reyou Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XmjdRk0ob3k http://www.youtube.com/watch?v=NtgWGUWOO1g&feature=related Vizyon Tarihi: 19 Mart 2010 Tür: Dram, Romantik, Türk Filmi Yapım: Türkiye Dil: Türkçe Yönetmen: Alper Çağlar Internet Adresi: http://www.busrafilmi.com Dağıtımcı: UIP Yapımcı: Akare Film Oyuncular: Mine Kılıç, Tayanç Ayaydın, Çiğdem Batur, Coşku Cem Akkaya ilginc bi film olacaga benziyo, bide bu karakter lmanyakta cizen bahadir boysalinmis sanirim. buda benden ek bilgi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ilk videonun muzigi ne lan oyle, sanki epik macera filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 harbi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 merak ettim valla, klişelerden sıkılmıştım yani ejder kapanını gördükten sonra, değişik konulu bir Türk sinema filmi izleyelim bakalım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 klasik yeşilçam fantezisi olmuş 2. video. kılık kıyafetinden dolayı nutuk çeken adam. http://www.youtube.com/watch?v=s-CbuRcbXk8 bunu hatırladım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nutugu ceken adamin hitler kiliginda olmasi cok manidar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 oha herifi hitler kostümüne sokmuşlar. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Güzel film gibiye benziyor. Tat alınır bu filmden. Ha çokta konuşulur baya bi bıdı bıdısı yapılır bu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bahadır Boysal'ı seven takip eden biri olarak güzel olacağını düşünsem de daha yaratıcı konularda her şey çok güzel olacak tadında bir film de beklemiyor değildim üstaddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Büşra karikatürlerini görmüştüm çok evvel önce, ona buna küfreden, insanlara kinci laflar sarfeden anarşist neomüslüman bir kız idi Büşra. Böyle bir karakterin filmi bu şekilde mi olcak? "Dindar insanları ezdiğiniz yeter, hepiniz Hitlersiniz" mesaj kaygısı güden bir film olmuş gibi. İnternette bir kaç yere bakınca oralarda da muhabbet hep "türbanlıları ezmeyin, onları toplumdan atmayın" gibi şeyler olmuş. Keşke birisi de çıkıp "cemaat dindarı" olmayan insanların çektiği çilelerden bahsetse. Herhalde "kanlı olmuş, yayına sokmuyoruz" derlerdi onu. "Klişe filmlerden farklı bir film geliyor" da denmiş de, bildiğin klişe yeşilçam filmi bu, fakir ama gururlu genç bir kız/oğlan, zengin ama mutsuz genç bir oğlan/kız bir yerde karşılaşırlar, zengin olan kendine atanmış gelin/damat'tan hoşnut değiller. bunlar sürekli muhabbet ederler, zengin sosyeteye karşı çıkarlar, filmin sonunda evlenirler ve mutlu son diye biter. Büşra da benzeri bir film olursa şaşırmam, ona benzer bir konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Propaganda olmasın da izlenebilitesi olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 leman da ki büsra karakteri ete-kemige bürünmüs :P gecenler de galası yapılacaktı vazgecildi galadan.sanırım gelecek tepkilerden korkmuslar filmin yapımcıları.ilginc bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bone said: Keşke birisi de çıkıp "cemaat dindarı" olmayan insanların çektiği çilelerden bahsetse. Herhalde "kanlı olmuş, yayına sokmuyoruz" derlerdi onu. başörtülü kızlarda aşık olur, hemide ateist yakuşuklu, karizma erkeklere olabilir. Onların peşinden gece gece sokaklarda tek başına takip edebilir,öpüşebilir vs. Hadi ya? E o zaman başörtüsünü neden takıyorsun? Tamam normal bir şey bunlar, ama senin başörtüsü takmanın sebebi Allahın emriyse, Allah sana nikahın olmayan erkeklerle tokalaşmayı, öpüşmeyi yasaklamıyor mu? Hem ağlıyorsun, beni başörtülü diye aralarına almıyorlar diye, hemde başörtüsünü sadece başa takılan bir bez parçası konumuna indirgiyorsun. E standart herkesin yaptığını yapacaksan o zaman başörtüsünün manası ne? Sormazlarmı sana başörtüsü takmak Allahın emriyse, bunları yapmamanda Allahın emri diye? Acıların başörtülüsü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 E zaten Türkiye'deki türbanlıların önemli bir yüzdesi öyle abi. Türban kafasındadır ama makyaj yapar dolaşır, dar pantolon giyer tüm vücut hatları ortadadır. Her şeyi yaparlar vs. Siyasi olarak ve aile baskısıyla takılmasından kaynaklanıyor biraz bence. Bir de tabi insan sonuçta nefsinden tamamen vazgeçememiş demek ki, yetememiş yani o kadar da ağır eleştirmeyin yazık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 SİYASET VAR !! :p Büşra içmiş yalnız motorun arkasında giderken sarhoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bahadır Boysal'ın bir film çekecek gücü varsa, onca çizdiği şeyin arasında anarşist müslüman Büşra'yı seçmesinden art niyet demesem de bir saçmalık ararım. Nerede Sanalsimge, nerede Çukurova Speedler, nerede o fütürist melekler falan filan. Ortama uygun diye türbanlının filmini çekmeyi uzun yıllar Leman'da çizmiş birine yakıştıramadım açıkçası. edit: Baya oldu okumayalı ama benim hatırladığım kadarıyla Büşra bir nevi Tilbe gibi bir karakterdi(anlayanlar anlar). Böyle alık alık bakan bir tip değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 türbanlı bir kaşarın hikayesi anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 höh be türbanlılara mahalle baskısı varmış gibi gösteren ajitasyondan ibaret bir film. bir de eski istanbullu gibi göstermişler ailesini böyle şıkır şıkır beyli hanımlı oturuyolar evde. yemeyin böyle numaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Aket-Atum said: Bahadır Boysal'ın bir film çekecek gücü varsa, onca çizdiği şeyin arasında anarşist müslüman Büşra'yı seçmesinden art niyet demesem de bir saçmalık ararım. onu ben de düşündüm, belki ekibin önerisidir "madem şu sıralar türban popüler, türbanlı bir film yapalım" diye kararlaştırmış olabilirler. said: edit: Baya oldu okumayalı ama benim hatırladığım kadarıyla Büşra bir nevi Tilbe gibi bir karakterdi(anlayanlar anlar). Böyle alık alık bakan bir tip değildi. ben de onu diyorum, epey bir zaman evvel okumuştum Büşra ile ilgili karikatürleri, ve böyle "ezilmiş" bir karakter hatırlamıyorum. "acaba ben mi yanlış hatırlıyorum" diye bazı sitelere baktığımda ise, "türbanlılar çok eziliyor, bu filmi destekliyorum" gibi yazılara rastlayabildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tam doğru replikler olmasa da Büşra kendisine "naber bu gece boş musun?" diyen clubber tiplere "ben sana fazla gelirim" diyen tarzda bir karakterdi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dressing like hitler is not cool http://www.southparkstudios.com/clips/149906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 AHAH abiii adama Hitler kostümü giydirmişler ya. Gönderme dediğin az gizli olur. sipeyskeyk said: türbanlı bir kaşarın hikayesi anladığım kadarıyla bu arada qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sipeyskeyk said: türbanlı bir kaşarın hikayesi anladığım kadarıyla /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kızın gideri var ağa.. Birde hani türbanlı kız vs vb? resmen açmış, ve gideri var..(dekolte güselllll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 iki kız farklı kızlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar