kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bide gazoz her türlü ezer her içeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 eskiden çok severdim biskrem, sonra bozdular en son lise 3 zamanı elmalı biskrem yerdim ama tutku yiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: bide gazoz her türlü ezer her içeceği. gozaz çok güzel bişi!zafer gazoz hele.viktory olduydu bi ara adı şimdi gene zafer.bi de şargoz var o da en güzel bişi oldu mu dağıtabildim mi konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 "ikisi de sux" seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 CaNNi said: biskrem ayran eti puf ayran da öneririm, süper valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem her türlü alır ama eti >> ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 incirli biskrem çok efsaneydi mesela, yememiş olan varsa acırım. gerizekalılar üretmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bariz tutku :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tutku ezer. bi de neskayfeye batıra batıra yiyecen. pislik yapacan o bisküvi kısmını önce yumuşatıp kahveyle önce yemeğe çalışacaksın. içindeki o kısmı kırmadan, bozmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem tutkuda bi yavşaklık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem ftw şu mesaja katılmamak da elde değil toggie said: biskrem her türlü alır ama eti >> ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 incirli biskrem hepsini ezer ama diger cesitler arasında tutku tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pogodi said: biskrem tutkuda bi yavşaklık var evet, o üstünde siyah-beyaz renkler, bir yalaklık. biskrem, baklava desenli. aynı bizden biri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tutku'yu denedikten sonra biskremi bi kere bile yemedim :) Tutku>biskirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kremasında var bi yalakalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nileppezdel said: Oldies forever arkadaşım. Biskrem döver. Tutku yiyenler ileride "90'ların sonu 2000'lerin başında çocuk olmak" gibi saçmasapan videolar falan yapacaklar. Ama nerede 90 gençliğinin biskremi teey olm sen 90larda genç olduğunu falan mı sanıyosun lan, 2000de 10 yaşındaydın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tutku tek başına daha iyi gidebiliyor fakat çayla veya sütle birlikte kesinlikle biskrem(kakaolusu için konuşuyorum). elmalısı da baya güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ikisinin de 2.den sonrası bayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem ezer demiştim de bir detayı unutmuşum. limonlu tutku inanılmaz başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem dark limonlu tutkuyu döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 havada karada meşrubatlı kuru derste tenefüste aç tok her türlü biskrem ezer gofret bisküvi konusunda ülker > all kek konusunda eti > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hanımeller>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kazım >> all. dark ı hiç sevemedim ya tadı güzel gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hanımellerin büyük 5 li kurabiyesi = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 dark'ı unutmuşum, kuru veya sulu her türlü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar