Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 orjinal almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?35,4678233,page=99 bu konuda herşey tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 barbu said: http://forum.paticik.com/read.php?35,4678233,page=99 bu konuda herşey tartışılıyor. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 world dominationu becerebilen oldu mu? kingde oynuyorum en son ruslarla oynadığım failden sonra askia geldi baya hostile bi yaklaşımla 2 ülkeyi mahvettim. salak bi yazıyı okumadım diye friendly adama yok kanka olmayalım dedim denounce çaktı o da bana herkes savaş açtı şuan. batırmam umarım iyi gidiyodum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=-NkLqWF0bNE abi ne fenaymış oyun oynamaya engel resmen koy usta rakıları sirf sunun icin tekrar indiriyorum..maraton sonunda 1 buyuk bitince screenshot atacagim. Faerun modunu da denemis olurum hazir girismisken. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 aircraftlar bombalıyor paso alttab yaptım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Killer said: world dominationu becerebilen oldu mu? Domination en kolay victory zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 huge map king mode 12 nation 24 city state? then im a civil noob ='( kafam attı çıktım en son save nerdeyse ordan devam edicek artık. on saat bombardıman animasyonu kapatmayı da sevmiyorum ilk defa bu kadar ilerledim. adam 26 tane stacklemiş yuh nası tutuncanki ona yaptık bi anti air gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 faerun moduna şahane g&k updatei gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yeni ırç koymuşlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 faerunla alakasız admlar yapmış modu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Reklam yapmak gibi olmasında gamersgate de civilization weekend diyor 7 dolar civ 5 ek paket dlcler falan da %75 indirimde almak isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Alcest said: Reklam yapmak gibi olmasında gamersgate de civilization weekend diyor 7 dolar civ 5 ek paket dlcler falan da %75 indirimde almak isteyen olursa İyi oranda oyun indirimi olunca reklam yapın tabi ki yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hala pahalli bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Redeagle said: Alcest said: Reklam yapmak gibi olmasında gamersgate de civilization weekend diyor 7 dolar civ 5 ek paket dlcler falan da %75 indirimde almak isteyen olursa İyi oranda oyun indirimi olunca reklam yapın tabi ki yahu. Civ5 lazımsa vereyim, bi tane vardı greenman hesabımda promosyon gelen, ekleri yok ama idare et, bi girip bakayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Redde varmış Civ5, başka lazım olan varsa ömlesin beni vereyim keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Büyük İskender ne saldırgan adammış ya. Dünyayı yedi doymadı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 civ5 keyi mulgeara verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Şu müziğin güzelliğine bakar mısınız ya. http://www.youtube.com/watch?v=oSY4NIS6B0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Roqq said: Büyük İskender ne saldırgan adammış ya. Dünyayı yedi doymadı herif. Yanyanaysa zaten max 50 turn sonra başlıyor abanmaya şerefsis :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bide dayaktan arlanmayan ırklar var ben ona hastayım tamam ordum ondan az ama 2 katı infrastructure m var bi anda ordu bastım mı 3 katına çıkıyorum adamın her yerrail road swordmanlerle saldırıyolar hayır insan mal olurda bu kada rmı olur puan tablosunada mı bakmaz 2katı puanı var ordusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Beyond the Sword oynuyorum 3 gündür, V ciddi anlamda gerizekalı bir oyun olmuş kıyaslayınca. AI yok, diplomasi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mongollar süper hacı. Bir tane skirmiş mi ne görev var 100 turnde 8 sivilizasyonu fethet kadınlarına tecavüz et diye hep fail oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fetetme mi tecavüz kısmında mı faillıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tecavuzden fethe zaman kalmiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar