Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fenerlilerin şu amaçsızca trollemeleri kadar acınası bişi yok heh. ayrıca elano şiir gibi oynadı. adama kötü dedikçe oyunu ile tokat gibi cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Rewendor said: Bonjo said: İlk yarı 3-0 bjk önde bitirmediği için diyebilirsin harbi olmayınca olmuyor diye.. Ben gs lı olsam utanırdım ilk yarı için adamlar ezdi resmen , olmayıncada moralmen bozuldular normal olarak.. Yanlış maçı izlemişsin heralde Bonjocum, sadece Keita'nın şutuyla başlayan 4 tane ardarda gollük pozisyon yeter ilk yarıyı özetlemeye. Oha ya bu kadar at gözlüğüyle izlenmez harbi , franco nun holoskonun kafasını çıkarması mucize , üstüne direkden dönen top ayrı mucize.. Neyse banane siz memnunsanız halinizden bizde memnunuz :D böyle devam bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ezilmeye rağmen son dakika golleriyle puan alanlar konuşmasın normalde sataşmıyorum kimseye ama bugün nedense sataşasım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Evet,BJK daha etkili ilk yarı ama Nobre'nin kafası dışında pozisyon yok(evet holoskonun kafası bir de),bizim de yok,zaten maç boyu yüzde yüzlük kaçan bir pozisyon olmadı,orta sahada mücadeleli geçti,baskı kurabilen taraf pek olmadı,goller de olmayan pozisyonlar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aktiftablet said: ahahaha lol nasıl yaa? GS ne zaman top oynadı ki ikinci yarının başları hariç? Kaleciniz çok iyyidi bir de Neil defansta iyiydi ama tek başına toparlamaya yetmedi tabi. Nobre kaç tane boş şut çekti, Ekrem kaç orta yaptı? Biraz yetenek olsa şu Nobrede ilk yarı kopardı maç. GS zaten defansif oynadı kadroya bakıp aldanmayın. FB-GS maçlarında FB nasıl kendi sahasına çekilip ani ataklarla gol buluyorsa aynısını denedi işte. BJK'da Nobre hakkaten çok kaçırdı ama Ekrem'e katılmıyorum. Adam kendi kendine düz topla taca çıkan bi adam. Ortalarında bile adam gibi tehlikeli pozisyon yaratan pek yoktu. BJK adına fark yaratabilecek tek adam gününde olmayan Nobre'ydi. Nobre çok yalnız kaldı Holosko da bir şey yapamayınca haliyle atak yapamadı takım pek fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Masquerade said: fenerlilerin şu amaçsızca trollemeleri kadar acınası bişi yok heh. ayrıca elano şiir gibi oynadı. adama kötü dedikçe oyunu ile tokat gibi cevap veriyor. işte adam olduğu için olabilir. kötü dedikçe dahada kötüye giden birisi bence beyinsizdir. eleştiri aldıkça adam dahada hırslanıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Rewendor said: Bonjo said: İlk yarı 3-0 bjk önde bitirmediği için diyebilirsin harbi olmayınca olmuyor diye.. Ben gs lı olsam utanırdım ilk yarı için adamlar ezdi resmen , olmayıncada moralmen bozuldular normal olarak.. Yanlış maçı izlemişsin heralde Bonjocum, sadece Keita'nın şutuyla başlayan 4 tane ardarda gollük pozisyon yeter ilk yarıyı özetlemeye. Hangisi kaleyi tuttu? Nobre Ekrem falan dağlara taşlara vururken biz yetenekli olmadıklarını kabul ediyoruz da, siz farklı hiçbşieyt yapamayan (aynısını bile yapamayan, hatta bence hiçbişey yapmadılar) adamları über yetenek diye pazarlamaya çalışıyosunuz. Reykart kendi gibi kıvırcık saçlı olan herkesi topluyo takıma haberniz yok, şimdidenuyarayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gs de bu maçın zayıf halkası barıştır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Pzero kardeşim'i de tebrik ediyorum, dostça bir mücadeleydi fair play ruhu hakimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu arada reykarda haksızlık etmeyelim sarpı bu takıma layık görüp transfer eden herkesi de anıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sagol aktif.uyarılarını adnan polata iletiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 beşiktaş ilk yarı iyiydi, galatasaray da tahmin edileceği üzere devre arasında gazı aldı toparladı. golden sonra galatasaray fazla rehavete kapılmasa beraberlik sonrası bir şey olabilirdi de kendilerini o kadar soğuttuktan sonra toparlamalarını beklemiyordum; ikinci golü yemediğimize sevindim diyebilirim. velhasıl, seyir zevki orta karar, pozisyonları da bol tartışmalı bir maç seyrettik; galatasaray'ın kazanabileceği bir maçtı ama kazanamadıysa da sağlık olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bizim denizliden adam olmaz, hala nihatı sokuyor bıktık artık be. Nobrede nihatta rezalet , bobo/holosko oynasa daha farklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Rewendor said: aktiftablet said: ahahaha lol nasıl yaa? GS ne zaman top oynadı ki ikinci yarının başları hariç? Kaleciniz çok iyyidi bir de Neil defansta iyiydi ama tek başına toparlamaya yetmedi tabi. Nobre kaç tane boş şut çekti, Ekrem kaç orta yaptı? Biraz yetenek olsa şu Nobrede ilk yarı kopardı maç. GS zaten defansif oynadı kadroya bakıp aldanmayın. FB-GS maçlarında FB nasıl kendi sahasına çekilip ani ataklarla gol buluyorsa aynısını denedi işte. BJK'da Nobre hakkaten çok kaçırdı ama Ekrem'e katılmıyorum. Adam kendi kendine düz topla taca çıkan bi adam. Ortalarında bile adam gibi tehlikeli