Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Cidden okuyo mu abi millet bu konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bella said: bir uçurumun içine baktığınızda, uçurum da sizin içinize bakar. ahahah @bella intihara sebebiyet veren olucaksın. hayatı sorgulamak iidir devam et @dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 axedice said: http://i114.photobucket.com/albums/n253/MantusCB/ALT_Nihilus.jpg abi hahahahahahafsdsf ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben okumadım. önceki yazılarının aynısı olduğunu tahmin ettim, öyle heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 okumustum gulse birselin o yazısını ama ben "allah kahretsin hayatı" demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno benim feci giderim var diye topic açmışsın haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Çözümü basit: -Sabah kibrit kutusu kalınlığında haydar. -Öğleni hafif geçiştir. İki üç tokat yeter. -Akşam ise doyana kadar dayağını yemelisin. Ama yatmadan önce yeme hazımsızlık yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dayaklı yemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Masquerade said: ilk başta okiyim dedim ama lan zate 5 dakka ara veriyorum ne gerek var sonra zorlarım okucam die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çastiz said: axedice said: http://i114.photobucket.com/albums/n253/MantusCB/ALT_Nihilus.jpg abi hahahahahahafsdsf ama ya. NIAIHIAHIAHSAHHDSAHASH PATLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 la havle.. vela vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pascalnouman said: HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 auhahuauh lil jon çözmüş hayatı haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dalga geçmeye girmiştim ama kız haklı. sanırım aynı durumdayım. cevap vereyim ciddi ciddi eğer ki ; 1-mesela arkadaşlarınla dışarı çıktığında eğlendiğin için değil çıkman gerektiği için çıkıyorsan. 2-yerine getirmen gereken sorumlulukları yerine getirmen seni tatmin etmiyorsa. 3-içinde hırsa dair az birşey kaldıysa.kafanda yapılacak birsürü şey varsa ama içinden gelmiyorsa. kısacası yaşamaktan keyif almıyorsan. aramıza hoş geldin. ilacın zaman veya hayatında meydana gelmesi olası değişiklikler.Ama öyle az buz değişiklikler değil.Mesela çok değer verdiğin birini kaybetmen, şehir-ülke değiştirmen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sipeyskeyk said: kısacası yaşamaktan keyif almıyorsan. aramıza hoş geldin. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yaşamdan zevk almayan insanlara bi öneri de benden o zaman bi üniversiteye tercihen mühendislik bölümüne girin ilk 3 sene gram ders çalışmayın ortalamayı 1in altına kadar düşürün sonra 2 sene içinde geçen 3seneyi ve kendi dönemlerinizin dersini tamamlamaya kasın, bi yandan da mesleğinizi öğrenmeye çalışın, tabii önünüzde biton proce olduğunu da hesaba katarsak, ha bide okulunuzun özel olduğunu uzayan her senenin ebebeyinlerine yol köprü olarak döndüğünü düşünürsek aklınıza ne aşk ne hayattan zevk alma geliyor. ha bu bide hayattaki dertlerin küçüklerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sipeyskeyk said: eğer ki ; 1-mesela arkadaşlarınla dışarı çıktığında eğlendiğin için değil çıkman gerektiği için çıkıyorsan. 2-yerine getirmen gereken sorumlulukları yerine getirmen seni tatmin etmiyorsa. 3-içinde hırsa dair az birşey kaldıysa.kafanda yapılacak birsürü şey varsa ama içinden gelmiyorsa. lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 emolar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 @senko; popo zora girdiğinde cidden uyuduğun ekstra 1saatlik uykunun bile tadı oluyor.. mutlu mesut geziniyorsun. ha unutmadan hatırlatmak lazım.. en mutluluk veren not A değil D+'dır.. adam A bekler alır geçer.. ama "ulan kalıcam mı be!!!" diye üzülürkene D+ gelirse işte o anda mutluluk tavan yapar, evde meşale yakıp koşturmak istersin.. ama bunu yapmayın, perdelere falan siniyor kokusu, tavan da is oluyor.. maytap yakabilirsiniz yine de.. edit bütüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bence biraz alttan almayı denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Cons said: bence biraz alttan almayı denemelisin üst ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Dynun said: fede said: günde 50 şınav 50 mekik çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar