Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Dawn of mankind'ı da katıyosan işin içine geçemez şu haliyle bence. Ama eminimki bir sonraki patch'te geçicektir. 4'tede böyle olmuştu önce warlords diye bir patch yaptılar ardından beyond the sword tam oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 civ5, civ4 ten her eşit adımda kat kat daha üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Çatışma ve savaş olarak geçmiş bence ama diğer yanlar (din hariç) hala bir Beyond the Sword değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Özellikle spylık ve azıcıkta din işin süsü gibi kalıyor gerçi. Dini kazanma koşulu getirseler, inq. birimine gerekli yerlerde biraz nerf yapsalar(mesela karşı dine inananları bir anda yokettiği gibi bu yokolmayı nüfusa eksi olarak yatsıtsalar falan) din mükemmel olacak. Ama spylık çok sade bir olay bence. Rönesanstan sonra çıkıyor ilk spylar. Endüstri çağında zaten şehir devletlerine verecek parayı bulma sıkıntısı çekmiyorsunuz kesinlikle. Spyları şehir devletlerine yollamak belki multide bir anlam kazanıyordur. Ama şu an AI'ye karşı hiç işime yaramıyor. Aynı şekilde bilim üzerinden gelişen bir civseniz o spyın başkentte durup düşman spyları durduracağını ummaktan başka bir kullanışı olmuyor. Eski oyunlarda spyları şehirlere göreve yollama vardı. Sularını zehirleme vs. gibi. Bu yeni civ'de şehrin sağlık vb. parametrelerini kaldırdıkları için koyamadılar sanırım onları. O görevler en azından aktif bir iş yaptığın hissiyatını uyandırıyordu. Yine de severek oynuyorum. Ayrıca bir dawn of the bilmemne world tadında devasa overhaul modu bekliyorum inatla. Uzay çağına mechler falan bekliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Oyunda şu anda eksik olan bi pollution var, civ4te bi şekilde kontrol altına alman gereken bir mekanikti yine. Bide sabotaj yok espionage fazla sade. Su kaynağını zehirleme vs. food üzerinden yapılabilecek hareketler, bunun yanında şehirlerde capture sonrası revolt ya da occupiedmış gibi unhappiness verme vs. mekanikler baya stratejik derinlik katabilirdi. Kim nereye saldırmayı düşünüyor ve tech. steal güzel ama yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 NEEE POLUTION YOKMU! ohh bende atıyom nukelerı atıyom nukelerı bişi olmyuo alla alla neden diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fallout var ya, sade pollution yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fallout var ya süpürgeyle temizliyor workerlar cem yılmaz tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yep fallouttan değil industrial agele birlikte gelen pollutiondan bahsediyorum. Productionlar uçup gidince counterbalance gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yok yok nuke'ler polution'a ekliyodu kendini. daha doğrusu polar meltinge'e etki ediyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Viktor said: Parayi verip alicaksan cok iyi, patchle cok guzel duzeltiyor adamlar ilk ciktigi haliyle alakasi yok, asiri kotu ve brokendi ilk ciktiginda vala elimde tf2 tradelerden gecen keyler var deniyorum trade yapmak isteyenlerle Game of the year edition var genelde. içinde hangi dlcler var anlayamadım steam sayfasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 goty editionda kore dışında her dlc var. kore zaten herhangi bir packte satılmıyor şu anda herşey için civ 5 goty + gods and kings + kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 evet aldım GOTY keylerle heh. bi işe yaradı su tf trade sonunda godsız ve kingsiz oynıycam, hala cok pahalı belki 23üne kadar yüksek bi indirim olur alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Kaede said: civ5, civ4 ten her eşit adımda kat kat daha üstün civ4 agirlikta bir imparatorluk kurma oyunu. civ5 agirlikta uniteleri yerlestirme, savas stratejisi. benim bakis acima gore civ5 rezalet bi oyun civ4 e gore, cok basit. tek basina dusundugunde civ 5 guzel mi ? son exp den sonra kesinlikle eglenceli, 1-2 haftami yedi. Ama bir civ4 rise of mankind ile fersah fersah farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 o yüzden her eşit adımda dedim daha 1. expanionındaki bir oyunu bitmiş üstüne modlanmış bir oyunla karşılaştırmak gülünç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 seri devam niteliğinde olunca insan 4teki değerleri sırf expansion çıkartmak adına 5den çıkartmamalarını bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gönül neler istiyor ama güncel devam oyunlarında radikal değişiklik yapan serilerin 90%ı o duvarı kıramıyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 civ4 ciktiginda askerde idim , o yuzden ilk gunleri hic bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 O değil de, yok mu multi atan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sınırları paraylamı büyütüyorduk sadece şehir kurmak harici uln hiçbisi hatırlamıyorum hard zorlukta akıyo gidiyor pc baya geride kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi bu soruyu soruyosan hardda oynama bence culture point sınırları büyütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 İyice sevmeye başlamadım, ilk haftasında Civ V oynayıp tiksinerek silmiştim, epey epey olmuş artık. Bir görev paketi daha, tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ahah AI cok eglendiriyor beni gene deityde, aralardan ormanlardan baskentimin arkasina yiginla birim sokusturmus cinliler, friendlyiz, negatif bisi yok diye cok aldirmiyordum, "arkadasinmis gibi davranip seni kandirmam etik olmasada bu dunyada ikimize birden yer yok" diyip daldi, tam geri puskurttum baskentine dogru yuruyorum bu defada sam amca "artik yeter, dunyayi ben ele geciricem" diye daldi, pesinden nobunaga da declare war atti, bu defa gittim napolyonla budicayla anlastim, obur kitadan suluman gidip napolyona savas acti, isabellada sulumana savas acti Ronesansda birinci dunya savasi cikti direk, karman corman oldu oyun lol bu saatten sonra hayatta toparliyamicam sanirim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 CIV steamde daha da iner mi yoksa kacırmadan almak lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar