kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Garage bands beleş de enstürmanlar paralı lol :D İndirirken acaba demiştim zaten .. Ah apple ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Garage band çok iyidir ama. bir yıldır kullanıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Tum not ve yazi ihtiyaclarim icin buna gectim: http://omz-software.com/editorial/ Kesinlikle gordugum en iyi iOS text editor. Deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Soyle güzel bir rpg oyun tavsiyesi istiyorum,oyun içi satın alma zımbırtısı olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi oyunlar yüzünden sevmiyorum şu telefonu, maden 25 indirdim. yok maç yapıcaksan energy alman lazım. hareket açacaksın para vermen lazım vs. bıktım her oyunda aynı şey nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben notability'den çok memnunum ya, Evernote kullanıyorum ama ciddi işlerde çünkü PC ile de sync oluyor, notability sadece iPhone/iPad arası sync var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bana güzel bi park etme oyunu önersenize çok güzelse ücretli de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dark_Soul said: Soyle güzel bir rpg oyun tavsiyesi istiyorum,oyun içi satın alma zımbırtısı olmayan. buldun mu bu sürede böyle bir oyun. ben de istiyorum bu tarz güzel bi RPG. Mümkünse turn based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iOS için Last FM ya da Grooveshark benzeri bir app var mıdır? Aylık 5 tl'ye falan şukela olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 pattisliborek said: iOS için Last FM ya da Grooveshark benzeri bir app var mıdır? Aylık 5 tl'ye falan şukela olurdu. deezer var ya işte tam 5tl hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 deezer var 1 ay bedava sonra ilk6 ay 5lira işte. ben lastfm kullanıyorum hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Apple maps ne halde suan? enson nisan ayinda iphone kullanirken millet kan agliyodu cok hata var diye. Toparladilarmi baya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yandex navigasyon çok iyi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 KHaRoN said: data takip edebilmek icin soyle bi olay cikmis, hayli guzel. adi ne bu app'in? edit: asdljkhagf bi sonraki sayfada cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 google maps tr için gelmeid hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 forgiver said: google maps tr için gelmeid hala ya tr app store da yok mu? gelmediyse hala unuttular başka açıkmalası olamaz çünkü. taş gibi çalışıyor app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yok hala amaerika da yapamıyorum kimliği sanal kartı kabul etmiyordu, kredi karıtyla da uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Star Command güzel oyun olmuş. FTL kadar olmasa da andırıyor onu, cep telefonunda bulunması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 arkadaşlar ios7 yi çok kurcalayamadım son zamanlarda. altyazılı film izlemek hala dert mi? yoksa app var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kacırmayın baslayın. https://itunes.apple.com/au/app/star-wars-tiny-death-star/id663576850 free oyun her zaman da free kalıcak... pocket trains,tiny towers'i yapanlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 IOS 7 geldiğinden beri Air Playit videoları portrait oynatıyor. Bir türlü düzeltemedim. Alternatif app ne var panpalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 forgiver said: yok hala amaerika da yapamıyorum kimliği sanal kartı kabul etmiyordu, kredi karıtyla da uğraşmadım Bilgisayardaki iTunes üzerinden kredi kartı olmadan alınıyor hesap. Öyle indirdim ben mapsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Şöyle güzel ringtone programı var mı? WP8'de vardı mesela ringtone arşivi, Baldur's Gate main theme'ine kadar bir ton ringtone'u dl edebiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Zedge eskiden vardı. Hala varsa Zedge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ultimate Gay Fighter OFFICIAL TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=WtxVh1D0E1g&feature=youtu.be ahauahuuhauhauha bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar