Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hala online oynayan var mı bunu? ona göre alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Şu anda oynamıyoruz ama brave new world geldiğinde yeniden oynamaya başlarız. Civ5+xpac G&K 10 dolar ya da daha azıysa direk al, yoksa indirim bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 şu an "Sid Meier's Civilization V: Gold Edition" 12.49 a inmiş %75 indirim diyor steam. benim de 6 usd hesapta var zaten kart mart sattıydım. daha da iner mi diosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Al al al al al al onu al. O değil de, Civ Brave New World u Steam Store Featured Items arasında görünce kalbim bir pırpır etti şöyle, prepurchase imiş. (X diye geldim oyunmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Hmm baktım şimdi gold edition ın içinde dlcler de varmış. O zaman 12,5 dolares baya iyi fiyat alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 mezarcılık yapayım dersen burda 10$'a geliyor. GMG20-JLKSA-7A8HA voucher kodu ile. http://www.greenmangaming.com/search/?q=civilization+V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ama orada kart satıp aldığım 6 steam waller dolares kullanılmıyor sanırsam ben mis gibi gideyim alayım şunu cici cici. dlc gelince onu da alırız madem. ama oyunda başta çok dövmeyeceksiniz. fps n00b olarak geleceğim işalla amin edit; siteyi açtıktan sonra üstte yazdığımın yanlış olabileceğini düşündüm ama olsun artık önümüzdeki oyunlara bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Oyunu satın alırken Steam önce Wallettekini kullanıyor sonra kalan olursa hesabından çekiyor. Ayrıca FPS Noob olsan ne olacak oyun FPS değilki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hahaha FPSci n00b demem lazımdı. aldık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Single oyna biraz, 5te rahatlıkla bilgisayarı yenebilecek hale gel. 6-7 oyun kazanmaya başlayınca multiye hazırsın demektir. vs ai baya cheese üzerine, hani 8de kazanan adam multide bişey yapamaz aynı taktiklerle ama yine de ne nedir öğrenmeden multi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Multide özellikle "remake" adını verdiğimiz taktik çok önemli. Kaç defa giden oyunun bu şekilde çevirildiğine şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Civ iyidir ya. Ek paketlerle gittikçe güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 exp gelene kadar cok zor dayancam, arada Community's Call To Power mod'unu oynuyorum , var mi baska onereceginiz mod ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Siz hangi zorlugu yenebiliriyorsunuz ? Bi kendi mi test ediyim online için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Firaxis bizim için yeni zorluk ekledi, 8 - Deity normal max. seviye, biz normalde 9 - Pantheon da oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bu arada greenmangaming de 20 dolara yeni expansion ı pre orderlayabiliyosunuz ben caktım pre order ı %20 indirim veren code var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Aynen. Güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bana bu civ bayagi yuzeysel ve arcade geldi cok keyif alamadim, ulan ben de mi problem var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Evet. ETA: Sayfa başı, evet Seru problem sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 greenman den kod alip steam e mi girecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Seru said: bana bu civ bayagi yuzeysel ve arcade geldi cok keyif alamadim, ulan ben de mi problem var acaba. hayır baya dandik, abdurrahman çelebi statüsünde şu an yapçak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 xcom enemy unknown da ayni tadi birakti, bu da mi gol? var yani benim gibi tipler. yanlislikla om atmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 spark begenmediyse bugune kadar yapılmıs en iyi oyun demekki civ 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben demiyorum common sense diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 baya kötü ya civ5. tertemiz kötü hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar