pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Selam arkadaşlar, Temmuz'dan bu yana işsiz dolaşan ve 3 hafta kadar önce salak yüksek lisanstan ortalamayı tutturamadığı için atılmış biri olarak bunalımın son doruklarındaydım ki pazartesi gelen bir haberle hayatımın akışı değişti. Başvurduğum ve de çok istediğim bir devlet kurumu beni işe almayı kabul etmiş! 1-2 hafta içinde Gebze'de bölge müdürlüğünde çalışmaya başlayacağım ve şu sıralar feci şekilde heyecanlıyım. İlk defa ailemden ayrı bir evde kalacağım. İlk defa eve geldiğimde yemek hazır olmayacak (yazın ailem tatildeyken yapsam da bir süre sonra geleceklerini biliyordum). İlk defa bütün faturaları kendim ödeyeceğim. İlk defa kendi paramı kazanacağım (ki oldukça iyi yeni başlayan bir makina mühendisine göre). İlk defa kafama göre bir düzen kurabileceğim. Bir sürü ilk var böyle sayabileceğim. Annem şimdiden gidiyorum diye ağlamaya başladı bir yandan sevinirken. Babam oğlumuz kocaman adam oldu artık, kendi kendine hayatını sürdürebilecek diye düşünüyor. Abim, eşimle beraber haftasonları hastanenin stresini atmak için yanına geliriz diyor. Arkadaşlarım yazın İstanbul'daki konserler için evinde bize yer ayır diyor vs. Cidden çok güzel bir duyguymuş, şu an farkedebiliyorum. Ankara'da, yaşadığım yerde bir iş bulsam sanırım yine ailemle kalacağım için pek bir değişiklik olmayacaktı hayatımda ama artık bambaşka bir dünyaya gidiyorum. Önümüzdeki hafta çok zorlu geçecek, eşyalar, kiralık ev, takım elbiseler alınacak filan ve ben kesin bazı şeylerde saçmalayacağım diye düşünüyorum. Hatta bunları yazarken bile saçmalıyorum. Aklımda milyonlarca farklı düşünce var ama o hissiyatı buraya aktaramıyorum, beynim kitlenmiş vaziyette. Sonra yazarım yeni birşeyler olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende diyorum gebzede caliscaksa niye eve cikiyo gidip gelirsin diye adam ankaradaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 buzluk al buzlugun icine bol bol hazir yemek koy oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iyi saçmalamalar azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ankara`dan İstanbul`a çalışmaya gelen köleler adlı çalışmamdan faydalanmak istersen öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 herşeyi geçtim, iş bulmanın mutluluğu bile yeter insana ben abimden gördüm ordan biliyorum hayırlı uğurlu olsun, işine sıkı sıkı sarıl ve birşeyler öğren, sen benden daha iyi bilirsin daha yakın olduğun için iş durumlarına ama, tecrübe çok önemli, işle geliştir kendini unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlı uğurlu olsun işe başlamak aileye yük olmamak gerçekten mükemmel bir duygu yalnız yaşamaya da alışıyor insan zamanla ankara istanbul yakın zaten gelip gitmen de sorun olmaz. stres falan da kalmaz artık oh mis sabunla bile yıkasan kurtarır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 umarım bu keyfin iş yaşamın boyunca daim olur. istanbula hoşgeldin. tuzla civarında güzel evler var kiralık, uygun fiyata. kolay gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayirli olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlı olsun sevindim senin adına :) hangi devlet kurumuydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlısı olsun :) yanında yer varsa benim ufaklığı çırak mırak yolliim yanına aşfjsaklfja00 makina mühendisi olmak zor iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dreagloth said: Ankara`dan İstanbul`a çalışmaya gelen köleler adlı çalışmamdan faydalanmak istersen öm. Ulan Ankara'dan İstanbul'a gelmişsin, evin var işin var, HALA AĞLIYORSUN YA HALA. İnsaf be. AZICIK MİNNET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlısı olsun. Umarım kapağı iyi bi maaşla istanbula atarsın bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ouv bizim üninin dibine geliyormuşsun ehhe. Bir süre orda durup kapağı İstanbul'a attın mı senden kralı olmaz. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 @gaan Sen biliyosun neyim olmadığını, en kötüsü o kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sen de haklısın doğru =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlısı olsun, ama gebze zor be, istanbul'a geldim sanma yani, medeniyetten uzak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Gebze İstanbul'a 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben de onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abartmayın yahu o kadar deil tabi gece dışarı çıkınca taksimden eve döniim modu olkmaz ama sonuçta toplu taşıması var treni var gidiosun rahat rahat. neyse hayırlı olsun yeni hayatın. Yeni ev, yeni insanlar, yeni ortam. heyecanlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ha bide halı sahalara bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mortis said: abartmayın yahu o kadar deil tabi gece dışarı çıkınca taksimden eve döniim modu olkmaz ama sonuçta toplu taşıması var treni var gidiosun rahat rahat. neyse hayırlı olsun yeni hayatın. Yeni ev, yeni insanlar, yeni ortam. heyecanlıdır. Gebze İstanbul'a 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 GOSB Teknopark'tayim. Gebze'den biraz daha yakin Istanbul'a. Sabah gelirken 1 saat, aksam donerken 1 saat 15 dk falan suruyor servisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet 2 saatte izmite gidiosun trafiğe bağlı ki istanbulun nersine gidiosun bu arada istanbul derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 trenle 50 dk gebze istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar