu arada chromeda. edit 2: google hesabınla entegre de oluyor eğer bilgisayarda chrome kullanıyorsan. evde baktığım sayfaya telefonda da hiç bir şey yapmadan bakabiliyorum. şifrelerin vs de import oluyor haliyle. epicness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ah evet sagol bilmiyordum onu eziyetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Chrome gerçekten en iyi ios'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Nasıl iyi ya. Safari varken kullanamıyorum hic. Sayfa geçişleri falan deli ediyor. Safariye göre de baya yavaş ve takılıyor bende siteler açılırken. Zevke göre değişir tabi de ilginç yani bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 safariden başka bişey kullanma ihtiyacı duymadım ben 2 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 chrome'un deli oldugum tek yanı sekme degistirince refresh yapması. aslında refresh de yapmıyor, sayfayı yeniden yukluyor ama guncellemiyor, bıraktıgın yerden devam ediyosun. sacma sapan bi sey, nefret ettiriyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 safari'nin hiç bir kotu yani yok ki. Flawless ^^ tek sıkıntım search'dü o da varmış zaten. Niye chrome fln yüklersiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pc ile sync. tek basına yeterli bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 iCloud vasıtasıyla safari de sync olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Supercell 700 milyon USD ciro açıklamış 2013 için. Ne Clash of Clansmış be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ahmedinejad said: iCloud vasıtasıyla safari de sync olmuyor mu? Desktop'da Safari kullanmayanlar ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 chrome'la da sync oluyor yer imleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Evernote'u haliyle gormussunuzdur app store da cokca kez. evde ki ve ofiste ki mac'e ve iphone kurdum haliyle oldugum noktada tum notlarima istedigim gibi ulasabilme sansi veriyor. tavsiye ederim Evernote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kullandığınız cbr reader'ı var mı? comicflow çektim ama 2 page reading bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 of pardon android konusuna girdim sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Robbery Bob diye bir oyun indirdim fena sardı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 quiz up diye bi trivia oyunu yapmışlar, sırf multi. bu kadar mı güzel olur. türde noktayı koymuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar