Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Alternatif bir dünyada geçen steampunk bir senaryo varmış ve iyiymiş diyorlar ayrıca. Bakacam bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 airshipli falan evet fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ya bu amazonda yazmışlar zaten steam lazım falan filan yüklemek için diye banko rahatım o zaman heralde di mi? steame ekleme konusunda patlamayayım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 civ v direk steamworks bildigim kadariyla. sorun olucagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 oha 8gb mış lan expansion abv telekom akk yıl 2012 1mbitle indirecez şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hmm steam'e ekledim şimdi 900mb lık bişi indiriyor acaba amazonda 8gb diye gördüğüm oyun + expansion falan mıydı anlamadım. ne kadar büyüklüğü expansionun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Expansion için 900mb yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bir cevap bana. AI ilişkiniz çok iyi olsa bile, + ları toplamış olsanız bile, nanik çekip savaş açıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Diplomacy iyi olmuş bence şu an, Genghis bile arkadan vurmuyor başta anlaşmış ve onun istediklerini yapıyor isen. Yalnız Multiplayer oynamak istiyorum ama Civ 5 forumlarında ağlayan ağlayana, de-sync oluyormuş ve oynayanlar farketmiyormuş bile? (Adamın birisi örnek vermiş, multide Japan bana savaş açtı demiş arkadaşına, arkadaşı ne diyosun ben onları 50 turn önce yokettim demiş :P) Bu sıkıntılar olmayaydı, çok istiyorum oynamayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 o nasi is ya? bu hafta cok yogunum ama cuma alicam herhalde expansion u biraz kurcalarim din-spy sonra ver elini multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Celtlerle Druidizm'i dünyaya yaydım gençler rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 başkaları savaşsın sen evlen mesud avusturya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 planım cok sacmaymıs sanırım beceremdim bi türlü. sehir sayısını tutturamadım tam. az kalınca paso savasta kalıp adam döve döve culture kasamıyosun, cok olunca capler cosuyo.. bide rakipbin kapanırsa sehir alşıyosun paso unite öldüremiyosun, o yüzden biraz dövüp cekliyorum sornaki wave'i bekliyorum falan. becerirsem mentuzumayla culture victory cok sevenecem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Montezumayla culture zor ya, karşında perslerin falan olması lazım böyle golden age spam paso ünite basan agresif oynayan iki üç ai. Unit strlere gelen buffla bile çok mümkün görmüyorum ben. Culture victory single city işi bide. Çok net yol yapmışlar wonderlar ve policylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aralin kendi sitesi 30tl gosteriyor steamden alicaktim yazik edicektim paraya. yarin cikinca bi d&r, dost falan bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Önemli Not : Düşman civ'in great prophetını capturelarsanız hangi dine mensup olduğuna dikkat edin. Dinden çıkan şehri aynı unitle geri alıcam HAHAHA derken kendi elinizle kafirliği yaymayın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gg'de 20 lirayara satiyorlar rus keyleri. civ 5 gibi region lock yok. region free mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 axedice said: Önemli Not : Düşman civ'in great prophetını capturelarsanız hangi dine mensup olduğuna dikkat edin. Dinden çıkan şehri aynı unitle geri alıcam HAHAHA derken kendi elinizle kafirliği yaymayın =/ Kendi elindeki fakat farklı dinin yoğunlukta olduğu şehirlerden çıkan inq. vs. uniteleride o şehrin dinini savunup dertsiz başınıza dert aldırtıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 harita büyüklüğü olarak genelde nasıl oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 din olayı iyi olmuş. ama kendi dinini çıkaran toplumu dininden çıkarmak zor. holy city'yi almak için cihad gerekiyor. zevkli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hamsilipilav said: harita büyüklüğü olarak genelde nasıl oynuyorsunuz? huge - marathon - 6 civ başka türlü ender oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi çok büyük olunca da içiniz geçmiyor mu ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Harita en büyüğünden maraton olacak. Birde max civ. sayısında oynarım. Fransızlarla aramda iki kıta boyunca sınır var. Savaşması çok zevkli. Holy city'i işgal edip, sonra üzerine inqusitor yollayınca pek bir olayı kalmıyordu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 düz huge oynamıyorum. deniz seviyesini de arttırıyorum. genelde 6 civ'e tam oluyor denizler de artınca. 2 ya da üç kıta oluyor. modern çağa kadar ancak her kıtadan bir süper güç çıkıyor, sonra kıtalar arası savaşalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya da istersen kendi kıtanı ele geçirip öteki kıtalara hiç bulaşmaarak barış kasıp dilpomacy ya da culture ile filan kazanıyorum her şekilde ideal bence. denizleri az tutunca da 8 civ diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar