Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum buralardan :)

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,

Temmuz'dan bu yana işsiz dolaşan ve 3 hafta kadar önce salak yüksek lisanstan ortalamayı tutturamadığı için atılmış biri olarak bunalımın son doruklarındaydım ki pazartesi gelen bir haberle hayatımın akışı değişti. Başvurduğum ve de çok istediğim bir devlet kurumu beni işe almayı kabul etmiş!

1-2 hafta içinde Gebze'de bölge müdürlüğünde çalışmaya başlayacağım ve şu sıralar feci şekilde heyecanlıyım.

İlk defa ailemden ayrı bir evde kalacağım. İlk defa eve geldiğimde yemek hazır olmayacak (yazın ailem tatildeyken yapsam da bir süre sonra geleceklerini biliyordum). İlk defa bütün faturaları kendim ödeyeceğim. İlk defa kendi paramı kazanacağım (ki oldukça iyi yeni başlayan bir makina mühendisine göre). İlk defa kafama göre bir düzen kurabileceğim. Bir sürü ilk var böyle sayabileceğim.

Annem şimdiden gidiyorum diye ağlamaya başladı bir yandan sevinirken. Babam oğlumuz kocaman adam oldu artık, kendi kendine hayatını sürdürebilecek diye düşünüyor. Abim, eşimle beraber haftasonları hastanenin stresini atmak için yanına geliriz diyor. Arkadaşlarım yazın İstanbul'daki konserler için evinde bize yer ayır diyor vs.

Cidden çok güzel bir duyguymuş, şu an farkedebiliyorum. Ankara'da, yaşadığım yerde bir iş bulsam sanırım yine ailemle kalacağım için pek bir değişiklik olmayacaktı hayatımda ama artık bambaşka bir dünyaya gidiyorum.

Önümüzdeki hafta çok zorlu geçecek, eşyalar, kiralık ev, takım elbiseler alınacak filan ve ben kesin bazı şeylerde saçmalayacağım diye düşünüyorum. Hatta bunları yazarken bile saçmalıyorum.

Aklımda milyonlarca farklı düşünce var ama o hissiyatı buraya aktaramıyorum, beynim kitlenmiş vaziyette. Sonra yazarım yeni birşeyler olursa :)
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi geçtim, iş bulmanın mutluluğu bile yeter insana

ben abimden gördüm ordan biliyorum

hayırlı uğurlu olsun, işine sıkı sıkı sarıl ve birşeyler öğren, sen benden daha iyi bilirsin daha yakın olduğun için iş durumlarına ama, tecrübe çok önemli, işle geliştir kendini unutma :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abartmayın yahu o kadar deil

tabi gece dışarı çıkınca taksimden eve döniim modu olkmaz ama sonuçta toplu taşıması var treni var gidiosun rahat rahat.

neyse hayırlı olsun yeni hayatın. Yeni ev, yeni insanlar, yeni ortam. heyecanlıdır.

Gebze İstanbul'a 2 saat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...