pozisyon yaratan pek yoktu. BJK adına fark yaratabilecek tek adam gününde olmayan Nobre'ydi. Nobre çok yalnız kaldı Holosko da bir şey yapamayınca haliyle atak yapamadı takım pek fazla. Yahu ekrem sizin ceza sahasından dışarı çıkmadı? Holosko da en etkili isimlerdendi kesinlikle. Futbolcunun etkinliğini spikerin adını zikretme sayısıyla ölçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 benim anlamadığım netice de 3 atıyordunuz 1i zor zar attınız, atsaydınız maçta konuşacağınıza şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: Masquerade said: fenerlilerin şu amaçsızca trollemeleri kadar acınası bişi yok heh. ayrıca elano şiir gibi oynadı. adama kötü dedikçe oyunu ile tokat gibi cevap veriyor. işte adam olduğu için olabilir. kötü dedikçe dahada kötüye giden birisi bence beyinsizdir. eleştiri aldıkça adam dahada hırslanıyo gibi ilk yarı gs üstün oynadı yazan bi adama cool story yazdık. aldığımız tepki bu. eheah aynen devam kermitede aynen katılıyorum bu arada :D:D:D:D . senin mahallenden terbiye geçmedi mii!! adsfassdax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilk yarısı zevkli bi maçtı. bjk ilk yarı daha iyiydi. ikinci yarı kötü. barış çok kötü. elano iyi. franco da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bir daha okusana poop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bonjo said: Oha ya bu kadar at gözlüğüyle izlenmez harbi , franco nun holoskonun kafasını çıkarması mucize , üstüne direkden dönen top ayrı mucize.. Neyse banane siz memnunsanız halinizden bizde memnunuz :D böyle devam bravo Bonjo'cum bak catlike'ı falan kaale almam cevap bile vermedim trollüğüne, ama sana belli bir saygım var, bilinçli trollük değil gerçekten düşündüğünü söylediğini varsayarak cevap veriyorum :) Evet o 2 pozisyon vardı. Ama sonuçta dediğin gibi Franco kurtardı. Diğer direkten dönenin de gol olması için biraz daha içerden olması gerekiyordu o zaman da franco kurtarıyordu. Direkten dönerken bile parmaklarını yaladı işte izlersen görürsün. Buna karşılık bahsettiğim 4 pozisyon ve Elano'nun Arda'ya attığı 2 nefis ara pas gibi pozisyonlar vardı GS'de de. Ha "%100 gollük pozisyon" olarak bakarsan öyle değildi hiçbiri. Ama belli bir teknik ve kaliteyi uyumu göze seriyordu. Derbide deplasmana gelmiş takımdan rakibi tek kaleye hapsedip sağdan soldan bombalamasını bekleyemezsiniz. Sonuçta karşısındaki anadolu takımı değil. GS'nin bugün yaptığı gibi daha geriden basıp aniden hızlıca atak geliştirir deplasmana gelen takım, ki doğrusu da bu. GS de bunu yaptı ilk yarı boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 poopla anladığım kadarıyla kermit orda fenerli cümlesine herhangi birşey söylememiş tamamen elanoya göre söylemiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aktiftablet said: Hangisi kaleyi tuttu? Nobre Ekrem falan dağlara taşlara vururken biz yetenekli olmadıklarını kabul ediyoruz da, siz farklı hiçbşieyt yapamayan (aynısını bile yapamayan, hatta bence hiçbişey yapmadılar) adamları über yetenek diye pazarlamaya çalışıyosunuz. Reykart kendi gibi kıvırcık saçlı olan herkesi topluyo takıma haberniz yok, şimdidenuyarayım ben. O pozisyonları soruyorsan hepsi tuttu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 siz bidaha okuyun bence .P:p.p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cavanagh said: poopla anladığım kadarıyla kermit orda fenerli cümlesine herhangi birşey söylememiş tamamen elanoya göre söylemiş=) aynen öyle söylediydim valla fenerli olayına bakmadım ben sonuçta yeri geliyo gslide trollüyo bjklide trollüyo feneri. ben işin troll kısmına bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Rewendor said: Bonjo said: Oha ya bu kadar at gözlüğüyle izlenmez harbi , franco nun holoskonun kafasını çıkarması mucize , üstüne direkden dönen top ayrı mucize.. Neyse banane siz memnunsanız halinizden bizde memnunuz :D böyle devam bravo Bonjo'cum bak catlike'ı falan kaale almam cevap bile vermedim trollüğüne, ama sana belli bir saygım var, bilinçli trollük değil gerçekten düşündüğünü söylediğini varsayarak cevap veriyorum :) Evet o 2 pozisyon vardı. Ama sonuçta dediğin gibi Franco kurtardı. Diğer direkten dönenin de gol olması için biraz daha içerden olması gerekiyordu o zaman da franco kurtarıyordu. Direkten dönerken bile parmaklarını yaladı işte izlersen görürsün. Buna karşılık bahsettiğim 4 pozisyon ve Elano'nun Arda'ya attığı 2 nefis ara pas gibi pozisyonlar vardı GS'de de. Ha "%100 gollük pozisyon" olarak bakarsan öyle değildi hiçbiri. Ama belli bir teknik ve kaliteyi uyumu göze seriyordu. Derbide deplasmana gelmiş takımdan rakibi tek kaleye hapsedip sağdan soldan bombalamasını bekleyemezsiniz. Sonuçta karşısındaki anadolu takımı değil. GS'nin bugün yaptığı gibi daha geriden basıp aniden hızlıca atak geliştirir deplasmana gelen takım, ki doğrusu da bu. GS de bunu yaptı ilk yarı boyunca. Pozisyona dönüşmeyen ik üç uzun pas var onları mı diyosun? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lol editlemiş zaten=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar