Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 %50 ledik bakalim yarin oynarim heralde. ama laptop kaldiracakmi bide o var :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 of ya steamden aldım şu an %80de ama 3 te dersim var gitmesem mi hiç okula sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben olsam gitmezdim. hele havada biraz soğuksa hafif bir esinti var ise. ne de güzel olur sonbahar günleri eve kapanıp oyun kasmak . özendim lan bende alcam ama dahavar almama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bir an kaptırıp lan demişim. canım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Lyvanna_Dolores said: bir an kaptırıp lan demişim. canım sağolsun. hiç sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 longshanks ben senden korkmaya başladım. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ahaha niye be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 gitmeme hakkımı başka zaman kullanıcam oyunu açtım kapadım çıkıyorum şu an evden çok mutsuzum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben olsam kendime güzel bir kahve yapar kurulurdum pc başına giyerdim pefidik terliklerimi ^^ bugün günlerden cumaymış neyse iyi yaptın gitmekle yarın oynarsın rahat rahat. dönem başından devamsızlıkları doldurmak fena stres yapıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oyun için devamsızlık yapmayın, yaptırtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 %99.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 demonoidde bi gunde 3k mesaj atildi ahah indirmesi bile zevkliydi bakalim oynayabilecezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support NMI: Parity Check/Memory Parity Error *** The system has halted *** boyle diyip sistem gocuyor. sony vaio laptop 2gb ram core2duo t7250 ati radeon x2300 heralde oynayamicam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 noldu yav forum mu bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bazı küçük ayrıntılar yüzünden pek beğenmedim şimdilik. Ama sabah akşam oynarım bu ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Off çok zorlaşmış birim bina ve şehir yapması.Wonderla buildler aynı zamanda mı biter çok saçma.Ama askeri bakımdan oyun çok zevkli ve bir o kadar kolaylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tam alışmaya başladım güzelce bi yenildim çok deişik olmuş diğer civlere göre ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 henüz başlamadım ama roma'nın bonusu diğer herkesi ezmiş sanki? ve osmanlılar dahil çoğu medeniyetin bonusundan cacık olmaz gibi duruyor? bir de social policy sistemi berbat geldi ilk bakışta, önceki oyundakine kıyasla çok kötü olmuş sanki. komünizm, faşizm filan bunlar ağacı yapılacak, adım adım gidilecek şeyler değil ki? 4'ün seçenek sisteminden sonra hayalkırıklığı oldu ağaçları filan görünce öyle. yalnız osmanlıları çok mizahi bir üslupla anlatmışlar, kesin okuyun heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Neden hiçbir mezopotamya medeniyeti yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 En azından bu sefer direk osmanlılar varmış =P Ben oyuna direk olarak konulduğunu hiç hatırlamıyorum hehe. Babiller var ama sadece 10 dolar fazla verip delux edition alınca oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 MAC icin yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Netten okuduğum ortak yorumlar +lar : Savaşlar civ4teki gibi asker spamlemece olarak geçmiyor, vassal-proxy state ve bunlara bağlı diplomasi dinamikleri başarılı -ler : AI rezil, mancınıkları piyadenin arkasına koyma gibi basit hamleleri bile yapmıyor, oyunu biraz öğrenince ezip geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 netten okumakla olmaz işkolikliği bırak biraz oyun oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar