Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende sigarayı bıraktım

Mal

Öne çıkan mesajlar

Beyler sigarayı bırakanlar gerçekten artık bittiğine tam inanmalılar. En ufak geri dönüş kapısı ihtimali bile düşünürseniz muhakkak bir gün geri dönersiniz. Hatta üzerinizde etki yaratacaksa -ve gerçekten bırakmaya niyetiniz varsa- çok sevdiğiniz biri üzerine yemin edin. Geri dönecek gibi olduğunuzda emniyet sübabı oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

sostizm said:

Tebrik ediyorum...

Ben 11inci denememde bırakmıştım. Üstelik önceki 10 seferi SADECE 2 hafta üzeri denemeleri sayarsam 10, yoksa rakam çok daha fazla. bir 18 ay var bir sürü de 90 gün üzeri denemem var, gene de bırakamadım, defalarca malup oldum.

bence sen sigara içmek istiyosun. 18 ay içmeyip tekrar başlarken hiç aklına gelmedimi şimdi bi tane içersem devamı gelecek bunun, 18 aylık emeğim, çektiğim zorluklar boşa gidecek diye?

copry nin annesi gibi arada bi içmeyi düşünerek başladıysan erkekler bunu yapamıyor. çevremde 2-3 kişi var haftada 1-2 tane içen yada ayda yılda bir sohbet ederken içen ama hepsi bayan.

Bıraktım ama - 18 yıl içtikten sonra bıraktım ama. Şimdi biliyorum ki ASSLA arada sırada 1 tane yakayım, ben onu kontrol edebilirim hatasına düşmemeliyim. Zaten 18 yılda bir ömüre yetecek kadar sigara içtim. Günde 3 paketin üzerine çıktığım dönemleri çoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:
...burada daha önce bırakmışlar vardı. sigara içme isteği tam olarak ne zaman geçer tamamen? yoksa hiç geçmiyomu ömrüm boyunca her yemekten sonra felan aklıma bi kere gelir mi?

hocam ben sigarayı başarıyla bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirim; o istek ancak defalarca bırakıp başlaman suretiyle zamanla bitiyor.

tiryaki durumuna girip 1 günde karar verip bıraktığımı bilirim ama zamanla işte yenik düşüp tekrar başlıyorsun.
tiryaki pozisyonuna düşüp sigarayı bırakıp başlaman (bunu en az 3-4 kere yapman) kafanda bitirmene yardımcı oluyor.
en azından vucüt tepki vermeye başlıyor içmekle içmemek arasındaki farkı anlayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...