Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mal olmasan niye mal diye nik alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 haklısın. pardon boşluğuma denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 MAL sigaranın zararlarını okanın programından öğren bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 orospunun yemini yaprak görene kadarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yazılarını inceledim senin bırakmaya niyetin yok. bu içten gelen bir şey ve sende bu amaç yok. ben yaklaşık 5 sene içtim daha sonra hiç bir sebep yokken canım istememeye başladı ve bıraktım. yani vücudunla ilgili bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bıraktıktan sonra iştahım açıldı 60 kiloyken bir anda 70 e çıktım şimdi 66 yım ama eskisinden daha oturaklı duruyorum. ayrıca biraz göbek yaptım ama yakışıyor yani sigara vücududa yıpratıyor. ayrıca şöyle bir şey var sigara içilen ortamda oturamıyorum kokusu rahatsız ediyor ve hapşurtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi pzts sabahıyla bıraktım diyorum bakalım. hadi hayırlısı. paketi almadan yanıma çıkıcam dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Beyler sigarayı bırakanlar gerçekten artık bittiğine tam inanmalılar. En ufak geri dönüş kapısı ihtimali bile düşünürseniz muhakkak bir gün geri dönersiniz. Hatta üzerinizde etki yaratacaksa -ve gerçekten bırakmaya niyetiniz varsa- çok sevdiğiniz biri üzerine yemin edin. Geri dönecek gibi olduğunuzda emniyet sübabı oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 olmamış ama konu açılalı kaç saat olmuş kimse bunu koymamış.. hani bir kerede siz koyun diye bkeledim ama nafile sizden ekmek çıkmayacak belli çıldır şükrüçüğüm *kadehi vurur* http://www.youtube.com/watch?v=sKqNivNdFIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mal said: sostizm said: Tebrik ediyorum... Ben 11inci denememde bırakmıştım. Üstelik önceki 10 seferi SADECE 2 hafta üzeri denemeleri sayarsam 10, yoksa rakam çok daha fazla. bir 18 ay var bir sürü de 90 gün üzeri denemem var, gene de bırakamadım, defalarca malup oldum. bence sen sigara içmek istiyosun. 18 ay içmeyip tekrar başlarken hiç aklına gelmedimi şimdi bi tane içersem devamı gelecek bunun, 18 aylık emeğim, çektiğim zorluklar boşa gidecek diye? copry nin annesi gibi arada bi içmeyi düşünerek başladıysan erkekler bunu yapamıyor. çevremde 2-3 kişi var haftada 1-2 tane içen yada ayda yılda bir sohbet ederken içen ama hepsi bayan. Bıraktım ama - 18 yıl içtikten sonra bıraktım ama. Şimdi biliyorum ki ASSLA arada sırada 1 tane yakayım, ben onu kontrol edebilirim hatasına düşmemeliyim. Zaten 18 yılda bir ömüre yetecek kadar sigara içtim. Günde 3 paketin üzerine çıktığım dönemleri çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sanırım bende bir gariplik var.Sigara bağımlılık yapmıyor bende.bugün 4 tane içtim,hep ikram ettiler aldım içtim.Sabaha kadar içmesem aklıma bile gelmez. Hani sigarayı ziyanda etmiyorum.Dumanı gayet içimde dolaştırıyorum Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ama bir şekilde her gün sigara içiyorsan kendini kandırıyorsun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Hayır abi içmiyorum.Bazen günlerce içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fede said: bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben de eskisinden çok daha fazla içmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sigara birakilmaz, sigaraya baslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben de yazın bırakacağım inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 4 tane extra içtim: hala canım sigara istemiyor. bıraktım galiba. ama aradan 7-8 ay geçince başlarım diye korkuyorum.ama başlamam anladım ben olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kendinize zarar vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mal said: 4 tane extra içtim: hala canım sigara istemiyor. bıraktım galiba. bu nası bi varsayım abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mal said: ...burada daha önce bırakmışlar vardı. sigara içme isteği tam olarak ne zaman geçer tamamen? yoksa hiç geçmiyomu ömrüm boyunca her yemekten sonra felan aklıma bi kere gelir mi? hocam ben sigarayı başarıyla bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirim; o istek ancak defalarca bırakıp başlaman suretiyle zamanla bitiyor. tiryaki durumuna girip 1 günde karar verip bıraktığımı bilirim ama zamanla işte yenik düşüp tekrar başlıyorsun. tiryaki pozisyonuna düşüp sigarayı bırakıp başlaman (bunu en az 3-4 kere yapman) kafanda bitirmene yardımcı oluyor. en azından vucüt tepki vermeye başlıyor içmekle içmemek arasındaki farkı anlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de baslicam gibi. ya aslinda hic canim istemiyor yani hani bi iceyim filan degil de arada iciyorum icki yaninda. yoksa ole icmiyorum ah ulan olsa da yaksak diye. bole bole baslaniyor filan biliyorum da ben cok uzun suredir boyleyim. irade meselesi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 barbu said: ben de baslicam gibi. ya aslinda hic canim istemiyor yani hani bi iceyim filan degil de arada iciyorum icki yaninda. yoksa ole icmiyorum ah ulan olsa da yaksak diye. bole bole baslaniyor filan biliyorum da ben cok uzun suredir boyleyim. irade meselesi yani kesin başlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bant kaydo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar