copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://www.cinmalialma.com/neden-cin-mali-almamaliyiz/cn-mali-oyuncaklarda-kisirlik-tehlkes.html örnek olarak bunu bulabildim lakin asıl değinmek istediğim plastik bardakla kahve çay v.s içmenin kısırlığa yol açabileceği gerçeği. aman dikkat diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 karnım okadar açki plastik bişeyin içinde kısır yapılıyo saklanıyo böyle değişik bi tasarım diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kısırlıktan öte kanser riskini inanılmaz arttırıyor. elimde bir rapor vardı bulabilirsem buraya verilerin bir kısmını yazayım. şaka çünkü. derste geldiğinde beri önüme evde ne kadar plastik şey var hepsini attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 adamınbiri said: karnım okadar açki plastik bişeyin içinde kısır yapılıyo saklanıyo böyle değişik bi tasarım diye düşündüm ben aç değilim ama yine de bunu düşündüm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bende kısırı koymak için ozel yapılan bi tabak bekliodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bana bişey olmaz. ne kadar negatif etki de olsa pozitifteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 O kadar plastiğe ragmen 2 de 2 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kısır resmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 spoilera al bari vicdansız. hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 L A N =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tamam aldım spoilera :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 böyle yemek konunca öyle tepkiler veriyosunuz ki bütün forum hamile zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi gece koyuyosunuz hep, aç ve uyku öncesi modundaki insanlar kendinden geçiyor tabi napalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Absolut said: O kadar plastiğe ragmen 2 de 2 :P analı babalı(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mal said: kısır resmi :( bu yaptığın ayıptır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bizim oyuncakcılar evine ekmek götüremiyo heralde alttan lobi kasmıslar dedikodu yayıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 polo şeker kısır yapıyormuş. sulugözün üstündeki toz eroinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kısııııııııııR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar